ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ (19/10). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

3002. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναθηναϊκός εναντίων Ολυμπιακού για δεύτερη φορά σε διάστημα μόλις 10 ημερών για δύο ομάδες που προφανώς δεν έχουν ακόμη ανεβάσει το επίπεδο ετοιμότητάς τους. Και πάλι προβάδισμα στο under 142,5, προκαλεί σε αποδόσεις outsider ο Ολυμπιακός ενώ πολλές ευκαιρίες υπάρχουν στα ειδικά στοιχήματα των παικτών που προσφέρει σε πληθώρα και πάλι ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

3005. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ

Ξεκίνησε με 2/2 νίκες η Μπάγερν όμως στη συνέχεια πήγε και έχασε μέσα στο γήπεδό της από τη Βόννη και στη συνέχεια με 74-67 στην έδρα της Φενέρ παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε για σχεδόν 33 λεπτά στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Κάκιστη αμυντικά σε όλα τα εγχώρια ματς, η Μίτελ μπορεί να μετράει 4/4 ήττες όμως έχει σκοράρει 72 σε Χάγκεν, 75 σε Βόννη, 85 σε Γκέτινγκεν και 77 σε Μπέιρουθ. Αν η Μπάγερν εμφανιστεί πάλι αστεία στην άμυνα το over 160,5 θα βγει για πλάκα.

3007. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΜΙΛΑΝΟ

Με τα χίλια ζόρια κέρδισε η Αρμάνι την Λαμποράλ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα σε ένα ματς που ήταν εμφανώς καλύτερη αλλά έδειξε όλες εκείνες τις αυτοκτονικές τάσεις που έχουμε θαυμάσει τα τελευταία δύο χρόνια φτάνοντας ένα καθαρισμένο ματς να παίζεται στις βολές και στο σουτ. Το Αβελίνο προέρχεται από την συντριβή στην έδρα της ισχυρής φέτος Εμίλια όμως στην πρεμιέρα έκανε το καθήκον του επικρατώντας εντός με 77-73 της αδύναμης Πέζαρο. Σίγουρα παίζεται το -4,5 του διπλού με την Αρμάνι να μετράει 10/13 νίκες κόντρα στην συγκεκριμένη ομάδα.

-------------------------------------------------------------------------

1604. ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Με 1-0-2 έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Καλλιθέα, στο μοναδικό της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο Πανσερραϊκός έχει αγωνιστεί για την ώρα μόνο στην έδρα του (1-0-1) και θα επιδιώξει να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη του έξοδο, με το επερχόμενο ματς να είναι το τρίτο που θα δώσει σε διάστημα μιας εβδομάδας. Σωστό μας φαίνεται το σετ, προχωράμε παρακάτω.

1606. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ούτε στην Ξάνθη έπεισε με την εμφάνιση του ο Παναθηναϊκός, αλλά κατάφερε να φύγει με το διπλό από μία πολύ δύσκολη έδρα. Πλέον το κλίμα στον κόσμο είναι πολύ καλύτερο, με το Γιάννη Αναστασίου να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια στον πάγκο της ομάδας. Στόχος για τους «πράσινους» δεν είναι άλλος από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ, ώστε να επεκταθεί το νικηφόρο τους σερί και να διατηρηθούν σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι Ηπειρώτες παίζουν παντού ανοικτά και αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς τους, αφού σκοράρουν σε όλα τους τα παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας μετράνε μόνο αμφίσκορα (3/3) στο πρωτάθλημα. Εξαιρετικά πιθανό φαντάζει να δούμε ακόμα έναGGανάμεσα στις δύο ομάδες (πέντε συνεχόμενα έχουν στην Αθήνα), με το Stoiximan να προσφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή σε απόδοση 2,02.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1610. ΠΑΝΤΟΥΡΙ - ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Σε καλή κατάσταση η Παντούρι, μετράει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (4-2-0) και στο γήπεδό της έρχεται από δυο κολλητές νίκες (3-2-1 συνολικά εντός), η Τιμισοάρα ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τη Στεάουα, αποχαιρετώντας έτσι το Λιγκ Καπ, αλλά στο πρωτάθλημα δεν χάνει στα τελευταία πέντε (2-3-0), ενώ μακριά από το σπίτι της έχει αποσπάσει ισοπαλίες στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της (0-3-3 εκτός). Σε ανοδική τροχιά βρίσκονται αμφότερες, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα καθώς οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να είναι πιο επιβαρυμένοι, λόγω του έξτρα παιχνιδιού που έδωσαν την Πέμπτη.

1608. ΛΑΜΙΑ 1964 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Εργοτέλη έρχεται η Λαμία (1-1-1) που στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της επικράτησε του Παναιγιάλειου με 1-0, ο Απόλλων ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος (1-1-1) από τον Αχαρναϊκό, μένοντας για δεύτερο σερί ματς άσφαιρος. Ισορροπημένο δείχνει το παιχνίδι, μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχουν καλύτερο υλικό αλλά δεν δείχνουν να είναι ακόμα έτοιμοι, τα λίγα γκολ σε κάθε περίπτωση έχουν τον πρώτο λόγο.

1607. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αχαρναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, κατακτώντας έτσι το πρώτο του φετινό τρίποντο (1-1-1). Ο Ολυμπιακός Βόλου (1-0-2) έχει ήδη ηττηθεί στις δυο πρώτες εξόδους του (0-1 από Ζάκυνθο, 1-2 από Πανσερραϊκό) και δεν έχει περιθώριο για επιπλέον απώλειες. Αλλαγή προπονητή είχαμε στους φιλοξενούμενους, με το Σούλη Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει στη θέση του Απόστολου Χαραλαμπίδη, σε αποδόσεις φαβορί κυκλοφορεί το διπλό, θα το αποφύγουμε μιας και αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό σε διάστημα οχτώ ημερών.

1609. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Το ντέρμπι των Χανίων βρίσκει τους γηπεδούχους να μετρούν 1-1-1 (όλαunder1,5) και να έρχονται από την ήττα με 0-1 από τον Ολυμπιακό στο Βόλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν ήδη 2/2 ισοπαλίες μακριά από το γήπεδό τους (2-2 στα Τρίκαλα, 0-0 στη Ζάκυνθο). Κλειστό παιχνίδι περιμένουμε να δούμε, χαμηλός μας φαίνεται ο άσος.

1616. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Εξαιρετική η ως τώρα πορεία της Πογκόν, διατηρείται αήττητη στο πρωτάθλημα (5-6-0 συνολικά) και μπροστά στο κοινό της νίκησε και στα δυο πιο πρόσφατα που έδωσε (2-3-0 εντός). Η Ζαγκλέμπιε παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, με τα παιχνίδια της να είναι πλούσια σε γκολ (4-4-3 συνολικά, 7/11over2,5, 9/11GG). Κοιτάμε προς την πλευρά των γηπεδούχων, επιλογή με λιγότερο ρίσκο δείχνει το GG στο 1,80 του Stoiximan .

1617. ΡΟΣΤΟΦ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Με ήττα πήγε στη διακοπή η Ροστόφ (0-3 εκτός από Ζενίτ), ωστόσο στο γήπεδό της παρουσιάζεται πολύ ισχυρή, καθώς μετράει τρεις σερί νίκες και συνολικό απολογισμό 3-3-0 (5/6under2,5). Η Μορντόβια είχε τέσσερις σερί ήττες πριν τη διακοπή και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 0-3-2 (3/5NG&under2,5). Λογικό να δίνεται σε τιμές φαβορί η Ροστόφ, αντί του άσου προτιμότερα δείχνουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, αφού το παιχνίδι αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλό τέμπο.

1614. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η ΑΕΚ (5-1-0 συνολικά) και εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή, η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς δεν χάνει στα τέσσερα τελευταία (3-1-0), αν και στο πιο πρόσφατο απέναντι στην Πάφο πρέπει να αισθάνεται τυχερή που πήρε την ισοπαλία. Χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι έχει το ματς, δικαίως φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, δεν υπάρχει όμως ιδιαίτερη αξία στις τιμές.

1624. ΓΚΕΦΛΕ - ΕΡΕΜΠΡΟ

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Σουηδίαμε τις Γκέφλε και Έρεμπρο να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία τους. Ωστόσο η Γκέφλε φαίνεται πως σκέφτεται ήδη τις διακοπές αφού έρχεται από τρεις σερί ήττες έχοντας απολογισμό 1-2-7 στα 10 τελευταία, σε αντίθεση με την Έρεμπρο που κάνει πορεία πρωταθλητισμού (6-1-0). Σημείο που βγαίνει από την εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα των δύο ομάδων το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,975 της Bet365που αποτελεί επιλογή του Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1626. ΧΑΚΕΝ - ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Χάκεν (6-4-3 εντός), η Σούντσβαλ (5-1-7 εκτός) βρίσκεται στο +4 από τη θέση των μπαράζ υποβιβασμού και χρειάζεται μερικούς βαθμούς ακόμα για να μην κινδυνέψει. Αν και χωρίς κίνητρο, η Χάκεν είναι δυνατή στην έδρα της (5-3-0 στα πιο πρόσφατα οχτώ εντός) και δεν πρόκειται να χαριστεί στους φιλοξενούμενους.

1622. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Σε μέτρια κατάσταση η Έσμπιεργκ (1-1-3 εντός), έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι πρωταθλήματος (1-4-1), η Άαλμποργκ στο ίδιο διάστημα μετράει 3-0-3, αλλά μακριά από το σπίτι της έχει δυο ήττες στις τελευταίες εξόδους της (2-0-3 συνολικά εκτός). Δεν ξεχωρίζει κάποια από τις δυο ομάδες, θα προσπεράσουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1631. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση τηςAllsvenskan.Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο η Τζουργκάρντεν (6-5-2 εντός), η Γκέτεμποργκ (7-4-2 εκτός) βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και θέλει απαραιτήτως τη νίκη για να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Δεν είναι αμελητέα δύναμη οι γηπεδούχοι, ωστόσο η ανάγκη των φιλοξενούμενων για τη νίκη είναι τεράστια, εκτός των άλλων δείχνουν και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παίζεται το διπλό στο 2,30 τηςBet365.

1629. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ. - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Μερσίν (0-2-5 συνολικά, 4/7over2,5, 4/7GG), το μεγάλο της πρόβλημα είναι η ανασταλτική της λειτουργία αφού έχει δεχθεί γκολ και στα 7 παιχνίδια της και μάλιστα στα 6/7 από αυτά είδε την εστία της να παραβιάζεται από τουλάχιστον δυο φορές. Η Τραμπζονσπόρ πήγε στη διακοπή των εθνικών ομάδων με τρεις κολλητές ήττες και μετράει πλέον 3-1-3 στο πρωτάθλημα (4/7over2,5 &GG), αφήνοντας πίσω της το θετικό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς. Χαμηλότερο του αναμενομένου το διπλού, προτιμότερο να πάμε στο αμφίσκορο, με τις αμυντικές γραμμές των δυο ομάδων να στερούνται σταθερότητας.

1630. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος η Οσμανλισπόρ για την ώρα, έχει απολογισμό 3-2-2 (5/7over2,5, 6/7GG) , η Μπασακσεχίρ (3-0-4) δεν ξεκίνησε καλά, αλλά έδειξε σημάδια βελτίωσης κάνοντας τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της. Σε καλή κατάσταση ήταν και οι δυο πριν τη διακοπή, αρκετά αμφίρροπη προμηνύεται η μεταξύ τους αναμέτρηση.

1623. ΜΠΡΑΝ - ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας.Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μπραν (9-3-1 εντός) και θέλει να διατηρηθεί εκεί προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να δώσει αγώνες μπαράζ. Η Μπάερουμ (2-4-7 εκτός) δείχνει να ξυπνάει, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα (2-1-0) και βρίσκεται πια οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης. Σε μεγάλη φόρμα βρίσκονται οι γηπεδούχοι (6-1-0 στα τελευταία έξι), λογικό να προσφέρεται σε χαμηλά επίπεδα ο άσος.

1625. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση τηςAllsvenskan. Χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα η Έλφσμποργκ (8-4-1 εντός), πήγε στη διακοπή με κακό σερί και μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (1-2-3, 4/6over2,5, 6/6GG), η Νόρκεπινγκ (8-4-1 εκτός) βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και κρατάει την τύχη στα χέρια της προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια, ενώ πριν τη διακοπή είχε συμπληρώσει επτά σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας (6/7GG&over2,5). Δύσκολη η αποστολή των φιλοξενούμενων, μπορεί να αντιμετωπίζουν μια ομάδα χωρίς κίνητρο, ωστόσο δεν πρόκειται να τους χαριστεί τίποτα, επιπλέον δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, λόγω τιμωρίας, τον τοπ σκόρερ Κούγιοβιτς (27 συμ./19 γκολ). Αναμονή για τοlive.

1632. ΚΛΟΥΖ ΒΙΤ - ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ

Με 0-2 ηττήθηκε μεσοβδόμαδα η Κλουζ στην έδρα της Ντιναμό, μένοντας εκτός ημιτελικών στο Λιγκ Καπ, ενώ και στο πρωτάθλημα γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα της (4-1-1 εντός) από την Κραϊόβα. Η Βιτόρουλ έρχεται επίσης από αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ (0-3 εντός από την Άστρα), ενώ και στην πιο πρόσφατη της έξοδο (1-3-2 εκτός) ηττήθηκε με 0-1 από την Παντούρι. Από αρνητικά αποτελέσματα έρχονται και οι δυο, δεν δείχνουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, δεν θα μπλέξουμε.

1639. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ - AΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

NoBet.

1637. ΛΑΝΣ - ΛΑΒΑΛ

Ήττα μετά από τρία ματς για τη Λανς, καθώς έχασε με 1-2 εκτός έδρας από την Εβιάν, ενώ στο γήπεδο της αποδεικνύεται αρκετά δυσκοίλια στο γκολ (1-3-1, 4/5under2,5, δεν έχει σκοράρει σε κανένα πάνω από μία φορά). Η Λαβάλ (2-2-1 εκτός, 4/5under2,5) επικράτησε της Κρετέιγ με 3-2 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της πριν τη διακοπή, βάζοντας στοπ σε αρνητικό σερί τεσσάρων ματς χωρίς τρίποντο (0-1-3). Αρκετά ισορροπημένο δείχνει, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

1640. ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Τέσσερις σερί ισοπαλίες μετράει στο πρωτάθλημα η Μόναχο 1860 και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη (0-6-4) με αποτέλεσμα να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, με τον Μπένο Μέλμαν να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Από τρία συνεχόμενα Χ και έξι ματς χωρίς νίκη (0-3-3) έρχεται και η Καρλσρούη, δεν θα εκπλαγούμε αν η μεταξύ τους αναμέτρηση δεν αναδείξει νικητή.

1641. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΓΡΑΝΑΔΑ

ην αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Ισπανία κλείνει η αναμέτρηση Σπόρτινκ Χιχόν-Γρανάδα με τους Αστουριάνους να είναι μια πολύ δεμένη ομάδα που παλεύει μέχρι εσχάτων όλα τα παιχνίδια της και τους Ανδαλουσιάνους να είναι δικαίως στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας γνωρίσει 5/7 ήττες (1-1-5). Επιλογή του Betol ο άσος της Χιχόν στο 2,02 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1642. ΤΣΕΖΕΝΑ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Από τη δεύτερη της φετινή ήττα έρχεται η Τσεζένα (4-1-2), καθώς ήταν υποδεέστερη από την Κάλιαρι και έχασε δίκαια με 1-3. Η Σπέτσια διατηρείται αήττητη μετά την πρεμιέρα (4-2-1) και έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της. Καλά στοιχεία έχουν δείξει και οι δυο, σφιχτό το σετ, δίκαιο μας φαίνεται.

2401. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια ψάχνει στην ουσία η Σεντ Πάτρικς (9-3-2 εντός) για να καπαρώσει μια θέση στην πρώτη τετράδα που θα της δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, Κορκ (7-7-1 εκτός) έχει ήδη εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο, αλλά δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα στο πρωτάθλημα (0-3-1), μιας και έχει ήδη στρέψει όλη της την προσοχή στον τελικό κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις αρχές Νοεμβρίου. Λίγο πάνω από το 2,00 κινείται ο άσος, δεν τον λες και ευκαιρία.

1648. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΣΤΟΟΥΚ

Μπορεί φαινομενικά το πρόσφατο ρεκόρ της Σουόνσι (0-2-2) να μην είναι καλό, όμως οι εμφανίσεις της δεν είναι άσχημες και δικαιούται περισσότερους βαθμούς. Πήρε ψυχολογία η Στόουκ με το 2/2 πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει δείξει κάτι το τρομερό, άλλωστε η ποιότητα της ομάδα του Μονκ απέχει παρασάγγας από αυτές των Μπόρνμουθ και ειδικά Άστον Βίλα που αντιμετώπισε προηγουμένως. Σοβαρή η Σούονσι εντός έδρας, ικανοποιητικά τα 2,05 του άσου (Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1651. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «4» του κυπέλλου η Εσπανιόλα, αποκλείοντας την Άουνταξ στα πέναλτι, ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται από το 1-1 στο ντέρμπι με τη Ντε Τσίλε. Η Καλέρα έρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες, καθώς επικράτησε με 2-0 της Αντοφαγκάστα με υπηρεσιακό στον πάγκο, ενώ από το προσεχές παιχνίδι αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσία ο Μιγκέλ Ρίφο. Μπερδεύει την κατάσταση η αλλαγή προπονητή στους φιλοξενούμενους, δεν πείθουν ιδιαίτερα για την ώρα και οι γηπεδούχοι, δεν θα μπλέξουμε.

1650. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία η Ντεφένσα έπειτα από τη μεσοβδόμαδη νίκη της επί της Ρίβερ, η Ουνιόν είναι πέντε παιχνίδια αήττητη (2-3-0) και χρειάζεται ένα βαθμό ακόμα για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα. Πιο ισορροπημένο από ότι μας μαρτυρούν οι αποδόσεις μας φαίνεται το παιχνίδι.

1649. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Τρεις σερί ήττες έχει η Τέμπερλεϊ, ψάχνει για ένα βαθμό προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, η Χιμνάσια δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (0-4-4) και θέλει να τερματίσει εντός των θέσεων της Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα. Σε κακό φεγγάρι βρίσκονται αμφότερες, περιμένουμε συντηρητική προσέγγιση στο παιχνίδι και από τις δυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ