ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (5/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1192. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με διπλό στην έδρα του Εργοτέλη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, σε ένα ματς που οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους Χανιώτες να σκοράρουν στις αρχές της επανάληψης (48’). Με το δεξί και η εκκίνηση του Απόλλωνα, επιβλήθηκε με 3-2 της Ζακύνθου, σε ένα ματς που ήταν ανώτερος και άξιζε τη νίκη. Οι δυο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις για φέτος, περιμένουμε κλειστή αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

1089. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζεται προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια θα επιδιώξει αν κάνει η Ροβανιέμι, η οποία έχει την τύχη της στα χέρια της αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου. Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και θα βρει απέναντί της μια ομάδα που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Πολύ μεγαλύτερη η ανάγκη των φιλοξενούμενων για τη νίκη, δεν θέλουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτη τη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάζεται να στεφθούν πρωταθλητές, με τους YoungGuns να επιλέγουν το ασιατικό διπλό -0,25 στο 2,05 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1294. ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΠΟΕΛ

Από ήττα στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας έρχεται το Παραλίμνι (1-2-2 συνολικά) με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να είναι αήττητος εντός των συνόρων (4-1-0, 4/5 over 2,5, 3/5 GG), αλλά την Πέμπτη πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτα για το Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 0-2. Δεν είναι για 1,45 το διπλό, οι φιλοξενούμενοι θα κουβαλούν έξτρα κόπωση από το μεσοβδόμαδο ματς, ενώ οι γηπεδούχοι δεν έχουν ηττηθεί ακόμα μπροστά στο κοινό τους (1-1-0 εντός).

943. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μαχητικός ο Πλατανιάς με τον Παράσχο αλλά δεν παύει να είναι ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων που έχει ελαφρυντικό για τον μόλις ένα βαθμό σε έξι αγωνιστικές το πολύ δύσκολο πρόγραμμα αφού έχει παίξει ήδη με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Ο Αστέρας Τρίπολης κάνει μέτριες εμφανίσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (2-1-2) και σίγουρα θα εμφανιστεί καταπονημένος από το πικρό ταξίδι στη Γερμανία όπου ηττήθηκε με 4-0 από τη Σάλκε. Αν υπάρχει κάπου αξία είναι στο ασιατικό διπλό +1 στο 1,975 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1057. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα η Φρέντρικσταντ (4-7-1 εντός) αποσπάστηκε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται ακόμα εξασφαλισμένη. Η Μπάερουμ (2-3-7 εκτός) κατάφερε να κερδίσει μετά από δεκατρία παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-3-10) και βρίσκεται πια στο -3 από τη σωτηρία. Ισχυρή εντός η Φρέντρικσταντ έχει το προβάδισμα για τη νίκη, αλλά η απόδοση κρίνεται ανεπαρκής για εξάποντο ματς.

963. ΣΙΡΙΟΥΣ – ΦΡΕΪ

Στην τρίτη θέση η Σίριους (9-4-0 εντός), παλεύει για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και μετράει τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία μπροστά στο κοινό της. Η Φρέι (2-3-8 εκτός) βρίσκεται στις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού και δεν κερδίζει στις τελευταίες έξι εξόδους της (0-2-4). Μεγάλη η διαφορά των δυο ομάδων, σε αδιάφορα επίπεδα κινείται όμως ο άσος.

964. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Σιριάνσκα (6-6-1 εντός), μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα έξι στο πρωτάθλημα (1-3-2), η Γιόνσεπινγκ (7-4-2 εκτός) ψάχνει δυο βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στα δεξιά βρίσκεται το κίνητρο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν θα χαλαστούν και με τον ένα βαθμό.

882. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Σε κάκιστη κατάσταση η Πετρόλουλ, έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε πρωταθλήματος, βρίσκοντας δίχτυα μόλις μια φορά στο διάστημα αυτό (0-1-4, 5/5 under 2,5, 4/5 NG), αντιθέτως η Τιμισοάρα δεν χάνει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (2-2-0), αλλά μακριά από την έδρα της συναντάει και εκείνη δυσκολίες στο σκοράρισμα (0-2-3 εκτός, 3/5 under 2,5, 4/5 NG). Τα λίγα γκολ θα κρατήσουμε στο παιχνίδι αυτό.

751. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Από τέσσερις συνεχόμενες ήττες έρχεται η Ντούισμπουργκ, η Πάντερμπορν μετράει μια νίκη στα πιο πρόσφατα έξι (1-1-4) και έχει τρεις ήττες στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους της. Δεν πιάνεται από πουθενά το παιχνίδι, θα έπρεπε πάντως να είναι πιο ισορροπημένο το σετ.

1000. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Επιστροφή στις νίκες για την Τράπανι, επικράτησε με 4-2 της Εντέλα, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερές της εμφανίσεις για φέτος. Διατηρείται αήττητη στο πρωτάθλημα (2-3-0) και θα βασιστεί στην ισχυρή της έδρα για να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στην κατηγορία. Η Περούτζια έμεινε για τρίτο ματς χωρίς γκολ και για τέταρτο χωρίς τρίποντο (1-2-2 συνολικά, 4/5 NG & under 2,5) και έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες στις μέχρι στιγμής εξόδους της. Σε καλή κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, μας κάνει ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,975 της Bet365.

1017. ΤΟΥΡ – ΝΤΙΖΟΝ

Δυσκολεύεται χαρακτηριστικά το τελευταίο διάστημα η Τουρ, μετρώντας τέσσερα ματς δίχως νίκη, με αποτέλεσμα να βρεθεί πλέον στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Εντυπωσιάζει η Ντιζόν, που τρέχει το καλύτερο σερί της ιστορίας της και με έξι διαδοχικά τρίποντα βρίσκεται στην κορυφή τηςLigue2. Περιμένουμε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της η ομάδα του Νταλ’ Όλιο, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή στο 2,05 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

995. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΛΑΝΟΥΣ

Μέτρια η πορεία της Αλντοσίβι εσχάτως (2-1-3 στα τελευταία έξι), τουλάχιστον στην έδρα της (4-5-4 εντός) δεν χάνει στα πιο πρόσφατα πέντε (2-3-0), η Λανούς έρχεται από αποκλεισμό στα πέναλτι από το Σουνταμερικάνα και στο πρωτάθλημα δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

996. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Ήττα μετά από οχτώ ματς (5-3-0) γνώρισε η Μπάνφιλντ (5-4-4 εντός) στην έδρα της Μπόκα, δεν είναι πάντως μακριά από την πρώτη εξάδα, η Ράσινγκ (3-6-4 εκτός) έρχεται από δυο σερί νίκες, χωρίς ωστόσο να πιάσει σπουδαία απόδοση σε καμία από τις δυο. Αρκετά ισορροπημένο δείχνει, μπορεί να πάει παντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ