ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (21/9). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1050. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.

Με μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια τους (1-2-6), οι γηπεδούχοι βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, η Εβεργκράντε έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι (5-1-0) και απέχει μόλις έναν βαθμό από την κορυφή, ενώ έρχεται από έξι σερί νίκες μακριά από το γήπεδό της. Απαγορεύονται τα στραβοπατήματα για τους φιλοξενούμενους πλέον, η ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων είναι μεγάλη και το διπλό είναι το πρώτο σημείο της αναμέτρησης.

730. ΟΥΡΑΛ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Τη δεύτερη νίκη της για φέτος πέτυχε η Ουράλ (0-1-2 εντός, 3/3GG&over2,5) στην έδρα της Ούφα, με το ντεμπούτο του υπηρεσιακού της προπονητή να αποδεικνύεται επιτυχημένο. Η Κράσνονταρ ηττήθηκε από τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία με 1-2, στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, με το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση να έρχεται στις καθυστερήσεις. Εντός των συνόρων έχει απολογισμό 3-3-2 και μακριά από το σπίτι της ηττήθηκε μόνο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της (2-1-1 εκτός, 3/4NG&under2,5). Η ποιοτική ανωτερότητα της Κράσνονταρ αντισταθμίζεται από την κόπωση που θα κουβαλάει, ενώ και η αλλαγή στον πάγκο των γηπεδούχων μπερδεύει ακόμα περισσότερο το σκηνικό.No Bet.

933. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Ματς γρίφος το συγκεκριμένο, καθώς οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου σε πέντε ημέρες στον τελικό του κυπέλλου, όπου και θα παίξουν στην ουσία όλη τους τη χρονιά. Η Μάριεχαμν (5-4-4 εντός) δεν χάνει στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια της, η Ίντερ Τούρκου (3-6-5 εκτός) είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα και έχει χάσει μόνο μια φορά στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της. Αν έπρεπε αναγκαστικά να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με τους φιλοξενούμενους, προτιμότερο πάντως είναι να απέχουμε.

732. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Βαριά ήττα με 0-4 γνώρισε η Ντιναμό από την Κράσνονταρ, η οποία ήταν η πρώτη της μετά από εκείνη της πρεμιέρας από τη Ζενίτ. Μετράει πλέον 3-3-2 στο πρωτάθλημα και 2-1-0 μπροστά στο κοινό της και θα αντιμετωπίσει την ευρωπαία Ρούμπιν, που στην πρεμιέρα της στο Γιουρόπα ηττήθηκε με 1-3 από τη Σιόν στην Ελβετία, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης (2-0-6 συνολικά, 1-0-3 εκτός έδρας), αλλά έρχεται από νίκη στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού τεχνικού Τσάλι στον πάγκο της. Προς τα αριστερά κοιτάμε, δεν λένε κάτι ωστόσο οι αποδόσεις.

723. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Με ισοπαλία στην έδρα της Λέχια επέστρεψε από τη διακοπή των εθνικών ομάδων η Κορόνα, συμπληρώνοντας έτσι τρία Χ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Γκόρνικ νίκησε με 1-0 τη Βίσλα εντός έδρας, βάζοντας στοπ στο αρνητικό σερί των τριών ηττών που είχε προηγουμένως. Αμφίρροπη αναμέτρηση, δεν θα πάρουμε πλευρά.

681. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Καλός ο βαθμός που απέσπασε η Μπελενένσες στην έδρα της Λεχ Πόζναν για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη, επιστρέφει τώρα στο πρωτάθλημα όπου δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει (0-3-1 συνολικά) με το πιο πρόσφατο παιχνίδι της να είναι η εκτός έδρας συντριβή με 0-6 από τη Μπενφίκα. Η Μορεϊρένσε κατόρθωσε να πάρει τον πρώτο της βαθμό για φέτος στο εντός έδρας ματς με την Ουνιάο, με τον συνολικό της απολογισμό να ανέρχεται πλέον σε 0-1-3. Σωστός ο άσος στο 2,10 του Stoiximan , οι γηπεδούχοι είναι ανώτερη ποιοτικά ομάδα και μπορούν να φτάσουν στο τρίποντο.

747. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Επέστρεψε καυτή από τη διακοπή η Έσμπιεργκ (1-1-2 εντός, 3/4over2,5, 3/4GG), πιάνοντας πολύ καλή απόδοση επικράτησε με 4-2 της Οντένσε, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στα τέσσερα ματς (2-2-0). Η Ράντερς ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από την Κοπεγχάγη με 0-3 στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, με τον εκτός έδρας απολογισμό της να είναι πλέον 2-0-2 (3/4over2,5, 2/4GG). Σφιχτό το σετ, σωστό μας φαίνεται.

810. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Μεγάλο ντέρμπι στην ουρά της βαθμολογίας, η Βέρναμο (4-2-5 εντός) δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, η Μπρομαποϊκάρνα (1-2-8 εκτός) δείχνει σημάδια ζωής εσχάτως και δεν θα παρατήσει τη μάχη. Δεν θα μπλέξουμε, καθώς δεν βλέπουμε κάποιο λάθος στις αποδόσεις.

818. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΜΠΡΑΝ

Από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας η Ρανχάιμ (6-2-3 εντός, 5 νίκες στα 6 τελευταία μπροστά στο κοινό της), η Μπραν (4-6-2 εκτός) δείχνει αποφασισμένη να παλέψει για την απευθείας άνοδο, έχοντας μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα δέκα (6-4-0) με τα τρία τελευταία από αυτά να είναι ισάριθμες νίκες. Σεβαστή η δυναμική της Ρανχάιμ, αλλά το μομέντουμ δείχνει προς τα δεξιά, σε αποδόσεις αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη στήριξή μας.

819. ΧΟΝΤ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Από βαριά εκτός έδρας ήττα έρχεται η Χοντ, στο γήπεδό της πάντως συνηθίζει να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο (6-2-3 εντός), η πρωτοπόρος Σόγκνταλ συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία (6-4-1 εκτός).Σωστό μας φαίνεται το σετ, δεν θα μπλέξουμε.

743. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν η Γκεντσλερμπιρλιγκί, η οποία κράτησε ανέπαφη την εστία της στη μοναδική της νίκη (1-0 την Κασίμπασα) και στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της δέχτηκε από τρία γκολ στο καθένα. Γερό μπάσιμο στο πρωτάθλημα για την Μπεσίκτας, που ηττήθηκε μόνο από την Τραμπζονσπόρ σε παιχνίδι όπου έπαιζε με δέκα παίκτες το τελευταίο μισάωρο και στα υπόλοιπα ματς πρωταθλήματος πετάει φωτιές, έχοντας πετύχει συνολικά δώδεκα τέρματα, με το βαρύ πυροβολικό Μάριο Γκόμεζ να ανοίγει λογαριασμό στο πιο πρόσφατο 2-0 επί της Μπουγιουκσεχίρ. Επιλογή του DSuker το διπλό στο 1,90 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

801. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Από δυο συνεχόμενε νίκες έρχεται η Έρεμπρο (3-4-4 εντός), με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός των θέσεων του απευθείας υποβιβασμού, η Έλφσμποργκ (6-3-3 εκτός) γκέλαρε στα δυο πρόσφατα παιχνίδια της και δείχνει να μένει εκτός της μάχης του τίτλου, ωστόσο θα επιδιώξει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους στη φάση αυτή, σε καλές τιμές βρίσκουμε το 1Χ.

811. ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ – ΓΚΑΪΣ

Δυο σερί ισοπαλίες και πέντε ματς χωρίς τρίποντο (0-2-3) συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (3-3-6 εντός), με αποτέλεσμα να βρεθούν εντός της επικίνδυνης ζώνης, οι φιλοξενούμενοι (4-0-8 εκτός) έχουν απόσταση ασφαλείας από τον υποβιβασμό, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχουν εξασφαλιστεί.No Bet.

682. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Από πετυχημένο ντεμπούτο στο Γιουρόπα Λιγκ έρχεται η Μπράγκα, η οποία κέρδισε με 1-0 στην Τσεχία τη Σλόβαν Λίμπερετς. Στην έδρα της στηρίζεται μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (2-0-2), εκεί έχει πανηγυρίσει και τους έξι πόντους της. Εκπληκτική εμφάνιση από τη Μαρίτιμο (1-2-1) την περασμένη Κυριακή, φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (μάλιστα όλα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο) τη Σετούμπαλ και επικράτησε με σκορ 5-2 εντός έδρας. Μετράει ισάριθμα GG σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Σίγουρα φαβορί η Μπράγκα στο γήπεδό της, όμως λίγο η κούραση από το μεσοβδόμαδο ταξίδι στην Τσεχία, λίγο η αρκετά καλή επίθεση της Μαρίτιμο, μπορούν να επιβεβαιώσουν το καλοπληρωμένο GG στο 2,10 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

621. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Από ήττα στην έδρα της Τιμισοάρα έρχεται η Στεάουα, η οποία εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει ρυθμό (1-4-0 εντός, 5/5under2,5), η Κονκόρντια έχει τέσσερις σερί ήττες μακριά από την έδρα της (0-1-4 συνολικά εκτός, 3/5NG&under2,5). Δεν πείθει η Στεάουα ώστε να την εμπιστευτούμε, ούτε περιθώριο για κόντρα φαίνεται να υπάρχει, θα το προσπεράσουμε.

640. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΛΑΝΣ

Την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό της ψάχνει η Βαλενσιέν (0-2-1 εντός), μακριά από το σπίτι της έχει πάρει ήδη τρία τρίποντα (3-0-1 εκτός), η Λανς εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-3 συνολικά), τουλάχιστον στο τελευταίο διέκοψε το αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, μένοντας στο 1-1 με την Τουρ. Μπορεί να πάει οπουδήποτε το ματς, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

803. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Χωρίς νίκη ακόμα η Τερνάνα (0-1-2), στο μοναδικό της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της απέσπασε 1-1 από την Κάλιαρι, βγάζοντας πάθος στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η Λιβόρνο πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα, έχει κάνει το απόλυτο με 3/3 νίκες και διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 9 γκολ υπέρ (3/3over2,5, 2/3GG). Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, δεν θα είναι ωστόσο τόσο εύκολο το παιχνίδι για αυτούς.

603. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Από δυο κολλητές εκτός έδρας νίκες έρχεται η Ντέρμπι (2-4-1 συνολικά), η Μπέρνλι έχει συμπληρώσει τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα (τα τρία από αυτά εντός έδρας) και μετράει ως τώρα στο πρωτάθλημα 4-2-1. Αρκετά πιο ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι το σετ, υπάρχει αξία στις αποδόσεις των φιλοξενούμενων, με το Χ2 να προσφέρεται στο 1,75 στον Stoiximan .

688. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα η Σπόρτινγκ, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λοκομοτίβ με 1-3 και μπήκε από νωρίς σε περιπέτειες. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη (3-1-0, 3/4over2,5, 4/4GG) και συγκατοικεί με την Πόρτο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο στο μοναδικό ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της απέτυχε να κερδίσει (1-1 με Πάκος). Η Νασιονάλ μετράει 2-0-2 για την ώρα, έχοντες ηττηθεί και στις δυο εξόδους της (1-2 από Μπράγκα, 0-1 από Τόντελα). Δεν θέλει να απογοητεύσει ξανά τον κόσμο της η Σπόρτινγκ, θεωρούμε ότι θα παρουσιαστεί σοβαρή και θα φτάσει στη νίκη, ωστόσο ο άσος κινείται σε υπερβολικά χαμηλά επίπεδα για να ασχοληθούμε.

1473. ΛΕΟΝ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

NoBet.

983. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Μίνι ντεφορμάρισμα για τους γηπεδούχους οι οποίοι αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα για τέσσερεις αγωνιστικές (0-2-2), προερχόμενοι από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Ραφαέλα. Με δυνατές ομάδες έπαιξε η Ραφαέλα τις τελευταίες αγωνιστικές με την εικόνα της και τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά (1-3-1). Καμία αξία στον άσο, κρατάμε το ασιατικό διπλό +0,75.

984. ΚΙΛΜΕΣ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Διατηρεί το αήττητο σερί των εφτά αγωνιστικών η Κίλμες, προερχόμενη από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Τέμπερλι εκτός έδρας. Τρία ματς χωρίς ήττα εντός έδρας οι γηπεδούχοι (2-1-0), η οποίοι όμως δεν έχουν τόσο καλά αποτελέσματα αγωνιζόμενοι εντός (4-2-6). Από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ουνιόν προέρχεται η Κολόν η οποία παρουσιάζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. 2-6-4 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων. Προβάδισμα στον άσο.

1474. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ Σ. ΜΑΡΤΙΝ - ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Από την πρώτη τους ήττα στο Κλαουσούρα έρχονται οι γηπεδούχοι (2-1-1 συνολικά), το απόλυτο με 3/3 νίκες έχουν οι φιλοξενούμενοι, πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ