ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας. Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1011. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Δυο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια της μετράει η Σαντόνγκ Λουνένγκ (7-1-3 εντός) με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να υποχωρήσει από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, η Χανγκτσόου (3-3-6 εκτός) βρίσκεται στο μέσο της κατάταξης, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της. No Bet.

519. ΟΥΦΑ - ΟΥΡΑΛ

Μέτρια η εκκίνηση της Ούφα στο πρωτάθλημα (1-2-4 συνολικά), στο γήπεδό της μάλιστα έχει 3/3 ήττες, η Ουράλ δεν κερδίζει μετά την πρεμιέρα (1-3-3 συνολικά) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-2-1 με 4/4 under 2,5. Με υπηρεσιακό στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι, μόνο τα λίγα γκολ θα κρατήσουμε.

532. ΚΡΙΛΙΑ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Με δυο συνεχόμενες νίκες πήγε στη διακοπή η Κρίλια (3-1-3 συνολικά), η πιο πρόσφατη μάλιστα στην έδρα της πρωταθλήτριας Ζενίτ, η Μορντόβια μετράει 1-4-2 και μακριά από το σπίτι της έχει 3/3 ισοπαλίες. Δυσκολοκατάβλητη η Μορντόβια, θα αποφύγουμε τον άσο-φαβορί.

695. ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ - ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Το εντυπωσιακό αήττητο σερί της Βιτόρουλ (4-4-0) έλαβε τέλος στην έδρα της Στεάουα (ήττα με 0-1), αν και η εμφάνιση που πραγματοποίησε ήταν πολύ καλή. Η Βολουντάρι δεν έχει ακόμα τρίποντο στο πρωτάθλημα (0-4-5) και πριν τη διακοπή είχε τέσσερις σερί ήττες. Σωστό το 1,70 στον άσο του Stoiximan , στο live θα μπορέσουμε πιθανότατα να πάρουμε και καλύτερη τιμή.

891. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΒΑΑΣΑ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Ίντερ Τούρκου (7-3-2 εντός) που δεν παρατάει τη μάχη για την τρίτη θέση, η Βάασα πλησίασε στους τέσσερις πόντους από τη σωτηρία και θα πρέπει να βρει βαθμούς και μακριά από το σπίτι της (0-3-8 εκτός) για να ελπίζει στην παραμονή. Ικανοποιητικός ο ασιατικός άσος -0,5 στο 1,85 της Bet365, η Βάασα δεν έχει βρει τρόπο να γίνει απειλητική εκτός έδρας.

892. ΚΟΤΚΑ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Ήττα μετά από τέσσερα ματς (3-1-0) γνώρισε η Κότκα στην έδρα της Λάχτι, εντός πάντως παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία (3-2-0, 4-4-3 συνολικά εντός). Η Ροβανιέμι δείχνει να ξεφουσκώνει στο τελείωμα του πρωταθλήματος (1-5-3 στα τελευταία εννέα) και αγνοεί το τρίποντο στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (0-3-2, 5-4-4 συνολικά εκτός). Με αουτσάιντερ τους φιλοξενούμενους, υπάρχει αξία στον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,85 της Bet365.

932. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ - ΚΟΥΟΠΙΟ

Αήττητη εντός η Χέλσινγκφορς (3-7-0), η Κουόπιο δεν κερδίζει στα έξι τελευταία (0-4-2) και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-4-6. Αμφίρροπη αναμέτρηση, πιθανόν το Χ να μην χαλάσει καμία από τις δυο.

854. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Με 1-2-2 έχει μπει στη σεζόν η Ντούκλα με 0-1-4 η Μπάνικ Οστράβα (4/5 GG & over 2,5), η οποία μάλιστα έχει δεχθεί από τουλάχιστον δυο γκολ σε όλα της τα παιχνίδια, ενώ θα αγωνιστεί χωρίς τις φετινές της μεταγραφές λόγω τιμωρίας για παλιές οφειλές. Σε τραγική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα.

1215. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Πέντε χωρίς νίκη και τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Γκόρνικ Λέτζνα, η Βίσλα είναι αήττητη στο πρωτάθλημα αλλά έχει πολλές ισοπαλίες (2-5-0) και μακριά από την έδρα της μετράει 3/3 Χ. Σωστό μας φαίνεται το σετ, δεν θα μπλέξουμε.

1147. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Χωρίς νίκη ακόμα ο Ερμής (0-1-1, 2/2 GG), το Παραλίμνι μπήκε με 1-1-0 στο πρωτάθλημα (2/2 NG & under 2,5), αλλά έχει πάρει περισσότερα από όσα αξίζει για την ώρα. Με νέο προπονητή ο Ερμής, είναι ποιοτικά ανώτερη ομάδα και μπορεί να πάρει την πρώτη του νίκη, με τον άσο στο 2,25 της Bet365 να αποτελεί επιλογή του Kyr_Lim.

721. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Απότομη προσγείωση για τον Ηρακλή, στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-1 και δεν κατάφερε έτσι να εξαργυρώσει το σπουδαίο διπλό της πρεμιέρας απέναντι στην Καλλονή. Με δυο ήττες ξεκίνησε ο Λεβαδειακός, έχει πάντως τη δικαιολογία ότι ήταν ανέτοιμος (αφού έμαθε ότι θα συμμετάσχει στην Σούπερ Λιγκ λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την έναρξή της), ενώ έβγαλε και δύσκολο πρόγραμμα (Ατρόμητο εκτός και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ). Δεν θα είναι εύκολο το ματς για το «Γηραιό», αντί του απλού άσου προτιμότερη επιλογή είναι τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που δίνουν συνδυαστική απόδοση κοντά στο 1,85.

736. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία πριν τη διακοπή (4-0-1) η Σούντσβαλ απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, στην έδρα της πάντως οι επιδόσεις της είναι μετριότατες (2-4-5 εντός). Η Ατβίνταμπεργκ (0-2-8 εκτός) χρειάζεται ένα θαύμα για να σωθεί καθώς βρίσκεται στο -9 από τη σωτηρία και στο -8 από τα μπαράζ. Στο 1,85 ο άσος στον Stoiximan , μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

743. ΧΑΚΕΝ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Στο μέσο της βαθμολογίας η ασταθής Χάκεν (4-4-3 εντός), η Χάλμσταντ (0-5-6 εκτός) δεν κερδίζει εδώ και επτά ματς (0-3-4) με αποτέλεσμα να έχει κατρακυλήσει στην προτελευταία θέση. Προς αποφυγή ο άσος του 1,45, δεν μας εμπνέει ωστόσο η Χάλμσταντ ώστε να πάμε στην κόντρα.

860. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΟΝΤΕΝΣΕ

Ο «προσωρινός» Μίκαελ Πέντερσεν έγινε μόνιμος στον πάγκο. Λογικό, αφού δεν χάνει από τότε που άλλαξαν τα πρόσωπα στα αποδυτήρια, όμως η αλήθεια είναι ότι ο Πέντερσεν δεν άλλαξε πολλά. Η Έσμπιεργκ είναι πια πιο προσεκτική στην άμυνά της, όμως εξακολουθεί να παρουσιάζει αδυναμίες. Η Οντένσε κέρδισε την Κοπεγχάγη απόλυτα δίκαια την προηγούμενη αγωνιστική και παρότι είχε μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου, δεν αναμένεται να έχει θέμα κούρασης. Πρόσθεσε παίκτες στην άμυνα και στα γκολπόστ στο φινάλε των μεταγραφών, μπορεί να βελτιωθεί. Κοιτάζουμε μόνο το Χ2 στο 1,80 της Bet365.

906. ΣΟΓΚΝΤΑΛ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Πρωτοπόρος της βαθμολογίας η Σόγκνταλ (7-3-1 εντός), έχει μαξιλαράκι επτά βαθμών από την τρίτη θέση και στοχεύει να παραμείνει εντός της πρώτης δυάδας ώστε να ανέβει απευθείας στην πρώτη κατηγορία. Η Νεστ Σότρα (2-4-5 εκτός) είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και έχει φύγει αλώβητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της. Σε τοκογλυφικές τιμές προσφέρεται η νίκη των γηπεδούχων, το πιο πιθανό πάντως είναι ότι θα επιβεβαιωθεί εύκολα ή δύσκολα.

907. ΜΠΡΑΝ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Με δυο συνεχόμενες νίκες πήγε στη διακοπή η Μπραν (6-3-1 εντός), η οποία θα παλέψει μέχρι τέλους για την απευθείας άνοδο, η Φρέντρικσταντ (3-1-7 εκτός) είναι μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, αναμενόμενα χαμηλά οι αποδόσεις.

738. ΓΚΕΦΛΕ - ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Με τέσσερις κολλητές ήττες πήγε στη διακοπή η Γκέφλε (4-3-3 εντός), η Τζουργκάρντεν (5-3-3 εκτός), έχασε έδαφος από τις πρώτες θέσεις καθώς στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της γνώρισε ισάριθμες ήττες. Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι θα έπρεπε να είναι πιο κλειστό το σετ.

796. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ - ΜΙΑΛΜΠΙ

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γιόνσεπινγκ (9-1-1 εντός), απέναντι στην ουραγό Μιάλμπι (2-3-5 εκτός), η οποία πάντως δεν ηττήθηκε (1-3-0) στα τέσσερα πιο πρόσφατα μακριά από το σπίτι της. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων, δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί ο άσος.

989. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Θετικότατο το ξεκίνημα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, καθώς αμφότερες παραμένουν αήττητες μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Εθισμένη σταGGφαίνεται πως είναι από πολύ νωρίς κιόλας η Καϊσέρισπορ, καθώς έχει 3/3 αμφίσκορα. Προβλημάτισε η αμυντική συμπεριφορά της Τραμπζονσπόρ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, όταν και δέχτηκε δύο τέρματα από την Ακισάρ. Καλή επιλογή δείχνει το GG, το οποίο προσφέρεται στο 1,83 του Stoiximan, με τον Betol να προτιμάει το 0:0 ασιατικό διπλό στο 2,10 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

697. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. - ΚΛΟΥΖ

Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα η Ντιναμό (4-5-0), μάλιστα στο γήπεδό της έχει 4/4 νίκες, θετικό το πρόσημο των πρώτων αγωνιστικών και για την Κλουζ (4-3-2), που πάντως εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμα (0-3-2, 5/5 GG). Αμφίρροπη αναμέτρηση, έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι, αλλά οι αποδόσεις είναι απλά σωστές.

1013. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ - ΤΕΛΣΤΑΡ

Χωρίς νίκη ακόμα οι νέοι του Άγιαξ (0-2-2, 2/2 Χ εντός), στο 1-2-2 ο απολογισμός της Τέλσταρ, η οποία έχει ηττηθεί στις δυο εξόδους της χωρίς καν να σκοράρει, καθαρό πάσο.

548. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Θετικό το πρόσημο για τη Σαν Πάουλι πριν τη διακοπή (3-1-1), ακόμα και στη μοναδική της ήττα από τη ΦΣΒ άξιζε περισσότερα βάση εμφάνισης. Η Ντούισμπουργκ έκανε κακή εκκίνηση (0-2-3) με την άμυνα της να αντιμετωπίζει προβλήματα αφού η εστία της παραβιάστηκε από τουλάχιστον δυο φορές σε όλα τα παιχνίδια της (4/5 over 2,5, 3/5 GG). Με τη μέχρι στιγμής εικόνα των δυο ομάδων, θεωρούμε δίκαιο τον άσο στα επίπεδα του 1,70, ωστόσο η διακοπή πιθανόν να αλλάξει τις ισορροπίες, γι αυτό και θα καταφύγουμε στο ασφαλέστερο over 2,5 στο 1,975 της Bet365.

637. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει η Λα Κορούνια τόσο στην πρεμιέρα με τη Σοσιεδάδ που της έλειψε μόνο το γκολ (0-0) αλλά και στην ισοπαλία με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» (1-1). Η Βαγιεκάνο στο προηγούμενο έχασε με κάτω τα χέρια από τη Θέλτα (3-0) αφού από το 9’ έπαιζε με 10 παίκτες ενώ στην πρεμιέρα πήρε με μπόλικη δόση τύχης τον βαθμό από τη Βαλένθια. Οι Γαλιθιάνοι μπορούν να δώσουν συνέχεια στο θετικό και αήττητο σερί τους (0-2-0), 1,75 πληρώνει το Χ2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1342. ΜΠΡΕΣΤ - ΛΑΝΣ

Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής για τη Μπρεστ (2-2-1), στην έδρα της μάλιστα έχει 2/2 νίκες με λευκό παθητικό (2/2 NG & over 2,5), αντιθέτως η Λανς δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην κατηγορία, μετράει 0-3-2 και μακριά από το σπίτι της δεν έχει σκοράρει ακόμα (0-1-1, 2/2 NG & under 2,5). Κάτω από 2,00 ο άσος, κινείται σε δίκαια, κατά τη γνώμη μας, επίπεδα, κάτι σε 1-0/2-0/2-1 περιμένουμε εδώ.

929. ΛΑΤΙΝΑ - ΤΡΑΠΑΝΙ

Τυχερή στάθηκε η Λατίνα στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει τη Νοβάρα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και να αποσπάσει έναν υπερπολύτιμο βαθμό. Η Τράπανι επιβεβαίωσε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των φιλικών και επικράτησε εύκολα της Τερνάνα με 3-0. Η ως τώρα εικόνα των δυο ομάδων μας στρέφει προς τα δεξιά, ωστόσο οι περσινές κακές επιδόσεις της Τράπανι μακριά από την έδρα της μας κάνουν επιφυλακτικούς.

552. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Από τεράστια νίκη μέσα στο Άνφιλντ (0-3) έρχεται η Γουέστ Χαμ, η οποία μάλιστα «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ της, πραγματοποιώντας τέσσερις πολύ καλές μεταγραφές. Με την ψυχολογία στα ύψη, θα υποδεχθεί τη Νιουκάστλ που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι της, ενώ έχει να σκοράρει από την πρεμιέρα (έχοντας βέβαια δύσκολο πρόγραμμα). Ικανοποιητικές οι τιμές του ασιατικού άσου -0,25 (1,90 Bet365), φτάνουν εύκολα στο γκολ οι Λονδρέζοι (εννεά γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές), έπαθαν και έμαθαν από τις δύο ήττες στο «Μπόλεϊν Γκράουντ». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

974. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Μια φορά από όλα τα αποτελέσματα έχει φέρει μέχρι στιγμής η Μποαβίστα (1-1-1), τη μοναδική φορά που αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό της επικράτησε με 1-0 της Τόντελα. Η Πάκος παραμένει αήττητη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και μακριά από το σπίτι της έπαιξε στην έδρα της Σπόρτινγκ, καταφέρνοντας να αποσπάσει ισοπαλία με 1-1. Ισορροπημένο το σετ, με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, σωστά μοιρασμένο κατά τη γνώμη μας.

752. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΚΡΟΥΣ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ

Σε μέτρια κατάσταση η Αλντοσίβι, η οποία πάντως στην έδρα της δεν έχει ήττα στα τρία τελευταία (3-4-4 συνολικά εντός), η Κρουσέρο έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας στα παιχνίδι μακριά από το σπίτι της (0-0-11) και δείχνει πως πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην ενθουσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, αλλά με αυτόν τοναντίπαλο το 1,80 στον άσο (επιλογή του Maudit) φαντάζει επαρκές

758. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΚΙΛΜΕΣ

Αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα (2-4-0) η Τέμπερλεϊ (3-5-3 εντός), πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα έξι (5-1-0) μετράει η Κίλμες, η οποία έχει τρεις νίκες στις πιο πρόσφατες εξόδους της (5-3-3 εκτός). Χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι έχει το παιχνίδι, αμφότερες δείχνουν σε καλή κατάσταση, μπορεί να πάει οπουδήποτε.

1010. ΑΡΙΚΑ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Χλωμή η Σαν Μάρκος στο ξεκίνημα του Απερτούρα (1-1-3, 3/5 over 2,5, 4/5 GG), στην έδρα της μάλιστα μετράει δυο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η Κονσεπσιόν πραγματοποιεί δυναμική εκκίνηση με απολογισμό 4-0-1 (3/5 over 2,5 & GG) και προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες, στις οποίες σκόραρε συνολικά επτά φορές. Ελαφρύ αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, απόλυτα ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι κατά τη γνώμη μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ