ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Δευτέρας (7/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Δευτέρας.

1153. ΑΡΜΕΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Μετριότατη η παρουσία των Αρμένιων στον όμιλο, καθώς αγνοούν τη νίκη, συγκεντρώνοντας μόλις ένα βαθμό στα έξι τους παιχνίδια. Μπορεί να είναι αδιάφοροι, ωστόσο απέδειξαν κόντρα σε Πορτογαλία –κυρίως - και Σερβία πως δεν παραδίδουν εύκολα τα όπλα. Με μοναδικό στόχο τη νίκη πηγαίνει στο Ερεβάν η Δανία, η οποία μετά την ισοπαλία κόντρα στην Αλβανία θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για απευθείας πρόκριση στοEURO2016 και εμείς θα τους στηρίξουμε, καθώς έχουν υπέρ τους κίνητρο, ποιότητα αλλά και παράδοση. Επιλογή το διπλό στο 1,90 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

815. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Πρεμιέρα της Serie B. Υποβιβάστηκε από τη Serie A πέρυσι η Κάλιαρι, με στόχο της να αποτελεί η άμεση επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Καινούργιος προπονητής (Μάσιμο Ραστέλι, πρώην Αβελίνο) και καλή μεταγραφική ενίσχυση, που καθιστούν το ρόστερ της ένα από τα ισχυρότερα της κατηγορίας, συνθέτουν τις καλοκαιρινές της κινήσεις. Κατάφερε να μείνει στην κατηγορία η Κροτόνε πετυχαίνοντας τη σωτηρία στην τελευταία αγωνιστική του προηγούμενου πρωταθλήματος και θα επιδιώξει να αποφύγει ανάλογες περιπέτειες φέτος. Φαβορί της αναμέτρησης η Κάλιαρι, ωστόσο το γεγονός ότι μιλάμε για πρεμιέρα αλλά και το ότι έχουν μαζευτεί αρκετά προβλήματα απουσιών στους γηπεδούχους, μας αποτρέπει από το να τους στηρίξουμε.

1073. ΓΑΛΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Φιλική αναμέτρηση. Μετά από δυο σερί ήττες σε φιλικά, η Γαλλία επικράτησε της Πορτογαλίας χάρη σε απευθείας φάουλ του Βαλμπουενά. Η Σερβία έρχεται από το εντός έδρας 2-0 επί της Αρμενίας, ωστόσο δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro και το βλέμμα της έχει ήδη στραφεί στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Μεγαλύτερο κίνητρο έχουν οι Γάλλοι, οι οποίοι αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους, ωστόσο τα 1,40 σε φιλικό παιχνίδι απορρίπτονται χωρίς δεύτερη σκέψη.

1154. ΑΛΒΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Με την ψυχολογία στα ύψη και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας να είναι εξαιρετικό, η Αλβανία υποδέχεται την Πορτογαλία με στόχο να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στοEURO2016. Το μεγάλο όπλο γα την ομάδα του Τζιάνι Ντε Μπιάζι είναι η άμυνα, καθώς διαθέτει την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία του ομίλου. Οι Ίβηρες ξέρουν πως με νίκη πιθανότατα καθαρίζουν την πρόκριση και θα κυνηγήσουν το τρίποντο στο Ελμπασάν, με το Φερνάντο Σάντος να δίνει –ως γνωστόν- έμφαση στην άμυνα. Αήττητοι οι Αλβανοί, που στον πρώτο γύρο πέρασαν νικηφόρα από τη Λισαβόνα, αλλά τότε στο τιμόνι της Πορτογαλίας ήταν ο Μπέντο και ο Σάντος μας έχει αποδείξει πολλάκις πως τέτοια παιχνίδια ξέρει να τα παίρνει με «μισό μηδέν». Επιλογή αποτελεί ο συνδυασμός της νίκης των Ιβήρων σε συνδυασμό μεunder3,5 στο 2,15 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1155. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ

Πολύ αδύναμη η Γεωργία εκτός έδρας, στις 22 τελευταίες εξόδους της κέρδισε μόνο το ανύπαρκτο Γιβραλτάρ (1-4-17), την Παρασκευή βέβαια έκανε την έκπληξη και κέρδισε τη Σκωτία. Μονόδρομος είναι η νίκη για την Ιρλανδία αν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες της για να βρεθεί έστω μέσω των μπαράζ στοEUROτης Γαλλίας. Οι YoungGuns δεν περιμένουν εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων και για αυτό επέλεξαν τη νίκη της με 1 (3,30) ή 2 γκολ (4,33) διαφορά που δίνει συνδυαστικά 1,87 απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1156. ΣΚΩΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εκτός από τη σκληράδα, το τσαγανό και το πάθος η Σκωτία του Στράχαν διαθέτει και το όπλο της έδρας προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης που πιθανότατα θα οδηγήσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας. Υποδέχεται την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, Γερμανία, που έρχεται από άλλη μία μέτρια εμφάνιση με την Πολωνία. Στο 1,925 προσφέρει η Bet365τον ασιατικό άσο +1,25 που δίνει κέρδος ακόμα και σε ήττα των γηπεδούχων με ένα γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1157. ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Εδώ που έφτασε θα ισοδυναμεί με αυτοκτονία αν δεν προκριθεί στοEUROτης Γαλλίας η Βόρειος Ιρλανδία που τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της διαδικασίας οδηγεί την κούρσα του ομίλου. Η Ουγγαρία θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες της για την απευθείας πρόκριση που δίνουν οι δύο πρώτες θέσεις, γερά στο κόλπο θα μπει μόνο με νίκη ενώ στα θετικά είναι το γεγονός πως έχει καπαρωμένη την 3η θέση των μπαράζ. Τα στατιστικά των Μαγυάρων (5 σερίNG&under1,5) που εμφανίζονται πολύ συμπαγείς στην άμυνα καθώς και η σημασία του αγώνα μας οδηγούν στον συνδυασμόNG&under2,5 που πληρώνει 1,88 στον Stoiximan και προϋποθέτει σφιχτό ματς με λίγα γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1158. ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τη Ρουμανία να κυνηγάει την απευθείας πρόκριση για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και την Ελλάδα να παίζει πλέον μόνο για την αξιοπρέπειά της. Εξαιρετική η παρουσία των γηπεδούχων στον αμυντικό τομέα σε όλη τη διοργάνωση, εκεί θα βασιστούν προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Δεν δείχνει ικανή για τη ζημιά η Ελλάδα, θεωρούμε ότι οι Ρουμάνοι θα κλειδώσουν την πρόκριση, με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, που δίνουν συνδυαστικά 1,85 στηνBet365να δείχνουν τα πιο πιθανά . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΠΟΛΩΝΙΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Πολύ αδύναμο το Γιβραλτάρ, δέχεται γκολ για πλάκα, μέχρι και από τα Νησιά Φερόε σε φιλικό ματς δέχτηκε τέσσερα τέρματα ενώ μέχρι στιγμής έχει 38 γκολ παθητικό σε επτά αγώνες (5,4 μ.ο.) στον όμιλο. Η Πολωνία το φιλοδώρησε με 7 γκολ στην πρεμιέρα εκτός έδρας και αν δεν βαριέται να παίξει και δεν κάνει αγγαρεία μπορεί κάλλιστα να σκοράρει πάνω από πέντε φορές. Στο 1,93 βρίσκουμε στον Stoiximanτοover5,5 γκολ των Πολωνών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – Ν. ΦΕΡΟΕΣ

Παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για να προλάβουν την τρίτη θέση του γκρουπ, και που για να πετύχουν κάτι τέτοιο θα χρειαστούν τη νίκη στο προσεχές ματς. Με καλή ψυχολογία οι Φινλανδοί, έπειτα από το διπλό επί της Ελλάδας, χωρίς τον καλύτερό τους παίχτη τα Φερόες, που εκτός έδρας αποδυναμώνονται αισθητά. Πιο κοντά στη νίκη οι γηπεδούχοι, αξία υπάρχει στο συνδυαστικό 1 &under3,5 στο 1,88 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1086. ΟΕΣΤΕ – ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά παιχνίδια η Οέστε (0-4-3), ενώ και μπροστά στο κοινό της δεν κερδίζει στα τρία τελευταία (5-3-3 συνολικά εντός). Η Κλαμπ Ρεγκάτας έρχεται από δυο σερί ήττες και μακριά από την έδρα της μετράει συνολικά 1-2-8 με ισάριθμες ήττες στα τρία πιο πρόσφατα. No Bet.

1159. ΣΕΑΡΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Παλεύει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη η Σεαρά (2-5-4 εντός), η Νάουτικο είναι σε απόσταση βολής από την τετράδα αλλά μακριά από το σπίτι της είναι τραγική (1-3-7) έχοντας δέκα ματς χωρίς τρίποντο. Μπερδεμένο δείχνει, δεν θα μπλέξουμε.

744. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ – ΚΙΛΜΕΣ

Αήττητη στα τελευταία τέσσερα πρωταθλήματος η Ραφαέλα (2-2-0), χωρίς ήττα στα πιο πρόσφατα πέντε η Κίλμες (4-1-0), η οποία πάντως την Πέμπτη γνώρισε τον αποκλεισμό από το κύπελλο στα πέναλτι από την Εστουδιάντες. Πολύ ισορροπημένο φαίνεται, δεν αποκλείεται να συμβιβαστούν με το βαθμό οι δυο ομάδες.

745. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Σε καλή κατάσταση η Εστουδιάντες (4-4-2 εντός), έρχεται από πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στην Κίλμες (χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι). Η Αλντοσίβι (4-1-6 εκτός) μετά από οχτώ (0-2-6) χωρίς τρίποντο επικράτησε της Σαν Μαρτίν στο τελευταίο και απέκτησε διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιβαρυμένη από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου αναμένεται η Εστουδιάντες, ωστόσο η Αλντοσίβι δεν μας εμπνέει για να πάμε στην κόντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ