ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (31/8). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1098. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Η Μπελενένσες πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αφού το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Άλταχ της ήταν αρκετό, έπειτα από το 1-0 που είχε αποσπάσει στην Αυστρία. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με απολογισμό 0-2-0 (2/2GG), ενώ αναμενόμενα βγάζει σημάδια κόπωσης λόγω των παράλληλων υποχρεώσεων εντός και εκτός συνόρων. Η Μαρίτιμο διόρθωσε την ήττα της πρεμιέρας από τη νεοφώτιστη Ουνιάο (1-2), καθώς απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 από την Πόρτο, πραγματοποιώντας ψυχωμένη εμφάνιση. Σφιχτό το σετ, μας βρίσκει σύμφωνους αυτή η αντιμετώπιση των μπουκ, κοιτάμε προς το αμφίσκορο στο 2,15 του Stoiximan καθώς και οι δυο ομάδες μετρούν από 2/2GGμέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

597. ΚΛΟΥΖ - ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Η Κλουζ μετράει μέχρι στιγμής 3-3-2 στο πρωτάθλημα και έχει το απόλυτο στην έδρα της χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ (3-0-0, 3/3NG&under2,5), η Μποτοσάνι έχει μόλις ένα τρίποντο (1-3-4), τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (5 γκολ ενεργητικό) και μακριά από το σπίτι της ο απολογισμός της είναι 0-2-2. Ικανοποιητικός ο άσος στο 2,12 του Stoiximan .

1203. ΜΠΟΧΟΥΜ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Εντυπωσιακή η Μπόχουμ μέχρι στιγμής (4-0-0), αντίθετη η εικόνα της Μόναχο 1860 (0-2-2), η όποια μάλιστα έχει σκοράρει μόλις σε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Καλή περίπτωση δείχνει ο άσος στο 1,85 του Stoiximan , πιθανόν στοliveνα καταφέρουμε να πάρουμε και καλύτερη τιμή.

123. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πάρει ο Πλατανιάς αλλά και να κάνει μια καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με εκείνη της πρεμιέρας. Ο Ατρόμητος έρχεται από συνεχή παιχνίδια, αφού είχε και υποχρεώσεις για την Ευρώπη, με την κόπωση να είναι εμφανής στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σφιχτό παιχνίδι αναμένουμε, με τους δυο προπονητές να κοιτάζουν πάνω από όλα να μην ηττηθούν, τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στα Περιβόλια δείχνει η παράδοση, αρκετά πιθανό δείχνει το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα μια, με τον Stoiximan να προσφέρει το γεγονός αυτό σε απόδοση 3,30. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1234. ΛΑΝΣ - ΧΑΒΡΗ

Χωρίς νίκη ακόμα η Λανς (0-3-1), στο γήπεδό της μετράει δυο ισοπαλίες με σκορ 1-1, η Χάβρη ξεκίνησε ενθαρρυντικά με 2/2 νίκες, αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν δυο σερί ήττες χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα. Σωστό το σετ στα μάτια μας, δεν θα μπλέξουμε.

1099. ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Ντέρμπι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, δυνατή εντός η Κορκ (9-1-2), η Σεντ Πάτρικς (7-1-4 εκτός) έρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος λόγος στην έδρα.

1204. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Στο ματς αυτό συγκρούονται δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού τους, σκοράρει εύκολα δημιουργώντας αρκετές φάσεις η Κόβεντρι την ώρα που η Σάουθεντ παίζει πολύ αμυντικά έχοντας καταφέρει να βάλει μόλις 1 γκολ σε 4 ματς. Θα πάμε με την ποιότητα των γηπεδούχων και το -0,25 του ασιατικού άσου στο 1,925 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1100. ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων έβγαλε η Ουνιάο Μαδέιρα στο δεύτερο συνεχόμενο τοπικό ντέρμπι με τη Νασιονάλ, κάτι που προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας Νόρτον ντε Μάτος, που αναμένεται να προσέξει κυρίως τα νότα του. Από την άλλη, το κλίμα είναι βαρύ στην Γκιμαράες, με τον προπονητή Εβανγκελίστα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά το αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ και σίγουρα θα δώσει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στο παιχνίδι με τη νεοφώτιστη Ουνιάο, που διεξάγεται και σε ουδέτερο γήπεδο. Έχει την ποιότητα η Γκιμαράες, ώστε να πάρει το πρώτο της τρίποντο και να πάει με λιγότερα προβλήματα στη διακοπή του πρωταθλήματος. Επιλογή το 0:0 ασιατικό διπλό στο 1,80 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

798. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΑΡΙΚΑ

Αρκετά πιο έτοιμη ομάδα δείχνει η Ο’Χίγκινςη οποία έχειξεκινήσειτην χρονιά αρκετά θετικά, ψάχνεται ακόμα ηΑρίκα, μπορεί μακριά από την έδρα της να είναι επικίνδυνη όμως δεν δείχνει ακόμα σταθερά δείγματα. Τον ασιατικό άσο -0,75 επέλεξε ο Kyr_Lim στην απόδοση 1,80 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

785. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - OΛΙΜΠΟ

Στην 6η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μπελγράνο (7-0-4 εντός), στην 25η η Ολίμπο (2-3-6 εκτός). Από μεσοβδόμαδο αγώνα στα πλαίσια του Σουνταμερικάνα έρχονται οι γηπεδούχοι (1-1 εντός απέναντι στη Λανούς), λογικό να είναι πιο επιβαρυμένοι, γι αυτό και αποφεύγουμε να τους στηρίξουμε.

786. ΛΑΝΟΥΣ - ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

Από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έρχεται η Λανούς (3-4-3 εντός), ενώ στο πιο πρόσφατο αντιμετώπισε τη Μπελγράνο την Πέμπτη στα πλαίσια του Σουνταμερικάνα (απέσπασε ισοπαλία με 1-1). Η Νουέβα Σικάγο (1-4-6 εκτός) δεν παρατάει τη μάχη της παραμονής, έκανε δυο σερί νίκες και ψάχνει βαθμούς σε κάθε παιχνίδι για να έχει ελπίδες σωτηρίας. Στο Σουνταμερικάνα ρίχνει το βάρος η Λανούς, ότι πρέπει για κόντρα τα 1,45 στον άσο.

797. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Απέδειξε για άλλη μία φορά η Ντεπορτίβο Πάστο ότι είναι ομάδα έδρας, μη μπορώντας ούτε αυτή τη φορά να πάρει αποτέλεσμα εκτός, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Αλιάνζα Πετρολέρα. Εντός έδρας τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά (3-1-0), έχοντας σύμμαχο το υψόμετρο. Τρείς αγώνες χωρίς ήττα για την Ενβιγκάδο (1-2-0), η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Άγκιλας Ντοράδας. Η Ντεπορτίβο Πάστο ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, κερδίζοντας καλύτερες ομάδες από την Ενβιγκάδο, άσος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ