ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (24/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

578. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Συντριβή με 1-5 στη Ρωσία από την Κράσνονταρ γνώρισε η Ελσίνκι την Πέμπτη και αποχαιρέτησε ουσιαστικά την Ευρώπη ενώ προ μιας εβδομάδας αποκλείστηκε και από το κύπελλο από τη Μάριεχαμν. Επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα όπου έρχεται από δυο σερί εντός έδρας νίκες (10-3-0 εντός) με επόμενη αντίπαλο τη Χέλσινγκφορς (3-3-6 εκτός) που παλεύει να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δυνατή εντός ως τώρα η Ελσίνκι, αλλά δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί από τις τελευταίες βαριές ήττες και το φορτωμένο πρόγραμμα.

579. AΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Ιστορία γράφει η Αγια Νάπα με τη δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη πρώτη κατηγορία.Πρόκειται για το μικρότερο μπάτζετ του πρωταθλήματος αλλά φαίνεται πως γίνεται καλή δουλειά στον προγραμματισμό καθώς καμιά δεκαριά παίχτες αποδεσμεύτηκαν και άλλοι τόσοι αφίχθηκαν.Στόχος της να αποφύγει τον υποβιβασμό χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες που αποκόμισε στην περσινή χρονιά με τον προπονητή Γιώργο Κοσμά που κατάφερε να κερδίσει της εντυπώσεις.

Μετά από ένα χρόνο περιπλάνησης στη Β’ κατηγορία, η ομάδα του Παραλιμνιού επιστρέφει στα σαλόνια των μεγάλων, εκει δηλαδή που την είχαμε συνηθήσει.Φαίνεται πως ο ενθουσιασμός της επανόδου την ώθησε να ενισχυθεί σημαντικά και ξεκινάει τη σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες.Έκανε πολλές μεταγραφές προσθέτοντας ποιότητα στο ρόστερ με τον Βούκσεβιτς (Λεβαδιακός) να τραβάει τα βλέμματα πάνω του, καθώς περιμένουν πολλά από αυτόν.

Γειτονικό ντέρμπι με το καλημέρα στην Α’ κατηγορία με δυο ομάδες που θα απασχολήσουν το κάτω διάζωμα του βαθμολογικού πίνακα.Αναμένεται σκληρό ματς με άγχος αφού τέτοια ματς θεωρούνται εξάποντα και κατά συνέπεια λίγες φάσεις και γκολ.Το ενδεχόμενο να μην δούμε τρία γκολ στο ματς πληρώνει @1,80 στον Stoixman.

580. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Τα γκολ μοναδική λύση, σε ένα παιχνίδι που όπως δείχνουν και οι αποδόσεις είναι καθαρή τριπλή.

581. ΚΡΙΛΙΑ - ΚΟΥΜΠΑΝ

5/5 under 2,5 και για τις δύο ομάδες μέχρι στιγμής, το όριο φυσικά είναι προσαρμοσμένο. Αποφεύγουμε το under 2, έχει αρκετό 1-1 μέσα.

582. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΖΕΝΙΤ

Πρώτη νίκη (1-0-4) για τη Ρούμπιν το 0-1 στην Κούμπαν, πρώτη ήττα (4-0-1) για τη Ζενίτ το 0-2 κόντρα στην Κράσνονταρ. Εν μέσω ευρωπαϊκών οι γηπεδούχοι, το διπλό γκρεμίζεται, όμως στη θέα του γαλάζιου των πρωταθλητών οι ομάδες της Ρωσίας αφηνιάζουν. Καλύτερα να μείνουμε μακριά.

583. ΦΟΛΟ - ΣΤΡΟΜΕΝ

Ασταθής η Φόλο (3-3-4 εντός, 8/10 over 2,5), ούτε η Στρόμεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο, αν και στις τελευταίες έξι εξόδους της ηττήθηκε μόλις μια φορά (3-2-1). Πιο κλειστό θα έπρεπε να είναι το σετ.

584. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΟΝΤΕΝΣΕ

Με τα πάνω και τα κάτω τους μέχρις στιγμής, δεν πιάνεται από κάπου.

585. ΣΑΝΤΝΕΣ - ΧΟΝΤ

Ήττα μετά από οχτώ για τη Σάντνες (6-2-0) στην έδρα της Κρίστιανσουντ, διατηρείται πάντως εντός των θέσεων της απευθείας ανόδου (7-2-1 εντός, 9/10 over 2,5, 10/10 GG). Η Χοντ μετράει 3-0-3 στα τελευταία έξι (4/6 over 2,5) και μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 4-2-4 με 5/10 over 2,5 και 5/10 GG. Ματς για γκολ δείχνει το συγκεκριμένο, στο 1,97 βρίσκουμε το over 2,5 & GG στον Stoiximan.

586. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Χωρίς νίκη στα δυο τελευταία της εντός η Νόρκεπινγκ (6-2-2 συνολικά εντός, 7/10 over 2,5, 7/10 GG), επικίνδυνη η φορμαρισμένη Χέλσινγκμποργκ (4-0-1 στα τελευταία πέντε, 4/5 over 2,5 & GG) που έρχεται από ισάριθμα διπλά στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (3-2-5 εκτός, 8/10 over 2,5 & GG). Η προφανής επιλογή είναι το over 2,5 & GG στο 2,05 της Bet365, μεγάλο φαντάζει επίσης το αβάντζο του ασιατικού +1,0 στο 2,025 της ίδιας εταιρίας.

587. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ -ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Από τρεις σερί νίκες με λευκό παθητικό έρχεται η Σούντσβαλ (2-4-4 εντός), τρεις συνεχόμενες ήττες μετράει η Φάλκενμπεργκ ενώ μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 1-1-8 και πέντε κολλητές ήττες στα πιο πρόσφατα. Στο 1,73 ο άσος στον Stoiximan δεν είναι και καμία ευκαιρία .

588. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ - ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Πανίσχυρη η Έστερσουντ εντός έδρας (8-2-0, 6 σερί νίκες), η Ούτσικτενς (2-1-6 εκτός) δύσκολα θα καταφέρει να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

589. ΣΙΡΙΟΥΣ - ΒΑΡΝΑΜΟ

Σε καλή κατάσταση η Σίριους (4-1-1 στα τελευταία έξι), ενώ επιπλέον παραμένει αήττητη και στο γήπεδό της (6-4-0 εντός). Η Βέρναμο ήταν αήττητη για τέσσερα παιχνίδια (2-2-0) προτού ηττηθεί από την ΑΦΚ την προηγούμενη αγωνιστική και μακριά από το σπίτι της είναι μαχητική (1-5-4). Προς αποφυγή ο χαμηλός άσος, η Βέρναμο δυσκολεύει τους αντιπάλους της και δεν χάνει εύκολα.

590. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Από ισάριθμες ήττες στις δυο δύσκολες εξόδους της σε ΑΪΚ και Έλφσμποργκ έρχεται η Τζουργκάρντεν (5-3-1 εντός). Η Χάμαρμπι μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έκανε σεφτέ στις εκτός έδρας νίκες με το 1-0 επί της Φάλκενμπεργκ (1-5-5 εκτός), χωρίς πάντως να το αξίζει. Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι, σωστό δείχνει το σετ, προχωράμε παρακάτω.

591. ΓΚΑΪΣ -ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

No Bet.

598. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ - ΚΛΟΥΖ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η Κονκόρντια (1-2-4), ωστόσο η Κλουζ βγάζει αδυναμίες μακριά από το γήπεδό της (0-3-1 εκτός) ώστε να την εμπιστευτούμε σε αποδόσεις φαβορί.

599. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Ξεκάθαρα ομάδα έδρας η Καϊζερσλάουτερν, σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην τραγική άμυνα της Πάντερμπορν που προέρχεται από την εντός έδρας 6άρα από την Σαντχάουζεν. Φτωχός αλλά και δίκαιος ο άσος του 1,60, έχει αξία ο συνδυασμός του με το over ανεβάζοντας την απόδοση στο 2,50 της Bet365καθώς η γηπεδούχος παραδοσιακά είναι ισχυρή στο γήπεδό της ενώ η Πάντερμπορν θα θελήσει τουλάχιστον να σκοράρει αντιδρώντας στη μεγάλη γκρίνια του κόσμου της μετά το τελευταίο ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

600. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εν μέσω ευρωπαϊκών ο Παναθηναϊκός, κάνοντας όπως μας έχει συνηθίσει επί Αναστασίου χλιαρό μπάσιμο στη σεζόν και με την άμυνα του να δείχνει ιδιαίτερα ευάλωτη, απορρίπτουμε το διπλό των πρασίνων σε μια έδρα που πέρσι ήταν κάστρο.

601. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΕΪΜΠΑΡ

Η πρεμιέρα της Λα Λίγκα κλείνει με ένα πρόωρο εξάποντο παραμονής. Στο 1,90+ ο άσος, κανένας λόγος να μπλέξουμε.

602 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Με ισοπαλίες ξεκίνησαν αμφότερες τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, η Γαλατασαράι πάντως αναμένεται να φτάσει στο πρώτο τρίποντο της σεζόν απέναντι στους νεοφώτιστους.

603. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανέτοιμες βρίσκει τις δυο ομάδες το ντέρμπι, καθώς αμφότερες δείχνουν ότι θέλουν ακόμα δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της έχει η Άρσεναλ, που μπορεί να παράγει ευκαιρίες με ευκολία, ωστόσο στα μετόπισθεν δεν εμπνέει σιγουριά. Αντίθετη η ως τώρα εικόνα της Λίβερπουλ, λίγα πράγματα επιθετικά αλλά εξαιρετική απόδοση ανασταλτικά έχει να επιδείξει, με τις αποδόσεις να αδικούν τους «Reds» και το ασιατικό διπλό +0,75 στο 2,00 της Bet365 να φαντάζει υψηλό για τα δεδομένα του αγώνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

604. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' - ΧΙΡΟΝΑ

Κατάφερε να ανέβει από τη Σεγούντα Β και να βρεθεί στη δεύτερη κατηγορία της χώρας η Μπιλμπάο Β, με στόχο να βασιστεί στα δικά της παιδιά και να αναδείξει ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα. Η Χιρόνα αυτοκτόνησε δις πέρυσι (τόσο στην κανονική περίοδο όσο και στα πλέι-οφ) και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη Πριμέρα, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει φέτος. Δύσκολο να γίνει εκτίμηση χωρίς να έχουμε ασφαλές δείγμα από τις δυο ομάδες, αλλά οι αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων δείχνουν κάπως υπερβολικές.

605. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Με αρνητικά αποτελέσματα έκανα εκκίνηση αμφότερες στο νέο πρωτάθλημα (ήττα με 0-1 από την Πάκος εκτός η Ακαδέμικα, ισοπαλία 2-2 εντός η Σετούμπαλ με τη Μποαβίστα), παιχνίδι για συμπεράσματα το συγκεκριμένο.

607. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Τέλος στο αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών για τη Ντεφένσα στην ήττα με 1-0 κόντρα στην Ιντεπεντιέντε εκτός. ''Κλάταρε'' μετά το καλό ξεκίνημα η Αλντοσίβι, παραμένει χωρίς νίκη για εφτά αγώνες. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Κολόν. ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

608. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Καμία από τις δύο δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα ως τώρα στο πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη αμφότερες, 0-2-0 η Αντοφαγκάστα προερχόμενη από την ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Άουνταξ εκτός, 0-1-2 η Εσπανιόλα, προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ουατσιπάτο. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, τους φιλοξενούμενους, επιλέγοντας το ασιατικό διπλό 0:0.

610. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Αήττητο σερί τριών αγώνων τρέχει η Τέμπερλι (1-2-0), προερχόμενη από τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Νιούελς. Εντός δεν τα πάει τόσο καλά, έχοντας ρεκόρ 2-4-3. Αγνοεί τη νίκη η Σαρμιέντο από τον Απρίλιο, έχοντας ρεκόρ 0-5-5. Προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Ολίμπο εντός. Ασιατικός άσος -0,25.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ