ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (18/8). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας

466. ΒΙΤ.ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ - ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Συνεχίζει αήττητη η Βιτόρουλ (2-4-0), προέρχεται μάλιστα από δυο σερί νίκες, η Κονκόρντια μετράει 1-2-3 και πραγματοποίησε τη μοναδική της νίκη στο πιο πρόσφατο (3-0 εντός την Παντούρι). Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, στο 1,85 ο άσσος στον Stoiximan.

467. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Αήττητη στην έδρα της η Χέλσινγκφορς (2-6-0, 7/8GG), έρχεται από πέντε σερί ισοπαλίες μπροστά στο κοινό της, η Ροβανιέμι (5-3-3 εκτός) μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, επέστεψε στις επιτυχίες απέναντι στη Σεϊναγιόεν. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, στις λεπτομέρειες θα κριθεί.

468. ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Με αρκετή δόση τύχης η Ποντμπεσκίτζιε πήρε τον βαθμό στην έδρα της Χορζόφ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Τα χαλάει στην τελική προσπάθεια η Πογκόν η οποία προέρχεται από ήττα/αποκλεισμό από τη Γιαγκελόνια 1-2 για το κύπελλο, αήττητοι στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι. Πάμε παρακάτω.

469. Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ - ΟΥΦΑ

Σε ουδέτερο θα διεξαχθεί το παιχνίδι, αφού το γήπεδο της Μορντόβια κρίθηκε ακατάλληλο. Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Μορντόβια (0-3-1), δυο ισοπαλίες μετράει μακριά από το γήπεδό της η Ούφα (0-2-2 συνολικά), δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε τις δυο ομάδες να συμβιβάζονται με το βαθμό.

470. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Δυνατό ξεκίνημα για την Παλεστίνο στο πρωτάθλημα , με μία νίκη και μία ισοπαλία. Προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με την Ουνιόν Εσπανιόλα με 2-1 εντός. Κουρασμένη αναμένεται η Κονσεψιόν αφού την Πέμπτη αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Νασιονάλ για το Σουνταμερικάνα, ενώ ακολουθεί επαναληπτικός. Προβάδισμα στο ασιατικό διπλό 0:0, καθώς και στοover.

471. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ - ΧΟΜΠΡΟ

Από την εμφατική εκτός έδρας νίκη 0-4 επί της Έσμπιεργκ προέρχεται ηΣοντερίσκεη οποία μάλιστα μετράει 3 συνεχόμενα over 2,5. Ισοπαλία 1-1 στην νεοφώτιστη Βίμποργκ παραχώρησε ηΧόμπροη οποία μάλιστα πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, 3/4 under 2.5 και 3 no goal στα τελευταία της παιχνίδια. Προβάδισμα στην έδρα και τα λίγα γκολ.

472. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΣΑΝΤΝΕΣ

Δείχνει καλά μετά τη διακοπή η Κρίστιανσουντ (3-0-1), στην έδρα της έχει απολογισμό 3-5-2 με δυο συνεχόμενες νίκες. Η Σάντνες συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, δεν έχει χάσει στα πιο πρόσφατα οχτώ (6-2-0), ενώ και μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις μια ήττα (2-6-1 εκτός). Δεν βλέπουμε το λόγο να είναι καθαρό φαβορί οι γηπεδούχοι, το Χ2 στο 1,73 του Stoiximanέχει ξεκάθαρη αξία.

473. ΣΟΓΚΝΤΑΛ - ΜΠΡΑΝ

Ντέρμπι στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Σόγκνταλ (6-2-1 εντός) δείχνει θνητή το τελευταίο διάστημα (1-4-1 στα πιο πρόσφατα έξι, 6/6GG), η Μπραν (3-5-2 εκτός) πασχίζει να σκαρφαλώσει στην κορυφή (3-3-0 εσχάτως), αλλά δεν έχει πείσει ακόμα. Καλύτερη η συνολική εικόνα των γηπεδούχων μέσα στη σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν κολλήσει, δεν μας έχουν πείσει τόσο οι φιλοξενούμενοι ώστε να πάμε στην κόντρα, θα απέχουμε

474. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ -ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Ακόμα μια ήττα για την Φάλκενμπεργκ η οποία έφτασε τις 4 στατελευταίατης 5 παιχνίδια, πρόσφατα έχασε 2-3 εντός έδρας από την Χέλσινγκμποργκ. Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Έλφσμποργκ προέρχεται ηΧάμαρπιη οποία μετράει 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2). Χωρίς νίκη (0-5-5) οι «πράσινοι» μακριά από την έδρα τους μας αποτρέπει από το να τους στηρίξουμε, δεν είναι απίθανο όμως να σπάσουν το ρόδι.

475. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Τρίτηνίκηστα 4 τελευταία παιχνίδια η Χέλσινγκμποργκ πουπρόσφαταεπικράτησε εκτός έδρας 2-3 της Φάλκενμπεργκ. Τέσσερα χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Χάλμσταντ μετά και την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Ατβίνταμπεργκ, 0-3-6 μακριά από το σπίτι τους οιφιλοξενούμενοιπροβάδισμα στην έδρα.

476. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Πήρε τον βαθμό στην έδρα της Χάλμσταντ η Ατβίνταμπεργκ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Επέστρεψε στις νίκες η Νόρκεπινγκ καθώς επικράτησε εκτός έδρας τηςΈρεμπρομε 1-3. Τον πρώτο λόγο έχουν οι φιλοξενούμενοι, όμως οι αποδόσεις του διπλού είναι πολύ χαμηλές για να ασχοληθούμε ζεστά.

477. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ - ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Νίκη μετά και από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-2-1) για την Ντέγκερφορς η οποία επικράτησε 0-2 στην έδρα τηςΑΦΚ, 4-3-2 εντός έδρας οι γηπεδούχοι, επιστροφή στις νίκες και για την Έστερσουντ η οποία έστω και δύσκολα κατέβαλλε εντός έδρας την αντίσταση της Μπρομαποϊκάρνα με 2-1. Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι μάλιστα θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου τους σκόρερΜάικλΟμόχ(18αγών./6 γκολ), πάμε με τα λίγα γκολ.

479. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

NoBet.

480. ΠΑΝΤΟΥΡΙ - ΚΛΟΥΖ

Κακό το ξεκίνημα της Παντούρι (2-2-2), λίγο καλύτερο εκείνο της Κλουζ (3-2-1), είναι όμως χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό της (0-2-1). Προχωράμε παρακάτω.

496. ΣΑΜΡΟΚΡΟΒΕΡΣ–ΚΟΡΚ

Νίκη 1-3 στην έδρα της Λόνγκφορντ για τηνΣάμροκμετά και την πρώτη της εντός έδρας ήττα από την ΣεντΠάτρικςμε 0-2, 7-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ τους. Πρώτη ήττα μετά και από 12 αγωνιστικές για τηΚορκη οποία έχασε 2-3 εντός έδρα από τηνΛίμερικ. Θα ψάξουν αντίδραση οι φιλοξενούμενοι που διαθέτουν όλα ταεχέγγυαγια να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, πάμε με την ισοπαλία.

428. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Από τηνπρώτητης νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Νυρεμβέργη η οποία επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Χάιντεχαϊμ, λίγες μέρες πριν πήρε και την πρόκριση στην επόμενη φάση τουκυπέλλουεπί τηςΆαλενστα πέναλτι. Με δύο ήττες έχουν ξεκινήσει τη νέα χρονιά οιΒαυαροίοι οποίοι γνώρισαν άδικη εντός έδρας ήττα 0-1 από την Φράιμπουργκ, παρόλα αυτά έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν 2-0 την Χόφενχαϊμ στοπλαίσιοτου κυπέλλου. Έχουν ψυχολογία παρά τις 2 πρώτες ήττες οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι θα ψάξουν αντίδραση, πάσο η κόντρα.

429. ΜΕΤΣ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Θετικό ξεκίνημα πραγματοποιεί ηΜετςπου παραμένει αήττητη στα 3 πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς,πρόσφατακέρδισε τηνΠαρίγια τον θεσμό τουκυπέλλουενώ λίγες μέρες νωρίτερα επικράτησε τηςΣοσό0-1 για το πρωτάθλημα. Αήττητη στο πρωτάθλημα και ηΒαλενσιένη οποία προέρχεται από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τηνΚλερμόν(ήττα 1-3). Για το πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τηνΟσέρ.Με απουσίες οι φιλοξενούμενοι,πάμε με τονασιατικόάσο -0,75 ο οποίος αποτελεί επιλογή του Maudit στην απόδοση 2,025 της Bet365.

482. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ -ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Γκάλγουεϊ οποία την Παρασκευή έχασε εκτός έδρας 3-0 από τηνΜποέμιανς,over2,5 τα τρία τελευταία, 8 παιχνίδια (0-1-7) χωρίς νίκη η Ντορχέντα που προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα 0-4 από τηνΣλίγκο.Κακέςομάδες και οι δύο, ίσως το σετ έπρεπε να είναι λίγο πιοισορροπημένο, θα απέχουμε.

483. ΛΙΜΕΡΙΚ- ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Χτίζει σερί ηΛίμερικη οποία φαίνεται να έχει ξυπνήσει για τα καλά μετά και την νίκη 2-3 στην έδρα τηςΚορκ, 6 χωρίς νίκη για τους φιλοξενούμενους. Πάμε με το καλόμομέντουμτων γηπεδούχων, άσος.

484. ΜΠΡΕΪ-ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Αναμενόμενηήττα 1-0 στην έδρα της φορμαρισμένης ΣεντΠάτρικςγνώρισε ηΜπρέι, 5-0-7 μετράνε εντός έδρας οι γηπεδούχοι, επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 σερί ήττες ηΜποέμιανςπου επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Γκάλγουεϊ, 5-2-5 μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι. Δεν είναι για τόσο χαμηλές αποδόσεις το διπλό καθώς οι δύο ομάδες δεν απέχουν τόσο πολύ σε ποιότητα.

485. ΝΤΑΝΤΑΛΚ- ΣΕΝΤΠΑΤΡΙΚΣ

Επέστρεψε στις νίκες η πρωταθλήτριαΝτάνταλκη οποία πέρασε από την έδρα τηςΝτέριμε 0-2, 9 σερί νίκες οι φιλοξενούμενοι με τοnogoalνα επιβεβαιώνεται 6 φορές. Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, όμως δεν πάει το χέρι να κοντράρουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, το αφήνουμε.

486. ΣΛΙΓΚΟΡΟΒΕΡΣ-ΝΤΕΡΙ

Νίκη μετά από 4 σερί ανεπιτυχήαποτελέσματαγια τηνΣλίγκοη οποία πέρασε με το εμφατικό 0-4 από την έδρα τηςΝτροχέντα, 2-5-5 εντός έδρας οι γηπεδούχοι που φαίνεται όμως να έχουν αρχίσει να βρίσκουν τα πατήματα τους αλλά και την χαμένη τους ψυχολογία.Αναμενόμενηεντός έδρας ήττα 0-2 από τηνΝτάνταλκγνώρισε ηΝτέρι.Πάμε με τουςγηπεδούχουςοι οποίοι θα ψάξουν ακόμα μια νίκη, άσος.

430. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε με το δεξί στην φετινή περίοδο όμως κανείς δεν πέφτει στην παγίδα να υπερεκτιμήσει τους κόκκινους, μία ομάδα που έχει εμφανές πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και μάλιστα στο Μπριτάνια είχε μόλις 4 σουτ στην εστία, τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα της 1ης αγωνιστικής. Η Μπόρνμουθ πέρυσι τα πήγε περίφημα μακριά από το γήπεδό της και σίγουρα μπορεί να αποδώσει καλύτερα παίζοντας πιο απελευθερωμένα χωρίς την πίεση του κόσμου. Επιλογές τόσο το +1,25 της Μπόρνμουθ (1,875) όσο και τοGGστην ίδια απόδοση (1,90) στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

431. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Με ορισμένες σημαντικές απώλειες ξεκινάει η χρονιά για την Πάκος, η Ακαδέμικα δείχνει να είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι και θα επιδιώξει την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς δράματα. Ματς για συμπεράσματα το συγκεκριμένο.

432. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Με πολλές αλλαγές ξεκινά τη χρονιά η Γκεντσλερμπιρλιγκί, χωρίς τόσες αλλαγές η Ριζεσπόρ, ωστόσο λόγω της πρεμιέρας δεν θα πάρουμε πλευρά.

489. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Ταρακουνήθηκε για τα καλά η Μπαρτσελόνα με την 4αρα που δέχτηκε στο «Σαν Μαμές» πραγματοποιώντας ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της εδώ και πολλά χρόνια. Τα οκτώ γκολ παθητικό επίσης στους δύο φετινούς τελικούς με Σεβίλλη και Μπιλμπάο είναι μια ντροπιαστική επίδοση οπότε περιμένουμε αντίδραση. Η Μπιλμπάο όπως είναι φυσιολογικό θα αναλωθεί σε παιχνίδι τακτικής αφού έχει προβάδισμα τεσσάρων γκολ, είναι το φαβορί για τον τίτλο αφού στο πρώτο ματς άγγιξε σχεδόν το τέλειο αλλά στη ρεβάνς της Δευτέρας λογικά θα υποκύψει στην ασφυκτική πίεση που θα ασκήσουν οι Καταλανοί. Αστείες οι αποδόσεις του άσου όπως και το χάντικαπ, εφικτός δείχνει ο ασιατικός άσος -1 στο ημίχρονο σε απόδοση 1,875 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

491. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Επιστροφή στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος για τη Ρίβερ μετά την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες. Τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα πριν ένα μήνα όπου κέρδισαν 3-1 την Κολόν εντός. Μαχητική ομάδα η Σαν Μαρτίν, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα (1-3-0). Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εντός κόντρα στη Λανούς. Θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα η Ρίβερ, άσος χωρίς αξία.

492. ΚΙΛΜΕΣ- ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Δύο σερί νίκες συμπλήρωσε η Κίλμες, τελευταία αυτή κόντρα στην Τίγκρε (1-0 εκτός). Εντός δεν τα πάει καλά αφού δεν της ταιριάζει ο πρωταγωνιστικός ρόλος στα παιχνίδια (3-1-6). Πέντε ματς χωρίς ήττα η Ροζάριο προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σαρμιέντο. Παράδοση συντριπτικά υπέρ των φιλοξενούμενων με ρεκόρ ανεξαρτήτου έδρας 9-3-1. Ασιατικό διπλό -0,25.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ