ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

449. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Παιχνίδι για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ της Ιρλανδίας. Καλύτερη παρουσιάζεται στα τελευταία παιχνίδια η Σεντ Πάτρικς, επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η Σάμροκ παρουσιάζεται αρκετά δυνατή στην έδρα της (7-3-0) και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Δεν μπορούμε να βρούμε αξία στο σχεδόν μοιρασμένο σετ. Πάμε στο επόμενο.

437. ΚΟΤΚΑ – ΒΑΑΣΑ

Αναμενόμενη ήττα για τηνΚότκαη οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Ελσίνκι. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε2-3-3 (7-8 γκολ), 5 από τα 8 έληξαν under 2,5 και 5 no goal. Ξεκούραστη ηΒάασακαθώς το τελευταίο της παιχνίδι το έδωσε πριν 2 βδομάδες, πήρε τον βαθμό κόντρα στηνΡοβανιέμι(1-1), θετικό αποτέλεσμα μετά από 2 συνεχόμενες ήττες. Ανύπαρκτοι εκτός οι φιλοξενούμενοι που μετράνε 0-1-7, προβάδισμα στην έδρα.

439. ΚΟΡΟΝΑΚΙΕΛΤΣΕ-ΡΟΥΧΧΟΡΖΟΦ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη σεζόν η Κορόνα με δύο νίκες και αρκετά καλές εμφανίσεις. Το 3-2 της πρεμιέρας επί της Γιαγκελόνια, το διαδέχθηκε το 0-2 επί της Ζαγκλέμπιε. Η Ρουχ Χορζόφ μετά την ήττα με 0-2 από τη Λέτζνα, κέρδισε την Πιαστ με 2-0 και το κλίμα άλλαξε. Φαβορί οι γηπεδούχοι και λόγω έδρας και λόγω των εμφανίσεων που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Δίκαιο το 2,00 του άσου.

440. ΣΠΑΡΤΑΚΜΟΣΧΑΣ -ΡΟΥΜΠΙΝΚΑΖΑΝ

Δεύτερη καλή εμφάνιση για τη Σπαρτάκ και κέρδισε με 0-1 την Κρασνοντάρ. Το 2-2 της πρεμιέρας με την Ούφα την αδικεί, η ομάδα της Μόσχας δείχνει ότι έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν της. Η αντίπαλος της Ρούμπιν Καζάν κέρδισε με 3-2 στην Αυστρία τη Στουρμ Γκρατς για το πρώτο ματς των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον ακολουθεί ο επαναληπτικό στο σπίτι της την προσεχή Πέμπτη. Η κούραση από το ταξίδι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του Καζάν, όπως και ο επαναληπτικός που ακολουθεί μπορεί να αποπροσανατολίσει τη Ρούμπιν. Στο πρωτάθλημα έχει αρχίσει απογοητευτικά, έχασε στην πρεμιέρα από την ΤΣΣΚΑ με 1-0 εκτός έδρας και εντός έδρας έχασε απόλυτα δίκαια με 0-2 από την Αμκάρ. Τον άσο του 1,775 πρόλαβαν τον άσο οι Young Guns , στο 1,72 βρίσκεται τώρα.

448. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ –ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Παιχνίδι για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ της Ιρλανδίας. Αντίθετες πορείες διανύουν οι δύο ομάδες μέχρι τώρα στη σεζόν, στην όγδοη θέση η Γκάλγουεϊ, στην πρώτη η Ντάνταλκ. Το διπλό στο 1,50 δεν κρύβει καμία αξία.

441. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Νo bet.

442. ΜΠΡΑΝ– ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε καλό φεγγάρι ηΜπρανπροέρχεται από εκτός έδρας νίκη 0-1 επί τηςΦολο, εντός έδρας μετράει 4-2-1 (12-9 γκολ), δύο μήνες είχε να πανηγυρίσει την νίκη η Λέβανγκερ η οποία πρόσφατα επικράτησε της Φρέντρικσταντ 4-1, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει της σημερινής αντιπάλου της στον 1ο γύρο, περιμένουμε σοβαρήεμφάνισηαπό τους γηπεδούχους που μπορούν μάλιστα να καλύψουν κάποιο χάντικαπ.

443. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Ράνχαϊμ η οποία μετά από 11 μήνες πήρε νίκημακριάαπό την έδρα της κερδίζοντας 0-1 τηνΜπάερουμ, 4-2-0 μετράει στα 6 τελευταία τηςανεξαρτήτωςέδρας. Ξεκούραστη η Σόνγκνταλ καθώς έχει να δώσει επίσημο αγώνα ένα μήνα, στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε για 3οσερίισόπαλη 1-1 με την Στρόμεν.Καλοιοι φιλοξενούμενοι εντός που μετράνε 4-2-2, αήττητη εκτός η πρωτοπόρος με 5-3-0,περίεργοπαιχνίδι καθώς οι φιλοξενούμενοι ίσως επιστρέψουν λίγο μουδιασμένα, θα το αφήσουμε.

444. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ –ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Αναμενόμενη καιεύκοληήττα για την Σούντσβαλ η οποία έχασε εκτός έδρας με κατεβασμένα χέρια από τηνΜάλμε.Εντός έδρας οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα νίκη καθώς μετράνε 0-4-4 (5-12 γκολ) διαθέτοντας παράλληλα την χειρότερη επίθεση, 6 απότα 8έληξαν under 2,5 και 4 no goal. Από εντός έδρας ήττα 0-1 από την Νόρκεπινγκ προέρχεται ηΧάμαρμπι, πιοδίκαιοαποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία βάσηεμφανίσειςτων δύο ομάδων.Μακριά απότην έδρα τους οι πρωτευουσιάνοι δεν έχουν ακόμα νίκη, έχουν απολογισμό 0-5-4, 5 από τα 9 έληξαν under 2,5 και 6 goal-goal. Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι όμως παίζουν καλά και ίσως ήρθε η ώρα ναπανηγυρίσουντην πρώτη τους νίκη μακριά από την Στοκχόλμη.

445. ΜΙΑΛΜΠΙ–ΓΚΑΪΣ
Χειρότερηομάδα του πρωταθλήματος ηΜιάλμπιη οποία πήρε τυχερή ισοπαλία (0-0) από την Ούτσκτενς, 1-1-7 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, 5 από τα 9 έληξαν over 2,5 και 6 goal-goal, παράλληλα διαθέτουν την χειρότερη άμυνα. Από ισοπαλία χωρίςτέρματαπροέρχεται και ηΓκάιςμε καθώς έμεινε στο 0-0 με την Λιούγκσκίλε, εκτόςέδραςοιφιλοξενούμενοιμετράνε 3-0-6, 5 από τα 9 έληξαν under 2,5 και 7 no goal. Βάση επιδόσεων τηςΓκάιςμακριά από το σπίτι της ίσως να έχουμε λίγα γκολ.

447. ΝΤΙΝΑΜΟΒΟΥΚΟΥΡ. -ΠΟΛΙΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

No bet.

223. ΛΕΙΨΙΑ -ΓΚΡΟΪΤΕΡΦΙΡΤ

Με πολλές προσδοκίες ξεκινά τη φετινή σεζόν η Λειψία, δικαίως δίνεται το 1ο φαβορί για άνοδο καθώς διαθέτει ποιοτικότατο ρόστερ με μεγάλο βάθος. Πέρυσι το μεγάλο της ατού ήταν η έδρα, φέτος έχοντας και την εμπειρία μαζί της αναμένεται κάτι τέτοια ματς με ομάδες που δεν κερδίζουν μακριά από το γήπεδό τους να τα καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες. Στο 1,70 ο άσος στον Stoiximan μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

224. ΝΑΝΣΙ–ΤΟΥΡ

Η Νανσί μπορεί να είναι το απόλυτο φαβορί στην κατηγορία ωστόσο όπως πάντα αποδεικνύεται στη Β Γαλλίας σε ένα πρωτάθλημα με τόσα λίγα γκολ οι εκπλήξεις καραδοκούν και σπανίως τα φαβορί κάνουν περίπατο όσον αφορά μακροχρόνιους στόχους. Με 13/19 περυσινά εντός έδρας ματς της στο εύρος των κλασικών σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη τα 0-0/1-1 (2,18) δεν βρίσκουμε το λόγο να μπλέξουμε με τον φτωχό άσο του 1,80 από τη στιγμή που και η Νανσί έδειξε ακόμη ανέτοιμη στα φιλικά προετοιμασίας με 1 γκολ σε τρία σημαντικά ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

450. ΤΙΓΚΡΕ–ΚΙΛΜΕΣ

Από μεγάλη νίκη στην έδρα τηςΣαρμιέντοπροέρχεται ηΤίγκρεηοποίαστα τελευταία της 6 παιχνίδια μετράειμόλις1 ήττα (2-3-1), εντός έδρας οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοιμετρώντας5-3-0 (9-2) διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα. Από θετικό αποτέλεσμα προέρχεται και ηΚίλμεςπου για το πρωτάθλημα με τη βοήθεια της διαιτησίας επικράτησε 2-1 τηςΡασίνγκ, μεσοβδόμαδα για το κύπελλοκέρδισεκαι την Ριβαδάβια3-0. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-3-3 (11-11 γκολ). Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει ηΤίγκρεκαθώς μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή, δεν περιμένουμε πάντως το τρίποντο για αυτήν να έρθειεύκολα.

451. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ -ΑΡΣΕΝΑΛΣΑΡΑΝΤΙ

Από βαριά ήττα για το κύπελλο προέρχεταιη Μπάνφιλντ η οποίαέχασε3-0 από τηνΜπόκα, λίγες μέρες πριν για το πρωτάθλημα αναδείχθηκεισόπαληχωρίς τέρματα στην έδρα τηςΟυνιόν.Καλύτερα αποδίδουν μακριά από την έδρα τους οι γηπεδούχοι οι οποίοι κάποια στιγμή θαπρέπεινα πάρουν νίκες και μέσα στο σπίτι τους όπου και μετράνε 2-3-4 (8-11 γκολ). Από τηνδεύτερηνίκη της στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΆρσεναλη οποία επικράτησε 3-2 εντός έδρας τηςΑρχεντίνος. 0-2-6 ο εκτός έδρας απολογισμός τους αποτελούν μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Άσος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ