ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Δευτέρας.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Δευτέρας.

442. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ - ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Η Σενχούα (6-3-1 εντός έδρας) έκανε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πλέον παραμένει ένα μήνα αήττητη (3-2-1 στα τελευταία έξι). Αυτή τη φορά κέρδισε με 0-2 την Τσονγκίνγκ, παρότι δεν ήταν πολύ καλύτερη. Στο 84’ και στις καθυστερήσεις σημείωσε τα δύο γκολ, μάλιστα το δεύτερο το έβαλε ο νεοφερμένος Μπα. Επιστρέφουν λογικά οι Κέιχιλ, Σισοκό και Μορένο. Η Χενάν (2-3-4 εκτός) φαίνεται ότι τον μήνα Ιούλιο περνάει μίνι κρίση (0-3-1) και έπαιξε ακόμα μία φορά μέτρια, όμως για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η έδρα και η δυσκολία της Χενάν να κερδίσει μας ωθούν στον άσο, αλλά στο 1,65 δεν έχει καμία αξία.

457. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Μεγάλο ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα. Συνήθως τα παιχνίδια τους δεν έχουν ποιότητα σε ποδόσφαιρο, σε τσακωμούς έχουν περισσότερο. Έκαναν καλή αρχή, νίκη με 2-0 μέσα στη Ρουχ ή Λέτζνα, ισοπαλία με τη Βίσλα η Ζάμπρζε. Θα τους αφήσουμε να πλακωθούν μόνοι τους. No bet.

458. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Με ήττα στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Μίντιλαντ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Βίμποργκ, άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις πάντως. Η Άαρχους επικράτησε στην έδρα της με 2-1 της Μπρόντμπι, πραγματοποίησε θετική εμφάνιση, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Κοιτάμε προς τα δεξιά εδώ, αλλά το δείγμα που έχουμε από τις ομάδες είναι ακόμα μικρό ώστε να επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα.

459. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Με δυο σερί νίκες πήγε στη διακοπή η Βαλερένγκα, σκαρφάλωσε έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο γήπεδό της πάντως είναι ασταθέστατη ως τώρα (4-0-4, 5/8 over 2,5 & GG). Η Λίλεστρομ δεν κερδίζει εδώ και τέσσερα παιχνίδια (0-3-1) και εκτός έδρας μετράει 2-4-2 με 4/8 over 2,5 και 5/8 GG. Είμαστε δύσπιστοι απέναντι στη Βαλερένγκα, η Λίλεστρομ στην καλή της μέρα είναι ικανή για τη ζημιά και με το παιχνίδι να έχει το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, θεωρούμε καλύτερο το να μείνουμε μακριά.

460. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Αρκετά καλύτερη από την Κρίλια στην πρεμιέρα η Ανζί, είχε περισσότερες φάσεις και γενικότερα κατείχε τα ηνία του αγώνα. Όμως από ένα κόρνερ λίγο μετά την επανέναρξη (50’) δέχτηκε το γκολ και παρότι πίεσε έχασε. Η Λοκομοτίβ Μόσχας κέρδισε στην έδρα της Μορντόβια με 0-1, νίκη που δεν άξιζε πραγματικά. Η αντίπαλος ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά δεν βρήκε το γκολ, στο 60’ από λάθος του αντίπαλου κίπερ προηγήθηκε η ομάδα της Μόσχας. Δεν πιστεύουμε ότι θα δούμε ωραίο ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες, όμως το under είναι διαβασμένο και είναι στο 1,53. Το under 2,25 στο 1,725 είναι οριακά δίκαιο.

461. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΓΚΕΦΛΕ

Έξι παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Χάλμσταντ (2-4-0), μάλιστα στα τρία μετά τη διακοπή δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ (1-2-0), ενώ στην έδρα της μετράει 3-0-5, με δυο συνεχόμενες νίκες. Η Γκέφλε έχει δυο ισοπαλίες μετά τη διακοπή ενώ μακριά από το σπίτι της απογοητεύει (2-1-5, δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα με 20 γκολ παθητικό) και επιπλέον θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχισκόρερ Όρεμο (15 συμ./7 γκολ). Σε καλύτερο φεγγάρι δείχνει η Χάλμσταντ, της δίνουμε το προβάδισμα για τη νίκη.

462. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Δείχνει να συνέρχεται η Χάμαρμπι, παραμένει αήττητη μετά τη διακοπή, αλλά παρόλο που είναι βελτιωμένη, μετράει ακόμα μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα έντεκα παιχνίδια της. Η Νόρκεπινγκ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, εξακολουθεί να είναι αήττητη από τα τέλη Απριλίου (8-4-0 έκτοτε) και εκτός έδρας έχει μόλις μια ήττα (3-3-1). Αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από τις αποδόσεις καθαρού αουτσάινερ, αυτομάτως αποκτά αξία το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

463. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Χαμηλά στη βαθμολογία παραμένει η Έρεμπρο, η οποία μπορεί να μη χάνει συχνά, αλλά δεν κερδίζει κιόλας (0-5-1 στα τελευταία έξι), ενώ στο γήπεδό της παραμένει αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα (2-4-2 εντός). Η Τζουργκάρντεν συνεχίζει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα (8-5-0) και εκτός έδρας έχει μόλις μια ήττα (4-3-1). Δίκαιο το σετ, προχωράμε παρακάτω.

464. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Δείχνει να βρίσκει ρυθμό η Μπρομαποϊκάρνα (1-4-3 εντός), στο 2-2-1 ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία πρωταθλήματος, η Σίριους συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς, 3-2-0 στα πιο πρόσφατα πέντε και δυο σερί εκτός έδρας νίκες (2-5-1 συνολικά εκτός). Χαμηλό κρίνεται το διπλό στα επίπεδα του 1,75 για μια ομάδα που συχνά μένει στην ισοπαλία, ενώ δεν πρέπει να αμελείται και το ανέβασμα της γηπεδούχου

465. ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Νουέβα Σικάγο (0-7-10), τουλάχιστον στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από οχτώ παιχνίδια, στην έδρα της μετράει 0-3-5 (6/8 under 2,5 & NG). Η Σαν Μαρτίν νίκησε μετά από πέντε παιχνίδια (0-4-1) και μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 2-3-4. Απογοητευτικοί οι γηπεδούχοι, μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη το 1-1 φαίνονται αρκετά πιθανά.

468. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Κάθε αρχή και δύσκολη για την Φράιμπουργκ που καλείται να προσαρμοστεί άμεσα στα δεδομένα και τις δυσκολίες της Τσβάιτε Λίγκας για να διεκδικήσει το συντομότερο την επιστροφή της στα σαλόνια. Η ομάδα είναι ξεκάθαρα ανέτοιμη και μπορεί η Νυρεμβέργη να ήταν τραγική πέρυσι εκτός έδρας όμως φέτος καλείται να παρουσιαστεί πιο έμπειρη και να κάνει το βήμα προς τα πάνω. Θα πάμε με το +0,25 στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

469. ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ρόζενμποργκ η ΚΡ Ρέικιαβικ, η ήττα με 0-3 σήμανε τον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα πάντως τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχει πλέον τέσσερις σερί νίκες, ενώ στο γήπεδό της μετράει 4-1-1, με 4/6 under 2,5. Η Μπρέινταμπλικ δείχνει σε κάμψη εσχάτως (2-1-2 στα τελευταία πέντε), αλλά μακριά από το γήπεδό της αποδίδει εξαιρετικά ως τώρα (2-3-1, 6/6 under 2,5). Αποφεύγουμε τον άσσο λόγω της κούρασης που πιθανόν να βγάλουν οι γηπεδούχοι, κοιτάμε προς το under 2,5 στο 2,07 της Bet365 που δεν θα έπρεπε να δίνεται ως αουτσάιντερ, δεδομένων των επιδόσεων των δυο αντιπάλων.

470. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Άρσεναλ Σαραντί, τρία πλέον τα παιχνίδια στα οποία δεν βρίσκει δίχτυα, στην έδρα της έχει μόλις μια νίκη (1-3-6). Η Αρχεντίνος συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-4-2. Καμία από τις δυο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα το προσπεράσουμε.

471. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Φορτσάτη από το κύπελλο προέρχεται η Αουντάξ που παρέμεινε αήττητη στον όμιλο με ρεκόρ 3-1-0. Θέλουν να αποφύγουν τις περσινές περιπέτειες οι γηπεδούχοι οι οποίοι έσωσαν την κατηγορία τις τελευταίες αγωνιστικές κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τις μεταγραφικές τους κινήσεις, καθώς ενισχύθηκαν χωρίς παράλληλα να χάσουν κάποιο σημαντικό παίκτη. Ανέτοιμη ακόμα η Παλεστίνο που πέρυσι έχασε τα αυγά και τα πασχάλια αγωνιζόμενη στο Κόπα Λιμπερταδόρες, άλλαξε αρκετά το ρόστερ της μετά και τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών οι οποίοι όμως αντικαταστάθηκαν επάξια. Μόλις 1 νίκη σε 4 αναμετρήσεις για το κύπελλο φέτος. Προβάδισμα στην Ιταλιάνο μιας και μας έχει πείσει περισσότερο με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ