ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (20/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

364. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Δεύτερο φιλικό επί Αυστραλιανού εδάφους για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας. Κέρδισε με 2-1 στο Μπρίσμπεϊν την Ροαρ και θέλει να διπλασιάσεις τις νίκες τις 20 μέρες πριν την πρεμιέρα της Πρέμιερ. Στην αρχή της προετοιμασίας της η Αδελαίδα, έχασε με 2-0 από τη Σίτυ σε φιλικό λίγες μέρες πριν. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε γκολ και θέαμα στο συγκεκριμένο ματς, κάτι που συνηθίζει η Λίβερπουλ στα φιλικά παιχνίδια που δίνει. Τοlineστην Ασία για τοoverείναι στο 3,25, κάτι που μας αποθαρρύνει από κάποιο ποντάρισμα.

365. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ – ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Αγώνας ανάμεσα στη δεύτερη και στην τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα της Κίνας. Η γηπεδούχος Γκουοάν (8-1-0 στο σπίτι της) έχασε μετά από σχεδόν τρεις μήνεςμε 1-3 εκτός έδρας από τη Σενχούα. Εμφάνιση που δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα την ομάδα των προηγούμενων αγώνων (4-2-0 στα έξι προηγούμενα). Η Σανγκάη ΣΙΠΓ (4-4-1 εκτός έδρας) κέρδισε με 2-1 την Τιαντζίν Τέντα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 36’ βρήκε τα γκολ που χρειάστηκε και έκανε την ανατροπή. Πλέον συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφήμε 41 πόντους σε ισοβαθμία με την Εβεργκράντε, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι αποδόσεις (στο +0,25 η γραμμή στην Ασία για τους φιλοξενούμενους) κρίνονται δίκαιες και χωρίς χώρο για κάποιο ποντάρισμα.Ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα του Πεκίνου στην ήττα μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

366. ΑΜΚΑΡ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Καταπληκτική στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν η Άμκαρ, κερδίζοντας επάξια την παραμονή της στην κατηγορία για δωδέκατη διαδοχική χρονιά. Παρέμεινε στο τιμόνι του συλλόγου ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας Γκατζίεφ, ο οποίος δε θα έχει στο ρόστερ του τον παίκτη κλειδί της μεσαίας γραμμής Κολομέιτσεφ, διατηρώντας όμως τον υπόλοιπο κορμό της ομάδας. Στο τέλος έχασε τη δεύτερη θέση η Κράσνονταρ, που σύμφωνα με πολλούς έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας μετά τη Ζενίτ και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τρίτη θέση, που είναι και η υψηλότερη στην ιστορία της. Παρέμεινε ο Κονόνοφ στο τιμόνι του συλλόγου, ενώ μοναδική απώλεια είναι αυτή του Σιρόκοφο, αν και η ομάδα ενισχύθηκε σε γενικές γραμμές. Οριακή η απόδοση του διπλού μιας και μιλάμε για πρεμιέρα, αλλά σίγουρα η Κράσνονταρ έχει τον πρώτο λόγο.

370. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Πέρσι κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία η Πιάστ, αντιμετωπίζοντας πάντως αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και όλα δείχνουν πως τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα φέτος για την ίδια, καθώς απώλεσε δύο βασικούς της ποδοσφαιριστές, χωρίς να καταφέρει να τους αναπληρώσει μέχρι στιγμής. Τρομερό ντεμαράζ στο δεύτερο γύρο πραγματοποίησε η Νιετσιέτζα και έτσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση που της έδωσε το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία. Δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις και έτσι βασίζεται εν πολλοίς στο περσινό της ρόστερ, που της έδωσε και την άνοδο. Δεν περιμένουμε να βγάλουν μάτια οι ομάδες στην πρεμιέρα, προσέχοντας κυρίως την άμυνα τους. Λογική σκέψη τοunder2,5.

371. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Η Άαλμποργκ απογοήτευσε τους οπαδούς της πέρσι, καθώς δεν κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει τα πρωτεία στο πρωτάθλημα, αλλά ούτε καν να φανεί ανταγωνιστική, καθώς τερμάτισε εκτός της πρώτης τετράδας. Παρελθόν αποτελεί έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας ο Νίλσεν, με το Σόντεργκαρντ να τον αντικαθιστά. Μοναδική σημαντική απώλεια σε σχέση με την περσινή σεζόν λογίζεται ο Θελάντερ που θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού από φέτος. Στα φιλικά πάντως έβγαλε μάτια, κάνοντας το 3/3. Η Έσμπιεργκ έσωσε την παρτίδα στο τέλος πέρσι, παραμένοντας στην κατηγορία και θα ξεκινήσει τη σεζόν χωρίς αλλαγές στο τεχνικό της επιτελείο, με το Φρεντέρικσεν να συνεχίζει στο τιμόνι του συλλόγου. Αποχώρησαν από την ομάδα τέσσερις παίκτες, εκ των οποίων κανείς δε θεωρούνταν βασικό στέλεχος, ενώ αποκτήθηκε ο επιθετικός Μπίλε από την Εβιάν, που αναμένεται να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Καλή επιλογή δείχνει τοGG, αφού οι δύο αντίπαλοι διαθέτουν πολύ δυνατά όπλα στο επιθετικό τους κομμάτι.

372. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΟΥΡΑΛ

Μέτρια η περσινή σεζόν για την Κούμπαν, αφού παρά το καλό της ξεκίνημα δεν κατάφερε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και τα έδωσε όλα ώστε να στεφθεί κυπελλούχος, κάτι που δεν έγινε, καθώς ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Προπονητής της ομάδας πλέον ο άπειρος Κοκλόφ, ενώ η μεταγραφή που έσκασε σαν βόμβα ήταν αυτή του Αρσάβιν, με το σύλλογο του Κράσνονταρ να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον Παβλιουτσένκο. Η Ουράλ έσωσε την παρτίδα στο τέλος πέρσι, αφού διεκδίκησε και πέτυχε την παραμονή της μέσω της διαδικασίας των πλέι-άουτ, όπου επικράτησε της Τομ Τομσκ. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της αποτελεί ο Ταρκάνοφ, με τον πρώην τεχνικό της Κούμπαν, Γκοτσαρένκο να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου. Καλύτερη και ανώτερη ομάδα η Κούμπαν, λογική επιλογή ο άσος, παρότι μιλάμε για πρεμιέρα.

373. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Ανοδική η πορεία της Τζουργκάρντεν που συμπλήρωσε 12 ματς αήττητη (8-4-0), πτωτική αυτή της ουραγού Ατβίνταμπεργκ που έχει να πανηγυρίσει από τις 19 Απριλίου (0-4-7) ενώ εκτός έδρας θυμίζει τονJamesBondμε απολογισμό 0-0-7. Λογικό και επόμενο να δίνεται ο άσος σε εξευτελιστικά χαμηλή απόδοση (1,25), το ενδεχόμενο να κερδίζει από το ημίχρονο (1/1) όμως πληρώνει 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

374. ΧΑΚΕΝ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Η Χάκεν δεν αλλάζει στυλ παιχνιδιού παίζοντας πάντοτε συντηρητικά με προσοχή στην άμυνα και μοιραία προέρχεται από 9/11 NG και 5/6 under. Η Χάμαρμπι έσπασε το αρνητικό σερί με νίκη μετά από 9 ματς στο 3-0 επί της Φάλκενμπεργκ ωστόσο εκτός Στοκχόλμης μετράει 5/8 under. Στο 2,08 η καλοπληρωμένη επιλογή του να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

375. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Την αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη 2η κατηγορία της Σουηδίας κλείνει η αναμέτρηση της Βάρμπεργκς με τη Μπομαποϊκάρνα. Η γηπεδούχος έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 9 γκολ παθητικό και έχει εμφανίσει μακράν τα περισσότεραunder(12/15) μετρώντας έξι συνεχόμενα στο γήπεδο της. Η Μπομαποϊκάρνα μπορεί να ακολουθήσει το χαμηλό τέμπο της αντιπάλου της, στο 2,00 προσφέρει τοunderη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

377. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΒΙΤ.ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ

Με στόχο να πραγματοποιήσει πορεία αντίστοιχη της περσινής η Μποτοσάνι, ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα είναι εύκολο, μιας και τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια φάνηκε να της στοιχίζουν από την πρεμιέρα κιόλας του πρωταθλήματος, όταν και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Κράιοβα. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 1-0 στην Πολωνία από τη Λέγκια, την οποία και υποδέχεται την Πέμπτη, διεκδικώντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο τέλος εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία η Βιτολούλ, που φέτος θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες όσο γίνεται πιο γρήγορα. Στην πρεμιέρα πάντως έδειξε χαρακτήρα, επιστρέφοντας από το 0-2 κόντρα στην Κλουζ, ισοφαρίζοντας σε 2-2, με αποτέλεσμα η ομάδα του άλλοτε παικταρά Χάτζι να αποκτήσει ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Δε θα έχει εύκολο έργο η Μποτοσάνι, που αναμένεται να έχει και αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, με το Χ2 να αποτελεί μία ελκυστική επιλογή.

378. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Σε τρομερή φόρμα η Χιμνάσια Λα Πλάτα που και μετά την διακοπή συνεχίζει ακάθεκτη φτάνοντας αισίως τα 11 παιχνίδια χωρίς ήττα, από νίκη και με καλή ψυχολογία προέρχεται η Μπελγράνο. Ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες παίζουν οι δύο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία με τις άμυνες τους παράλληλα να μην εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Υπάρχει αξία στο over 2,5 που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, στην απόδοση του 2,40 το βρίσκουμε στην Βet365 και αποτελεί επιλογή.

379. ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ – ΦΙΛΚΙΡ

Αν και το πρωτάθλημα της Ισλανδίας δεν ενδείκνυται για ποντάρισμα στο under, ωστόσο έχουμε την Μπρέινταμπλικ με την καλύτερη άμυνα (8 γκολ παθητικό) και τα περισσότερα under στην κατηγορία (8/11). Αήττητη εκτός έδρας η Φίλκιρ με πολλές ισοπαλίες και κλειστά ματς (1-4-0), ασφαλή πρόταση μοιάζει το under 3 στο 1,75 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

380. ΛΕΙΚΝΙΡ ΡΕΪΚ. – ΒΑΛΟΥΡ

Δεν λέει να πάρει νίκη η Λέικνιρ που μετράει 6 παιχνίδια (0-2-4) χωρίς τρίποντο και έχει στόχο την παραμονή, έχει ανεβάσει στροφές η Βαλούρ η οποία παραμένει αήττητη για 7 σερί (5-2-0) αγώνες ανεξαρτήτως έδρας. Υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και αν οι φιλοξενούμενοι εμφανιστούν σοβαροί τότε θα πάρουν και τη νίκη. Οριακά στο 1,72 το διπλό της Βαλούρ στην Bet365.

381. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Αδιάφορο το Σουπερ Καπ, επειδή η Σάντος Λαγκούνα έχει εξασφαλίσει θέση στοConcacafΤσάμπιονς Λιγκ και τα εισιτήρια του Λιμπερταδόρες πηγαίνουν σε Πουέμπλα και Μονάρκας. Άρα το συγκεκριμένο ματς έχει χαρακτήρα φιλικού προετοιμασίας, οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή και έχουν προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στα ρόστερ τους, οπότε θα χρησιμοποιήσουν τον αγώνα για να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές. Δεν θα μπλέξουμε,nobet.

382. ΚΡ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Από τις πλέον αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος η Κρουσέρο που προέρχεται από δίκαιη ήττα 3-0 στην έδρα της Γοδόι Κρουζ, μέσα στην έδρα της πάντως εμφανίζει καλό πρόσωπο. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και την πρόκριση επί της Σαν Μάρτιν για το κύπελλο η Εστουδιάντες η οποία όμως αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα καθώς μετά και τον Καρίγιο αποχώρησε και ο Βέρα. Σαφώς και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα αρκετά ποιοτικότερο ρόστερ, ίσως καταφέρουν να πάρουν το πρώτο τρίποντο μετά και την διακοπή. Στην απόδοση του 2,05 το ασιατικό διπλό -0,25 στην Bet365.

383. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα συνοδευόμενα με κακές εμφανίσεις προέρχονται Αρχεντίνος Τζούνιορς και Ουνιόν Σάντα Φε. Μέτριοι οι γηπεδούχοι εντός έδρας που μετρούν μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6, την 3η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση διαθέτει η Ουνιόν που σε 7 παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μονάχα την μια. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, η ισοπαλία ίσως έχει τύχες όμως με την ευχέρεια που σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι το αμφίσκορο μοιάζει αρκετά καλύτερο. Στην απόδοση του 2,10 το goal-goal στην Bet365.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ