ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Δευτέρας (13/07). Πηγή:Βetblog.gr

326. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Πέντε παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Ίντερ Τούρκου (3-2-0), στην έδρα της μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και συνολικό απολογισμό 6-2-0, η Μάριεχαμν έχει πλέον τέσσερις σερί ισοπαλίες και μακριά από το γήπεδό της χάνει δύσκολα (3-4-1, 8/8under2,5). Αμφίρροπη η συγκεκριμένη αναμέτρηση, σωστά διαβασμένο δείχνει το σετ.

330. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Εννέα χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Χάμαρμπι (0-4-5), στο γήπεδό της ενώ ξεκίνησε με τρεις σερί νίκες πλέον δεν κερδίζει στα τρία πιο πρόσφατα (3-1-2 εντός, 4/6over2,5 &GG). Η Φάλκενμπεργκ είναι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία (0-2-2) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 1-1-5 (4/7over2,5 &GG). Καλύτερη ομάδα η Χάμαρμπι, όμως σε τόσο χαμηλές τιμές που προσφέρεται η νίκη της δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

332. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Κατώτερη του αναμενομένου παρουσιάζεται τη φετινή σεζόν η Χέλσινγκμποργκ, ωστόσο εντός έδρας είναι πολύ σοβαρή και με όπλο την άμυνα συνήθως παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Σαφώς ανώτερη ποιοτικά και σε πολύ καλή κατάσταση η Τζουργκάρντεν, αλλά στη συγκεκριμένη έδρα παραδοσιακά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με το τελευταίο της διπλό να χρονολογείται το 2009. Η Χέλσινγκμποργκ μπορεί με τη βοήθεια του κόσμου της να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της, με τον +0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,775 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

333. ΙΣΠΑΝΙΑU19 – ΟΛΛΑΝΔΙΑU19

Τελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Euro U19. Τα πάντα ανοιχτά αναφορικά με την πρόκριση στα ημιτελικά, καθώς και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου ισοβαθμούν στους τρεις βαθμούς. Δυο πρόσωπα έχουν παρουσιάσει ως τώρα οι Ισπανοί, εξαιρετικό απέναντι στη Γερμανία, την οποία και νίκησαν με 3-0, προβληματικό απέναντι στη Ρωσία που συνοδεύτηκε από ήττα με 3-1. Η Ολλανδία δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, με αποτέλεσμα να δείχνει σωστός ο φαβοριτισμός των Ισπανών.Υπάρχει αξία στον ασιατικό άσο -0,75 της Bet365 καθώς οιΊβηρεςθέλουν νααποφύγουν τους Γάλλους. Το παιχνίδι προσφέρεται στον Stoiximan με0% γκανιότα! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

334. ΡΩΣΙΑU19 – ΓΕΡΜΑΝΙΑU19

Εξαιρετική η μέχρι τώρα παρουσία της Ρωσίας, αδικείται από την ήττα της πρεμιέρας από την Ολλανδία, ωστόσο μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης χάρη στην επικράτηση επί της Ισπανίας. Η Γερμανία δεν έχει εντυπωσιάσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, όμως παραμένει μεγάλο μέγεθος και είναι πλέον ζωντανή χάρη στη νίκη επί της Ολλανδίας. Αμφίρροπη η συγκεκριμένη αναμέτρηση, προτιμότερη δείχνει η ενασχόλησή του στοlive.

Πάμε στοίχημα LIVE

336. ΛΕΙΚΝΙΡ ΡΕΪΚ. – ΚΕΦΛΑΒΙΚ

Συνεχίζεται ο κατήφορος της Λέικνιρ (1-1-2 εντός, 4/4under2,5), έμεινε για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-4), η Κέφλαβικ μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία (1-0-4, 5/5over2,5, 4/5GG) και μακριά από το γήπεδό της δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ (0-0-4, στα τρία από αυτά δεν σκόραρε). Καλύτερα δείγματα γραφής έχει αφήσει ως ομάδα μέχρι τώρα η Λέικνιρ, σε αντίθεση με την Κέφλαβικ που δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο, θεωρούμε καλή ευκαιρία το συγκεκριμένο παιχνίδι για τους γηπεδούχους ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ο άσσος στο 2,15 τηςBet365έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

337. ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ – ΦΙΟΛΝΙΡ

Δυο σερί χωρίς νίκη μετράει η Μπρέινταμπλικ (0-1-1), ωστόσο και τα δυο ήταν παιχνίδια που έδωσε μακριά από το γήπεδό της, επιστρέφει τώρα στην ισχυρή έδρα της (3-1-0) για να υποδεχθεί τη Φιόλνιρ που έχει δυο συνεχόμενες ήττες και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-1-2. Φαβορί οι γηπεδούχοι, οριακά αποδεκτές όμως οι αποδόσεις τους.

338. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Αξιοπρεπέστατη η παρουσία της νεοφώτιστης Αλντοσίβι στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν περίφημα μέχρι στιγμής, ειδικά μακριά από το σπίτι τους όπου και μετράνε 4-1-3, εντός έδρας παίζουν αγχωμένα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα θα έχουν σημαντικές απουσίες. Από την άλλη η Ροζάριο ενισχύθηκε αρκετά στην μεταγραφική περίοδο, βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και πρόσφατα επικράτησε της Ρίβερ εύκολα με 2-0 για το κύπελλο. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις απουσίες της Αλντοσίβι και να αποδράσουν με τη νίκη από το Μπουένος Άιρες. Στην απόδοση του 1,925 το ασιατικό διπλό -0,25 στην Bet365 αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

340. ΑΪΤΗ – ΟΝΔΟΥΡΑ

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου τουGoldCup.Ισόβαθμες με έναν πόντο οι δυο ομάδες, όποια χάσει αποκλείεται από την επόμενη φάση, ενώ και η ισοπαλία μάλλον δεν εξυπηρετεί καμία από τις δυο, αφού η συγκομιδή των δυο βαθμών δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι αρκετή για να δώσει εισιτήριο για τα προημιτελικά. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Ονδούρα, έχει το προβάδισμα για τη νίκη, πιθανό να μας απασχολήσει και στοlive.

341. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΤΙΓΚΡΕ

Σε πολύ κακή κατάσταση η Βελέζ, που και φέτος όπως όλα δείχνουν θα βολευτεί με κάποια θέση στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Αποδυναμωμένοι οι γηπεδούχοι που έχασαν σημαντικούς παίκτες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Αρκετά καλή η παρουσία της Τίγκρε στο πρωτάθλημα αφού βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά και από 15 αγωνιστικές. Έτοιμοι εμφανίστηκαν οι φιλοξενούμενοι μετά και την διακοπή καθώς πρόσφατα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Ρίβερ σε εξ αναβολής παιχνίδι. Υπάρχει αξία στο ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365 που βρίσκουμε στην απόδοση του 1,825.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

342. ΠΑΝΑΜΑΣ – ΗΠΑ

Έχει ήδη προκριθεί και μάλιστα ως πρώτη από τον όμιλο η ομάδα των ΗΠΑ, παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο για εκείνη το συγκεκριμένο. Ο Παναμάς με νίκη είναι σίγουρα στα προημιτελικά, ενώ με ήττα ή ισοπαλία το μέλλον του στη διοργάνωση θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα της Αϊτής με την Ονδούρα, που ωστόσο θα έχει προηγηθεί, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναμάς θα γνωρίζει επακριβώς τι χρειάζεται πριν από τη σέντρα του δικού του παιχνιδιού. Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη την παρούσα στιγμή, με γνωστό το αποτέλεσμα του Αϊτή-Ονδούρα πιθανόν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάμε στοίχημα LIVE


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ