ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (6/7). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (6/7)

280. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Ηχηρό χαστούκι δέχτηκε η Ελσίνκι την προηγούμενη αγωνιστική στο Τούρκου από την Ίντερ (3-0). Στο «Σονέρα» δεν αστειεύεται όμως και δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες απέναντι στη Χέλσινγκφορς που έχει μόλις ένα τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-4-2). Η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά δίνει μέση απόδοση 1,88 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

281. ΚΟΤΚΑ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Δύσκολη αποστολή έχει η Κότκα, καθώς υποδέχεται μια ομάδα που είναι σε φόρμα και παίζει πλέον με άλλο αέρα. Σφιχτά τα εντός έδρας παιχνίδια της Κότκα, σε ανάλογο μοτίβο κινούνται και τα εκτός της Ροβανιέμι, η οποία βασίζει την πορεία της σε μεγάλο βαθμό στην καλή ανασταλτική της λειτουργία. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι στο οποίο θα κυριαρχήσουν οι άμυνες και θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους ώστε συνεχίσουν το σερί τους. Αντί του απλού διπλού που βρίσκεται στα επίπεδα του 2,00, οι Young Gunsπροτίμησαν τα σκορ 0-1, 0-2, 1-2 με κάλυψη το 1-1, που δίνουν συνδυαστικά 2,37 στον Stoiximan ,επιλογή που ευνοείται από τα στατιστικά και την εικόνα και των δυο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

282. ΛΑΧΤΙ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Λίγες μέρες ξεκούρασης τόσο για τη Λάχτι όσο και για τη Σεϊναγιόεν που έπαιζαν την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ, τη Δεύτερα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στη Φινλανδία για την 16η αγωνιστική ενώ τρεις μέρες μετά ακολουθούν οι επαναληπτικοί στην Ευρώπη. Την καλύτερη άμυνα διαθέτει η Σεϊναγιόεν, την χειρότερη επίθεση η Λάχτι που μετράει τα περισσότεραunder(12/15 με 7/8 εντός έδρας) και δεν σκοράρει εδώ και 360+ λεπτά στο πρωτάθλημα. Προβάδισμα δίνουμε στην συνδυαστική επιλογήNG&under2,5 στο 1,90 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

285. ΜΠΡΑΝ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Τρία χωρίς νίκη (0-2-1) συμπλήρωσε η Μπραν (3-2-1 εντός), φαίνεται να περνάει η αύρα του νέου προπονητή, μάλιστα στα δυο τελευταία για το πρωτάθλημα οι εμφανίσεις της ήταν κακές. Η Κρίστιανσουντ έχει τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία και είναι η ομάδα με το δεύτερο καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό της κατηγορίας (4-1-1). Δίκαιο κρίνεται το σετ, θα το προσπεράσουμε.

Πάμε στοίχημα LIVE

286. ΧΟΝΕΦΟΣ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Σε δεινή θέση βρίσκεται η Χόνεφος, η οποία παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ τα 4/6 τελευταία της παιχνίδια είχαν πολλά γκολ. Βασίλισσα τουover2,5 η δεύτερη της βαθμολογίας Σάντνες, μιας και έχει επτά συνεχόμενα και 10/14 συνολικά.Αν δε δυσκολευόταν τόσο πολύ μακριά από το σπίτι της η φιλοξενούμενη, το διπλό θα ήταν μία καλή επιλογή, ωστόσο η επιθετική συμπεριφορά των δύο ομάδων και κυρίως τα νούμερα της Σάντνες μας στρέφουν στο over2,5 σε απόδοση 1,80 στηνBet365, που αποτελεί και επιλογή των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

290. ΓΚΕΦΛΕ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Σε άσχημη κατάσταση αμφότερες πριν από τη διακοπή. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Γκέφλε, τελευταία αυτή κόντρα στην Έλφσμποργκ με το βαρύ 5-1 εκτός έδρας. Αγνοεί τη νίκη για οχτώ παιχνίδια η Χάμαρμπι, έχοντας ρεκόρ 0-3-5. Εκτός έδρας τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για τους φιλοξενούμενους, αφού παραμένουν χωρίς νίκη μετά από εφτά παιχνίδια (0-3-4). Θα κρατήσουμε τον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,975 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

291. ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων (U19) που διεξάγεται στην Ελλάδα (Βέροια, Κατερίνη, Λάρισα) από τις 6 μέχρι τις 19 Ιουλίου. Η Εθνική μας πηγαίνει με φιλοδοξίες αφού εκτός από διοργανώτρια κληρώθηκε σε σαφώς πιο εύκολο όμιλο από τον 2ο που μπορεί να αποκαλεστεί και γκρουπ «θανάτου» αφού είναι μαζεμένα όλα τα μεγαθήρια (Γερμανία, Ολλανδία, Ρωσία, Ισπανία). Κομβικό το πρώτο ματς τόσο για την Ελλάδα όσο και την Ουκρανία, μπορούν οι Έλληνες διεθνείς να πάρουν κάτι από το ματς, στο 2,05 προσφέρει τον ασιατικό άσο 0:0 ηBet365, υψηλότατο και το 3,50 για ισοπαλία στονStoiximanπουπροσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

292. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Ευκαιρία της Γαλλίας να ξεκινήσει με τοι δεξί στηνδιοργάνωσηαποτελεί η σημερινή της αντίπαλος μιας και ποιοτικά είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω. Δεν περιμένουμε τους Αυστριακούς να πέσουναμαχητί, όμως δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν ακόμα και τον βαθμό. Στο 1,75 η νίκη των «τρικολόρ» στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ