ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (29/6). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (29/6).

287. ΣΑΠΟΡΟ – ΟΪΤΑ

Δεν χάνει στα έξι τελευταία η Σαπόρο (3-3-0), πάντως στην έδρα της (3-3-3 συνολικά), δεν κερδίζει στα τρία πιο πρόσφατα (0-2-1), η Οϊτά αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα αναμετρήσεις (0-6-4) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 1-4-4. Δεν βρίσκουμε κάποια ευκαιρία με το υπάρχον σετ.

288. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Πολύ επικίνδυνη η Ίντερ Τούρκου στην έδρα της είναι έτοιμη να παίξει στα ίσια την πρωτοπόρο Ελσίνκι που κερδίζει με το ζόρι μακριά απ΄ το σπίτι της. Οι επιθετικές αρετές των δύο ομάδων πάντως μας οδηγούν στα γκολ, πολύ πιθανόν να σκοράρουν και οι δύο. Στο 1,83 το goal-goal στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

289. ΜΠΑΕΡΟΥΜ – ΜΠΡΑΝ

Δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της η Μπραν που πασχίζει να ανέβει απευθείας στην μεγάλη κατηγορία αλλά μέχρι στιγμής δεν ενθουσιάζει (7η θέση με 5-5-3, 18-20 τέρματα). Η Μπάερουμ για τα δεδομένα της τα πηγαίνει καλά και είναι ομάδα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη Μπραν. Στο 1,83 το 1Χ (Bet365) δεν περνάει απαρατήρητο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

290. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΓΙΕΡΒ

Πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ καθώς η Φρέντρικσταντ δεν αποτελεί την ομάδα φόβητρο. Αξιόλογη παρουσία πραγματοποιεί η νεοφώτιστη Γερβ που παρουσιάζεται ιδιαίτερα μαχητική σε όλα της τα παιχνίδια, δύσκολα δεν θα πάρει κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αρκετές τύχες έχει η ισοπαλία την οποία και βρίσκουμε στην απόδοση 3,60 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

291 ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ – ΧΟΛΒΙΚΕΝ

4-1-1 στα τελευταία έξι η Λαντσκρόνα, που δείχνει να βρίσκει ρυθμό, στην έδρα της πάντως εξακολουθεί να έχει τραγικές επιδόσεις (0-1-4, έχει σκοράρει μόλις μια φορά σε πέντε παιχνίδια). Η Χόλβικεν δεν κερδίζει στα πέντε πιο πρόσφατα (0-2-3, τρεις σερί ήττες) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 1-2-2, έχοντας βρει δίχτυα σε όλα (4/5 over 2,5 & GG). Καθαρό πάσο.

292. ΝΟΡΜΠΙ – ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ

Σε μέτρια κατάσταση η Νόρμπι (1-2-3 στα τελευταία έξι), στην έδρα της έχει μόλις μια νίκη (1-1-3), η Χουσκβάρνα έκανε νίκη μετά από έξι στο πρωτάθλημα (0-4-2) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 1-3-1 με τρεις σερί ισοπαλίες. No Bet.

293. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γιόνσεπινγκ δεν χάνει στα πιο πρόσφατα οχτώ πρωταθλήματος (6-2-0, 6/8 over 2,5, 7/8 GG) και στην έδρα της είναι ιδιαιτέρως δυνατή (7-1-0, 5/8 over 2,5, 5/8 GG). Η Ντέγκερφορς έρχεται από δυο σερί νίκες στην έδρα της και μακριά από αυτήν είναι ικανή για ζημιές (3-1-3, 5/7 over 2,5, 4/7 GG). Δεν κοντράρονται οι γηπεδούχοι, πάντως οι τιμές στον άσσο δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, θα προτιμήσουμε το over 2,75 στο 1,825 της Bet365.

294. ΚΕΦΛΑΒΙΚ – ΣΤΙΑΡΝΑΝ

Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με την Κέφλαβικ να διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια η Στιάρναν μακριά από το σπίτι της. Παιχνίδι για γκολ η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο 1,80 το over 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

295. ΣΑΝΤΑΜΑΡΙΝΑ - ΣΠΟΡΤ. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Ανώτερη ομάδα η πρωτοπόρος Σάνταμαρίνα που διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα καθώς έχει δεχθεί μονάχα ένα τέρμα σε 8 αναμετρήσεις. Την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτει η Σπορτινγκ Μπελγκράνο που σκοράρει με το σταγονόμετρο και παραπαίει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Χαμηλές οι αποδόσεις του άσου, ο συνδυασμός όμως της νίκης με 0 γκολ παθητικό της Σάνταμαρίνα προσφέρεται στο 2,05 ( Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

296. ΧΙΛΗ – ΠΕΡΟΥ

Επιβλητικό το Περού στον προημιτελικό με τη Βολιβία όπου ο Γκερέρο (χατ-τρικ) την καθάρισε μόνος του. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γκαρέκα εμφανίζεται πολύ σοβαρό και πειθαρχημένο, μην ξεχνάμε πως λύγισε με γκολ στα τελευταία λεπτά από τη Βραζιλία, δεν ηττήθηκε από την Κολομβία ενώ επικράτησε της Βενεζουέλας στον όμιλο. Η Χιλή ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα για να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, σαν οικοδέσποινα επίσης τσιμπάει και ευνοϊκά σφυρίγματα που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο το έργο της. Δεν σέβονται οι εταιρίες την καλή πορεία του Περού, το ασιατικό διπλό +1 στο 2,05 της Bet365 δείχνει ασφαλής επιλογή αφού αν επικρατήσει η Χιλή δεν πιστεύουμε πως θα το κάνει με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ