ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Δευτέρας(22/6). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Δευτέρας(22/6).

285. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΓΙΑΡΟ

Από νίκη στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στη Σεϊναγιοέν έρχεται η Ελσίνκι, συμπλήρωσε εννέα αήττητη στο πρωτάθλημα (6-3-0) και στην έδρα της είναι πανίσχυρη (7-2-0). Η Γιάρο είναι βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα (2-2-2 συνολικά) και μακριά από το σπίτι της είναι αήττητη στα δυο πιο πρόσφατα (1-1-3 συνολικά εκτός). Δύσκολα θα καταφέρει η Γιάρο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ελσίνκι, αναμενόμενα χαμηλές οι τιμές στον άσσο.

286. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από πέντε χωρίς νίκη (0-2-3) για την Ίντερ Τούρκου, παραμένει αήττητη στην έδρα της με απολογισμό 4-2-0, έχοντας σκοράρει σε όλες τις νίκες της από τουλάχιστον δυο τέρματα. Η Χέλσινγκφορς δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία (0-3-1) και εκτός έδρας μετράει 1-2-3 με 5/6 από αυτά να είναι under 2,5. Έχει τον πρώτο λόγο η γηπεδούχος, ωστόσο η Χέλσινγκφορς είναι αξιόμαχη και οι αποδόσεις στις οποίες βρίσκεται ο άσσος δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

287. ΚΟΤΚΑ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Τρείς σερί ήττες συμπλήρωσε η Κότκα και τέσσερα παιχνίδια στα οποία δεν σκοράρει, αδυνατεί επιπλέον να αξιοποιήσει επαρκώς την έδρα της (1-2-3, 4/6 under 2,5 & NG, έχει σκοράρει μονάχα σε δύο από αυτά). Η Κουόπιο επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά (0-4-3) και εκτός έδρας μετράει 2-3-2 (5/7 under 2,5). Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, το under 2,5 στο 1,70 της Bet365 δείχνει καλή επιλογή.

288. ΛΑΧΤΙ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Ασταθής ως τώρα η Λάχτι (2-2-2 στα έξι τελευταία), τα παιχνίδια στην έδρα της έχουν συνήθως λίγα γκολ (2-3-2, 6/7 under 2,5, 4/7 NG), η Μάριεχαμν μπορεί να έχει δυο ήττες στα τρία τελευταία (1-0-2), ωστόσο διατηρείται ψηλά στη βαθμολογία και εκτός έδρας είναι αποτελεσματική (3-2-1, 6/6 under 2,5, 4/6 NG). Προσεχτικές περιμένουμε τις δυο ομάδες, τα λίγα γκολ έχουν σαφές προβάδισμα.

289. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΙΛΒ

Σε εκπληκτική κατάσταση η Ροβανιέμι, μετράει τέσσερα χωρίς ήττα (3-1-0) με τον απολογισμό της στα δέκα πιο πρόσφατα να είναι 8-1-1, ενώ εντός έδρας έχει 4-0-2 με τέσσερις συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Ιλβ παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 1-0-6 έχοντας δεχτεί και στα επτά από τουλάχιστον δυο τέρματα (6/7 over 2,5). Ξεκάθαρο προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, αντί του χαμηλού άσσου προτιμότερη επιλογή δείχνει το να φτάσουν πρώτοι στα δυο τέρματα σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

290. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΒΑΑΣΑ

Δυο σερί ήττες συμπλήρωσε η Σεϊναγιοέν και τρεις στα τέσσερα πιο πρόσφατα (1-0-3), με τον εντός έδρας απολογισμό της να είναι 5-0-2 και τα δυο τελευταία ισάριθμες ήττες. Η Βάασα είναι αήττητη στα τρία τελευταία (2-1-0) και παρόλο που παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας έχει μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω της. Ευκαιρία για τη Σεϊναγιοέν να επιστρέψει στις επιτυχίες, καθώς η Βάασα παρουσιάζεται αδύναμη μακριά από το σπίτι της (0-1-5, 5/6 under 2,5 & NG, έχει βρει δίχτυα μονάχα σε ένα από αυτά).

298. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΓΚΑΪΣ

Στο μέσο της βαθμολογίας οι δύο ομάδες, αμφότερες βασίζονται κυρίως στην έδρα τους. Από νίκη προέρχονται και οι δυο, 0-4 εκτός έδρας η Λιουνγκσκίλε την ΑΦΚ, 5-2 εντός η ΓΚΑΪΣ την Ούτσικτενς. Λαμβάνοντας υπόψη την αγωνιστική συμπεριφορά της Λιουνγκσκίλε στα εντός έδρας παιχνίδια (4-1-1), καθώς και αυτή της ΓΚΑΪΣ στα εκτός (2-0-5), θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

299. ΑΚΡΑΝΕΣ – ΚΕΦΛΑΒΙΚ

Για έβδομο χωρίς νίκη έμεινε η Ακράνες (0-3-4), τουλάχιστον στο τελευταίο κατάφερε να σκοράρει μετά από τέσσερα που δεν έβρισκε δίχτυα, η Κέφλαβικ μετράει 1-0-5 στα πιο πρόσφατα έξι και εκτός έδρας έχει 3/3 ήττες χωρίς να έχει σκοράρει ακόμα. Το προσπερνάμε με συνοπτικές διαδικασίες.

Πάμε στοίχημα LIVE

300. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ. – ΦΙΟΛΝΙΡ

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και επτά παιχνίδια οι γηπεδούχοι (0-3-4, τα τέσσερα τελευταία ήττες), στην έδρα τους δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο ακόμα (0-2-1). Η Φιόλνιρ έχει πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (4/5 με μηδέν παθητικό, σκόραρε σε όλες από τουλάχιστον δυο τέρματα) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-1-1. Ορθά δίνονται φαβορί οι φιλοξενούμενοι, το διπλό DNB στο 1,73 στον Stoiximan είναι ενδιαφέρουσα επιλογή.

301. ΛΕΙΚΝΙΡ ΡΕΪΚ. – ΦΙΛΚΙΡ

Τέσσερις σερί ήττες μετράει πλέον η Λέικνιρ (1-0-2 εντός), η Φίλκιρ (1-2-0) δεν σκοράρει στα πιο πρόσφατα τρία του πρωταθλήματος (0-1-2) αλλά έρχεται από το θρίαμβο στην έδρα της Στιάρναν για το κύπελλο. Σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη.

302. ΣΤΙΑΡΝΑΝ - ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Στιάρναν, εντός έδρας ήττα-αποκλεισμός από το κύπελλο μεσοβδόμαδα, συμπλήρωσε οχτώ παιχνίδια με μόλις μια νίκη (1-4-3) ενώ εντός έδρας για το πρωτάθλημα μετράει ως τώρα 0-2-1 (3/3 GG). H ΚΡ Ρέικιαβικ επέστρεψε στις επιτυχίες στο παιχνίδι κυπέλλου, έπειτα από δυο συνεχόμενα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με τον εκτός έδρας απολογισμό της να είναι 1-1-1 με 3/3 over 2,5. Η πρόσφατη εικόνα των γηπεδούχων έχει ως αποτέλεσμα να πιέζεται το διπλό, χάνοντας έτσι κάθε αξία, η ενασχόληση με τα γκολ μπορεί να αποτελέσει μια καλή διέξοδο.

303. ΝΟΡΒΗΓΙΑ (Γ) – ΑΓΓΛΙΑ (Γ)

Φάση των «16» του Μουντιάλ Γυναικών, νοκ-άουτ αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Άνετη πρόκριση από τον όμιλό της πήρε η Νορβηγία (2-1-0), παρουσίασε μάλιστα πολύ καλή εικόνα και απέναντι στη Γερμανία, αποσπώντας από αυτήν ισοπαλία. Η Αγγλία (2-0-1) χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να πάρει την πρόκριση για τις «16» και ως τώρα έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε όλα της τα παιχνίδια στη διοργάνωση. Ισορροπημένο το σετ, δεν αφήνει περιθώριο για παιχνίδι.

304. ΗΠΑ (Γ) – ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Γ)

Αήττητες ολοκλήρωσαν οι ΗΠΑ την πρώτη φάση (2-1-0) και βρέθηκαν χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα στις «16», η Κολομβία στην πρώτη φάση είχε απολογισμό 1-1-1 έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση της πριν από την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής. Ποιοτικότερη η ομάδα των ΗΠΑ, σε καμία όμως περίπτωση δεν πρόκειται να μπλέξουμε με τόσο χαμηλές αποδόσεις σε νοκ-άουτ παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ