ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (30/3). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

263. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Την ευκαιρία να αποσπαστεί ξανά με πέντε βαθμούς από τη δεύτερη θέση και δώδεκα από την τέταρτη έχει η Μπέρτον, που μετράει τέσσερις σερί νίκες και ρεκόρ 9-1-1 εντός έδρας με τον Χάσελμπαϊνκ στον πάγκο της. Σχετικά ανεβασμένη αλλά στα μέτρα της η Στίβενεϊτζ (ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική μετά από οκτώ σερί αήττητα ματς, 4-4-0), στο 1,95 προσφέρεται ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

264. ΠΓΔΜ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Νο Bet.

265. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Χωρίς νίκη και με επτά γκολ παθητικό στα δύο τελευταία η Άρσεναλ (0-3-3), ευκαιρία απέναντι στη νεοφώτιστη Αλντοσίβι να σπάσει το ρόδι, οι νεοφώτιστοι δεν έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο άλλωστε (1-3-2).

Πάμε στοίχημα LIVE

266. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Αρχεντίνος (2-3-1) χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια από την Ουρακάν, αδύναμη η Νουέβα Σικάγο (0-2-4) που πραγματοποιεί σταθερά κακές εμφανίσεις, δίκαιος στο 2,00+ ο άσος.

267. ΤΙΓΚΡΕ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Καλό το ξεκίνημα της Τίγκρε (3-2-1) που όπως κάθε ομάδα του Πάμπλο Άλφαρο ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα ακόμα και όταν δεν παίζει καλά (2-0-0 εντός), 2-1-3 η Ντεφένσα που σε 5/6 βρήκε δίχτυα, δεν θα μπλέξουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ