ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (2/3). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

375. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

5-3-2 ο εντός έδρας απολογισμός της Πογκόν, ομάδα έδρας ο Γκόρνικ (1-3-7 εκτός με 5-17 γκολ), ο άσος έχει προβάδισμα.

377. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Εξάποντο στο κατώφλι της τετράδας, με νίκη ξεκίνησαν αμφότερες τις υποχρεώσεις τους για το 2015, 3-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Έσμπιεργκ, 1-4-3 μετράει εκτός η Άαλμποργκ, αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

378. ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΤΕΛΣΤΑΡ

Δύο ομάδες που δεν φημίζονται για το μεγάλο τους ρόστερ είναι αναγκασμένες να δώσουν 2ο ματς σε 3 ημέρες. Προβάδισμα λόγω έδρας η Ακίλιζ η οποία όμως και σκοράρει και δέχεται γκολ με το τσουβάλι και η Τέλσταρ τελευταία έχει αποδείξει ότι αν μη τι άλλο είναι βελτιωμένη επιθετικά. Δύσκολα θα ξεφύγει και αυτό το ματς από το over με τον συνδυασμό του με το GG να πληρώνει 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

379. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ

Αναμενόμενος ο αποκλεισμός της στο Γιουρόπα Λιγκ (από Νάπολι) με την Τραμπζονσπόρ να στοχεύει στην 4θέση που θα τις δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί και του χρόνου στην Ευρώπη. Η Καραμπούκσπορ θα έχει ντεμπούτο νέου προπονητή μετά το αρνητικό σερί οκτώ αγώνων (0-3-5) που δυσκολεύει και άλλο την υπόθεση παραμονή. Επιλογή του DSuker ο άσος στο 1,80 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

380. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Αντίθετη η εικόνα των δύο ομάδων μετά τη διακοπή, η Ίνγκολσταντ παραπαίει και είναι θέμα χρόνο να απολέσει την πρωτιά, η Μόναχο μπήκε φουριόζα, έσπασε το αρνητικό της σερί ξεφεύγοντας από τη γραμμή του υποβιβασμού και σίγουρα παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο εκτός έδρας τα τελευταία χρόνια. Το ματς ξεκινά από το GG του 2,12 στον Stoiximan , για Βαυαρικό ντέρμπι με τα δεδομένα που προαναφέρθηκαν το διπλό του 6,50 ή με μεγαλύτερη ασφάλεια το DNB του 5,00 στην ίδια εταιρία βγάζουν μάτια. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

381. ΟΣΕΡ – ΑΝΖΕ

Στο -8 από την άνοδο η Οσέρ (9/12 τελευταία goal-goal με ρεκόρ 4-7-1), που έχει τον τέταρτο χειρότερο απολογισμό εντός έδρας (4-4-4), αλλά κάνει την προσπάθειά της να μείνει ζωντανή στην άνοδο, στο -3 από την πρώτη τριάδα η Ανζέ που είναι ανεβασμένη μέσα στο 2015 (5-0-2) κι έχει ξανά διαθέσιμο τον πρώτο της σκόρερ, Κοτζιά. Υψηλά προσφέρεται το αμφίσκορο στο 2,10 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

382. ΘΕΛΤΑ – ΕΛΤΣΕ

Σε ανοδική πορεία η Θέλτα, που επανήλθε στον… ίσιο δρόμο τον τελευταίο μήνα και τώρα έχει την ευκαιρία να διευρύνει το αήττητο σερί που «έχτισε». Στα μέτρα της η Έλτσε, η οποία θα παραταχθεί δίχως βασικότατα στελέχη της: αν υπήρχε μικρή πιθανότητα για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Βίγκο η ομάδα του Εσκριμπά, τώρα δίχως του Ρόκο και Γιόνατας μάλλον… εξαλείφεται η όποια ελπίδα. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η απόδοση του άσου (1,50 στον Stoiximan ), όμως αξίζει το ρίσκο για να επιλεγεί από ημίχρονο, ενδεχόμενο που «πληρώνει» 2,15 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

383. ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το ματς από το οποίο είτε θα κριθεί ο τίτλος είτε θα παραταθεί η αγωνία. Η Ρόμα (7-5-0 εντός) μετράει 3-8-0 στα έντεκα τελευταία στο πρωτάθλημα και 0-5-0 στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας κι έχει μείνει στο -9 από τη Γιουβέντους, η οποία όλη κι όλη μία ήττα έχει και αυτή στο 94’ (17-6-1, 7-4-1 εκτός), αλλά θα αγωνιστεί χωρίς τους Βιδάλ και Πίρλο. Ματς με… άπειρο Χ μέσα, με τις υπάρχουσες αποδόσεις, πάντως, και τη γραμμή στο +0,25 δεν λέμε όχι ούτε στον ασιατικό άσο (1,875 στην Bet365), στην ουσιαστικά τελευταία ευκαιρία των Ρωμαίων. Με 0% γκανιότα προσφέρεται το ματς στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

384. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Κρίσιμη αναμέτρηση στη μάχη της Ευρώπης, η Μπελενένσες (4-5-2 εντός, 11-8 γκολ) παρά το δύσκολο της πρόγραμμα μάζεψε επτά βαθμούς στα τελευταία τρία και είναι ξεκάθαρα σε καλή κατάσταση, ασταθέστατη η Πάσος (2-3-5 εκτός) που έχει μόλις τρεις νίκες στα τελευταία 13 αλλά και πολλές απουσίες. Στο 1,725 τοDNBτων γηπεδούχων, σημείο που αποτελεί επιλογή τωνYoungGuns.

385. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Τον παρθενικό της πόντο πήρε η Σαρμιέντο στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, 2/2 ήττες χωρίς να σκοράρει η Αλντοσίβι που επιθετικά είναι γυμνή. Μάχη νεοφώτιστων, θα πάμε με την ομάδα που έχει πείσει περισσότερο και έχει το πλεονέκτημα της έδρας, -0,25 ή με τα σκοράκια του άσου 1-0/2-0/2-1/(1-1).

386. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Μίνι κλάσικο του Σαντιάγκο. Πολύ άσχημο το ξεκίνημα των γηπεδούχων (2-2-4) που είχαν και έχουν αγώνα για το Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα και θα παραταχθούν με αλλαγές, σκληροτράχηλη η Άουνταξ (3-2-3) της οποίας τα ματς ποτέ δεν κρίνονται πριν το τελευταίο σφύριγμα. Με το 4-6 γκολ πήγε οDSuker(2,75/Stoiximan).

387. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Ανάμικτα τα συναισθήματα για την Μπάνφιλντ (1-0-1) που είχε πρόβλημα στην πρεμιέρα εντός απέναντι σε ομάδα που έπαιξε φουλ άμυνα, κάτι τέτοιο θα κάνει η Κολόν που στερείται ποιότητας. Πολύ χαμηλός ο άσος στο 1,80, θα έπρεπε να πληρώνει τουλάχιστον 2,00.

388. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Η Νιούελς ρέφαρε με διπλό την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας, 2/2 νίκες για τη Βελέζ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. 10 χρόνια έχουν να κερδίσουν εκεί οι φιλοξενούμενοι, μάλλον ούτε φέτος θα τα καταφέρουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ