ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (26/1). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

406. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τη θέση τους στα φετινά playoffs. Οι Περιστεριώτες έχουν την προϊστορία, οι γηπεδούχοι την έδρα, στο 3,10 η συμβιβαστική ισοπαλία με πιθανότερο σκορ το 1-1 που πληρώνει 5,85 στον Stoiximan που προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς (0% γκανιότα). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

407. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Εξάποντο παραμονής, που βρίσκει τον Πλατανιά σε πολύ καλύτερη θέση και ανεβασμένο εντός έδρας (4-2-0 μετράει στα έξι τελευταία με γκολ 8-1) και τον Εργοτέλη πλέον σε πολύ δυσμενή θέση και στο -9 από τη σωτηρία με δύο ματς λιγότερα. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι (1,85/ Stoiximan ), αλλά δεν περιμένουμε το ματς να είναι καθαρισμένο στο φινάλε και το late goal έχει καλές πιθανότητες, pregame μπορεί να παιχτεί το 1,83 για γκολ μετά το 68:59 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

275. ΕΜΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Εθισμένη στις ισοπαλίες η Έμπολι (0-1-6) με 4 συνεχόμενα 0-0 στο Καστελάνι δείχνοντας πολλές δυσκολίες στο σκοράρισμα (17 γκολ σε 19 ματς). Από την άλλη η Ουντινέζε παρότι δεν παίζει τόσο άσχημα αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-2). Σε δελεαστική απόδοση προσφέρεται η ισοπαλία (3,30) στην Bet365,επιλογή του B66 ,όταν αμφότερες την φέρνουν πολύ συχνά, με περισσότερη ασφάλεια παίζεται και το ασιατικό διπλό +0,5(1,875) ενώ αξία υπάρχει και στην πιθανότητα (2,75) να σκοράρει ο Ντι Νατάλεπου αντιμετωπίζει την πρώτη ομάδα στην καριέρα του στην οποία έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

276. ΛΑΪΚΗ ΔΗΜ. ΚΟΝΓΚΟ – ΤΥΝΗΣΙΑ

Τελευταία αγωνιστική στον 2όμιλο του Κόπα Άφρικα,η Τυνησία αν δεν χάσει βρίσκεται στην επόμενη φάση, το Κονγκό αν κερδίσει περνάει, αν φέρει ισοπαλία θέλει να λήξει ισόπαλο και το άλλο παιχνίδι με λιγότερα τέρματα απ’ το δικό της (αν έχει τα ίδια θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε αυτό και το Πράσινο Ακρωτήριο), αν χάσει αποκλείεται. Καλύτερη ομάδα οι Τυνήσιοι, θα περιμένουμε τοLiveόπου είναι αρκετά πιθανό να βγει κάποιο ποντάρισμα.

277. ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ – ΖΑΜΠΙΑ

Το Πράσινο Ακρωτήρι προκρίνεται με νίκη, σε ισοπαλία θέλει να έρθει ισόπαλο με λιγότερα γκολ το άλλο ματς, σε ήττα μένει εκτός. Η Ζάμπια αν κερδίσει το Κονγκό δεν έχει ελπίδες, στην επόμενη φάση θα βρεθεί μόνο με νίκη. Φυσικά και εδώ μόνο στοliveθα ασχοληθούμε.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

278. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Επιστροφή στη δράση στην Τουρκία, 4-5-0 μετράει στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της η Γκεντσλέρ (4-3-1 εντός με 15-6 γκολ), εξαιρετική εκτός (7-0-1 ρεκόρ) παρουσιάζεται ως τώρα η Μπεσίκτας, δύσκολο σταύρωμα, δεν θα πάρουμε πλευρά.

279. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΓΙΟΝΓΚ ΤΒΕΝΤΕ

ΝοBet.

280. ΑΝΖΕ – ΜΠΡΕΣΤ

Εξάποντο ματς ανόδου, που βρίσκει την Ανζέ σε πολύ καλύτερη κατάσταση και με έδρα-φρούριο (6-2-1 ρεκόρ με την ήττα να είναι από την πρωτοπόρο Τρουά), τη στιγμή που η Μπρεστ μαστίζεται από πολλά και σημαντικά προβλήματα στη μεσαία γραμμή, έχει οξύ πρόβλημα στο γκολ και φέτος όλο κι όλο μετράει δύο διπλά (2-5-3). Τον τρίτο λόγο έχουν οι φιλοξενούμενοι, στο 1,70 προσφέρεται ο 1 DNB στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

281. ΧΕΤΑΦΕ – ΘΕΛΤΑ

Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει εδώ και 2,5 μήνες, αμφότερες υποχωρούν συνεχώς στη βαθμολογία της λίγκας και η λογική λέει ότι σήμερα θα παραταχθούν αρκετά προσεκτικές υπό το φόβο μιας ακόμα ήττας. Άλλωστε στο ψυχολογικό κομμάτι έχουν μπόλικα… θέματα. Στα μάτια μας φαντάζει αρκετά ισορροπημένο και αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία, που «τιμάται» σε απόδοση 3,20 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

282. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΣΤΟΟΥΚ

Η Στόουκ έκανε μίνι προετοιμασία για το ματς στο Ντουμπάι και σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Χιουζ δείχνει ότι έχει πάρει πολύ ζεστά το Κύπελλο. Η Ρότσντεϊλ έχει καλή ψυχολογία και σκοράρει με ευκολία, κάτι που βοηθά την επιλογή του GG που πληρώνει 1,80 στον Stoiximan , ωστόσο πολύ δύσκολα δεν θα κερδίσει το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση και το 1,65 μπορεί να αποτελέσει μία τίμια επιλογή για σχηματισμό μιας δυάδας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

283. ΝΑΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ

Απόλυτα επιτυχημένη η εβδομάδα που πέρασε για τη Νάπολι, την Τετάρτη στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου ενώ το πάνω χέρι για την 3θέση απέκτησε μετά την εκτός έδρας νίκη της με τη Λάτσιο. Επιθετική η νοοτροπία της πάντα στο Σαν Πάολο, δεν πρόκειται να κλειστεί η Τζένοα, ο συνδυασμός 1 &over2,5(2,05) στην Bet365δείχνει αρκετά πιθανός, το GG & over στο 2,30 επέλεξε ο B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

284. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Σε κακό φεγγάρι η Πάκος Φερέιρα (0-1-4 στα τελευταία), ομάδα που σκοράρει με συνέπεια και μετράει 4-2-3 εντός, η Μπενφίκα (8-0-1 με 23-5 γκολ εκτός) έρχεται από επτά σερί νίκες με μηδέν παθητικό. Δεν βολεύει το ζευγάρωμα για στοίχημα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ