ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δεύτερας

Ακτινογραφία κουπονιού Δεύτερας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (15/6). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

289. ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ U21 - ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ U21

Προκριματικά του Ευρωπαϊκού ΠρωταθλήματοςU21 που θα γίνει το 2017.Ντεμπούτο πραγματοποιούν οι δυο ομάδες στα προκριματικά, δεν θα μπλέξουμε χωρίς να έχουμε πρώτα εικόνα για αυτές.

290. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ - ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα βρίσκεται η Λιουνγκσκίλε, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και ένα μήνα, έχοντας ρεκόρ 0-3-2. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ασιρίσκα εκτός έδρας. Δε μπορεί να βρει την απαιτούμενη σταθερότητα η ΑΦΚ, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, προερχόμενη από την ήττα με 3-1 στην έδρα της Ντέγκερφορς. Αδικαιολόγητος ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν έχουν νίκη εκτός έδρας (0-2-4), θα πάμε με τον ασιατικό άσσο 0:0 στο 2,00 τηςBet365.

293. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U21 - ΜΟΛΔΑΒΙΑ U21

Προκριματικά του Ευρωπαϊκού ΠρωταθλήματοςU21 που θα γίνει το 2017. Πρώτος αγώνας για το Μαυροβούνιο στον όμιλο, η Μολδαβία μετράει ήδη 0-1-1 (ήττα με 2-1 από Βέλγιο εκτός, ισοπαλία 0-0 με τη Μάλτα εντός), χωρίς να έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

294. ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ - ΑΚΡΑΝΕΣ

Από βαριά ήττα έρχεται η ΚΡ Ρέικιαβικ, γνώρισε τη συντριβή με 3-0 στην έδρα της Βαλούρ με αποτέλεσμα να διακοπεί το σερί των 5 νικών που έτρεχε. Η Ακράνες είναι για έξι χωρίς τρίποντο (0-4-2), δεν σκοράρει στα τρία τελευταία αλλά τουλάχιστον έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών. Δυνατή στην έδρα της η ΚΡ Ρέικιαβικ (3-0-1), λογικά θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

295. ΦΙΛΚΙΡ - ΣΤΙΑΡΝΑΝ

Ασταθής ως τώρα η Φίλκιρ (2-3-2 συνολικά), στην έδρα της (1-1-2) τα παιχνίδια έχουν συνήθως γκολ (3/4over2,5, 2/4GG). Η Στιάρναν βρίσκεται σε κάμψη καθώς έχει συμπληρώσει πέντε στο πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο (0-3-2, τα δυο πιο πρόσφατα ήττες), μετρώντας σε αυτά 3/5over2,5, 4/5GG. Δεν θα πάρουμε πλευρά, μοναδική διέξοδος τα γκολ εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

296. ΦΙΟΛΝΙΡ - ΛΕΙΚΝΙΡ ΡΕΪΚ.

Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι (3-1-0 εντός), μετρούν πέντε αήττητοι (4-1-0), στο τελευταίο μάλιστα πέρασαν από την έδρα της πρωταθλήτριας Στιάρναν με 1-3 πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση. Η Λέικνιρ συμπλήρωσε δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, πάντως μακριά από την έδρα της αποδεικνύεται επικίνδυνη (1-2-1). Το μομέντουμ δείχνει έδρα, σε αποδεκτές τιμές ο άσσος.

297. ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (Γ) - ΝΟΡΒΗΓΙΑ (Γ)

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ Γυναικών.Η Νορβηγία με τρομερή ψυχολογία από την ισοπαλία κόντρα στη Γερμανία θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για την πρώτη θέση του ομίλου κυνηγώντας ένα μεγάλο σκορ κόντρα στην τραγική και αστεία αμυντικά Ακτή. Στο -4,5 το ασιατικό χάντικαπ στο 1,785 τηςBet365, επιλογή που έχει ήδη τιμήσει και ο DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

298. ΤΑΪΛΑΝΔΗ (Γ) - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γ)

Ακόμη ένα ματς στο οποίο η Γερμανία αναμένεται να σκοράρει όσα γκολ επιθυμεί, βέβαια η Ταϊλάνδη θα ήθελε να χάσει με μικρό σκορ ώστε να έχει ελπίδες να χωθεί στις καλύτερες τρίτες όμως δεν διαθέτει ούτε την ποιότητα αλλά ούτε την τύχη να έχει έναν αντίπαλο που "νοιώθει" την τελευταία αγωνιστική. Ακόμη και στο -6,5 το χάντικαπ βγαίνει, χωρίς πάντως να αποτελεί τρομερή ευκαιρία. Αν γίνουν αλλαγές στο ρόστερ ίσως οι αναπληρωματικές να έχουν έξτρα κίνητρο διάκρισης, κάτι που δεν λειτουργεί θετικά για τις Ασιάτισσες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

299. ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ - ΒΟΛΙΒΙΑ

Δεύτερη αγωνιστική του πρώτη ομίλου του Κόπα Αμέρικα.Με το αριστερό ξεκίνησε ο Ισημερινός τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής, ίσως όμως είχε καλύτερη τύχη αν δεν καταλογίζονταν το αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ των διοργανωτών. Η Βολιβία είχε μόνο ένα καλό ημίχρονο στην πρεμιέρα με το Μεξικό και χωρίς να κινδυνεύσει και να πιεστεί ιδιαίτερα πήρε τον βαθμό. Καμία αξία στις αποδόσεις του άσου και το 1,55 για τον Ισημερινό που αν κερδίσει αυτό θα γίνει δύσκολα, καλύτερη σκέψη τα κλασικά σκοράκια 1-0/2-0/2-1 που μαζί με την απαραίτητη κάλυψη στην ισοπαλία (1-1/0-0) δίνουν 1,91 μέση απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

301. ΧΙΛΗ - ΜΕΞΙΚΟ

Μία χείρα βοηθείας την χρειάστηκε η Χιλή για να λυγίσει τον Ισημερινό στην πρεμιέρα, το Μεξικό απεναντίας απογοήτευσε κόντρα στη Βολιβία (0-0) και καλείται να πάρει τουλάχιστον μία νίκη στα δύο επόμενα με Χιλή ή Ισημερινό αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρόκριση στα προημιτελικά. Υποτιμάται πολύ από τις εταιρίες αφού ναι μεν η Χιλή τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αλλά στοιχηματικά η μοναδική αξία βρίσκεται στο ασιατικό διπλό +1,25 (1,90) της Bet365(επιλογή Young Guns )που δίνει μισό κέρδος ακόμα και αν ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

302. ΚΙΝΑ (Γ) - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Γ)

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ Γυναικών.Η Κίνα πήρε σημαντική νίκη κόντρα στην Ολλανδία και έχει την τύχη στα χέρια της καθώς με νίκη κόντρα στις Νεοζηλανδές εξασφαλίζει την πρόκριση. Σκληροτράχηλη ομάδα οι εκπρόσωποι της Ωκεανίας αλλά με εμφανή πρόβλημα στο γκολ καθώς άλλο το Μουντιάλ και άλλο τα προκριματικά με Παπούα και Τόνγκα. Έστω και δύσκολα οι Κινέζες θα πληρώσουν τον εξαιρετικό άσο του 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

303. ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Γ) - ΚΑΝΑΔΑΣ (Γ)

Ματς πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες σε έναν πολύ ανοιχτό όμιλο, ο Καναδάς δίνει τον ρυθμό σε όλα του τα παιχνίδια με χαμηλό τέμπο, κλειστά σκορ και έμφαση στις άμυνες. Η Ολλανδία βολεύεται με την ισοπαλία, κάτι που μπορεί να μη χαλάσει και τους διοργανωτές αν η Κίνα δεν κερδίζει στο άλλο ματς. Σε κάθε περίπτωση η αξία είναι με το +0,75 της Ολλανδίας που πληρώνει τον μεγάλο φαβοριτισμό της διοργανώτριας ομάδας, επιλογή που ήδη έχει ποντάρει και ο DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ