ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Boxing Day

Ακτινογραφία κουπονιού Boxing Day

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Boxing Day (26/12). Πηγή: betblog.gr.

112. ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Λονδρέζικο ντέρμπι, μονίμως “στη ζώνη” η Τσέλσι, πέρασε και από το “Μπριτάνια” τη Δευτέρα με άνετο 0-2, 8-0-0 με 20-3 γκολ μετράει εντός, 7/8 νίκες της με πάνω από ένα γκολ διαφορά, 6/8 με μηδέν παθητικό. Με βάση την επίθεση της –έχει βρει δίχτυα σε 15/17 ματς της στην Πρέμιερ- η Γουέστ Χαμ (3-3-2 εκτός με 8/8 GG) διανύεται την καλύτερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της, έρχεται από 4-1-0 και η παρουσία του Άλαρνταϊς στο πάγκο της εξασφαλίζει ότι θα παλέψει το ματς, δύσκολα όμως θα τη δούμε να καταφέρνει κάτι παραπάνω από μια τιμητική ήττα.

113. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο εκ των πλέον φορμαρισμένων ομάδων της Τσάμπιονσιπ, 7-0-1 μετράει στα οκτώ τελευταία η Μπρέντφορντ (7-3-1 εντός) σκοράροντας κατά ριπάς (9 σερί over 2,5 και 8/9 GG), 6-3-0 αήττητο τρέχει η σκληροτράχηλη Ίπσουιτς (3-6-2 εκτός), αμφότερες έρχονται από σημαντικές νίκες (2-3 Κάρντιφ και 2-0 Μίντλεσμπρο αντίστοιχα). Καθαρή τριπλή, εδώ και καιρό κυνηγάμε τα γκολ των γηπεδούχων αλλά η ομάδα του ΜακΚάρθι ξέρει πώς να βάζει εμπόδια στις αντίπαλες επιθέσεις.

114. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Κάνει νερά τελευταία η Τσάρλτον, 0-3-2 μετράει στα πέντε πιο πρόσφατα, μια νίκη έχει να επιδείξει στα τελευταία εννέα, μπορεί στην έδρα της Μπλάκμπερν την προηγούμενη αγωνιστική να λύγισε εύκολα (2-0) όμως αυτό δεν είναι ο κανόνας, με γκολ στο τέλος έχασε βαθμούς από Ίπσουιτς (0-1) και Μπλάκπουλ (2-2) στα τελευταία της ματς στο “Βάλλεϊ”, όπου και μετράει συνολικά 4-6-1. Για ακόμα μια αγωνιστική κρίνουμε ότι οι μπουκ την υποτιμούν, δίνοντας την αουτσάιντερ κόντρα στην προβληματική αμυντικά Κάρντιφ (8 γκολ δέχθηκε στα δύο τελευταία) που εκτός έδρας μετράει μόλις 1-5-5. +0,25 ασιατικός άσος.

115. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Σε μέτρια κατάσταση η Πόρτσμουθ (6-2-2 εντός), εντελώς αλλοπρόσαλλη η Γουίμπλεντον (3-3-4 εκτός), δεν θα μπλέξουμε.

116. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Τρεις σερί ήττες για την Όλντερσοτ (5-2-5 εντός), τρεις σερί νίκες για την πρωτοπόρο Μπαρνέτ (8-3-2 εκτός), λογικός ο φαβοριτισμός του διπλού.

117. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Λίγο κάτω από τη ζώνη των πλέι-οφ οι δύο ομάδες, δεν χάνει αλλά δεν κερδίζει και ιδιαίτερα εύκολα η Φόρεστ Γκριν (10-11-5 ρεκόρ, 6-5-2 εντός, 8/10 νίκες της ήρθαν στο γκολ, οι άλλες δύο με 2-0 σκορ), η Κιντερμίνστερ πήρε τα δύο τελευταία κολλητά εντός έδρας παιχνίδια της αλλά μακριά απ’ το σπίτι της χωλαίνει (3-4-5 ρεκόρ). Σωστά μοιρασμένο το σετ, έχει αρκετή ισοπαλία μέσα, πιθανότερα σκορ τα 1-1/2-1.

154. ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

5-1-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Κέμπριτζ, αντίστοιχο και εκείνο της Σάουθεντ στα ταξίδια της, καθαρή τριπλή.

118. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Κρας-τεστ για τις φετινές φιλοδοξίες της Σαρλερουά (4-2-4 εκτός), 5-0-1 μετράει στα έξι τελευταία παιχνίδια της η ομάδα του Μαζού, το πρόσφατο 6-0 επί της Λιρς εδραίωσε τη θέση της στην πρώτη εξάδα. Ανεβασμένη η Ζούλτε Βάρεγκεμ (4-2-3 εντός) με 5-0-2 στα επτά πιο πρόσφατα, αμφότερες ομάδες με επιθετικές αρετές όμως εντός η Ζούλτε δεν φέρνει τόσο συχνά over (3/9) ενώ στα δύο πιο πρόσφατα φάνηκε πιο προσεκτική, κερδίζοντας με σκορ 1-0.

119. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΓΑΝΔΗ

Με το διπλό στο Λόκερεν (1-2) η Κόρτραϊκ (5-1-4 εντός) έδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τζούπιλερ Λιγκ, αν και η νίκη της αυτή είχε δόση τύχης, χρωστούμενα της Lady Luck για την ήττα (μοναδική στα επτά τελευταία όπου και μετράει 6-0-1) στη Γκενκ που είχε προηγηθεί. Η ομάδα του Βαντερχέγκε έχει βρει ρυθμό στην παραδοσιακά ισχυρή έδρα της (τρεις σερί νίκες) και απέναντι της βρίσκει μια Γάνδη (3-4-2 ρεκόρ εκτός) αλλοπρόσαλλη τελευταία, η οποία και αδυνατεί να βρει ρυθμό. Σε μοιρασμένο σετ θα πάμε με τον άσο στο Draw No Bet.

Πάμε στοίχημα LIVE

120. ΜΑΛΙΝ – ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ

0-5-3 μετράει από την τελευταία νίκη της η Μαλίν (4-5-1 εντός με 7/10 GG), τουλάχιστον σκόραρε μετά από τέσσερα στο 1-1 στην έδρα της Βέστερλο. Μετά από πέντε σερί Χ εντός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην αναιμική εκτός Μουσκρόν (1-3-5 ρεκόρ με 6/9 over 2,5 και GG), που σπανίως κρατάει το μηδέν πίσω. Στο 1,80+ ο άσος αποτελεί επιλογή.

121. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Στο πουθενά και οι δύο, 3-0-7 το εντός έδρας ρεκόρ της Ντάγκεναμ, 1-3-6 το εκτός της Στίβενεϊτζ, και η φόρμα τους οδηγεί στο πάσο.

122. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Δεν είναι καλά εδώ και καιρό η Γουέστ Μπρομ (2-3-4 εντός), 1-1-5 μετράει στα επτά τελευταία, η νίκη με δόση τύχης και οριακό 1-0 επί της Άστον Βίλα δύο αγωνιστικές πριν. Πάγκο τρώει ο καλύτερος παίχτης της Μπεραΐνο επειδή θέλει μεταγραφή, δύσκολα βγάζει φάσεις και ακόμα και όταν σκοράρει από το πουθενά, όπως κόντρα στην ΚΠΡ που προηγήθηκε 0-2 με δύο φάσεις, μετά δεν μπορεί να κρατήσει τους αντιπάλους μακριά από τα καρέ της (3-2 έχασε τελικά στο “Λόφτους Ρόουντ”). Με τέτοια άσχημη αμυντική συμπεριφορά δύσκολα θα γλιτώσει η ομάδα του Ιρβάιν κόντρα στη Σίτι, ακόμα και αν οι “πολίτες” θα κατέβουν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς καθαρό φορ. Στοιχηματικά δεν πιάνεται πάντως από πουθενά.

123. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΤΟΟΥΚ

Πολύ κακή στο 3-0 από τη Σαουθάμπτον η Έβερτον (3-3-2 εντός), στο “Γκούντισον Παρκ” τελευταία πάντως είναι πιο αποτελεσματική (3-2-0 στα πέντε πιο πρόσφατα). Η Στόουκ είναι η πιο ανώμαλη ομάδα της φετινής Πρέμιερ, έχει χάσει βαθμούς ακόμα και στην –πάλαι ποτέ απόρθητη- έδρα της από τον κάθε τυχάρπαστο, κόντρα στους μεγάλους όμως βγάζει τσαμπουκά, κέρδισε Σίτι, Τότεναμ (εκτός), Άρσεναλ, (εντός) και έχασε στο όριο –και άδικα- από Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον (εκτός). Στο 1,80 ο άσος, τιμή που μοιάζει ελκυστική, κρύβει όμως παγίδες, πιο συνετή η αναμονή για το live.

124. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Πάλεψε γερά το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι η Κρίσταλ Πάλας (2-2-4 εντός), το τελικό 3-0 αδικεί την προσπάθεια της, όλα τα γκολ ήρθαν στο 2ο μέρος. Η Σαουθάμπτον παρότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες καθάρισε άνετα την Έβερτον με 3-0, εκτός έδρας δεν είναι ανάλογα λαμπερή όσο στο ”Σεντ Μέρις” (3-1-4 ρεκόρ) όμως ενισχύεται σημαντικά με τις επιστροφές των Σνάιντερλεν και Γουανιάμα. Δεκτός ο φαβοριτισμός του διπλού, αν τελικά έρθει όμως αυτό λογικά θα γίνει στο όριο.

125. ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Την έλλειψη εμπειρίας στην κατηγορία και παραστάσεων των ποδοσφαιριστών της πληρώνει η Λέστερ (1-4-3 εντός), άξιζε βάσει προσπάθειας σίγουρα κάτι παραπάνω από το 0-2-10 που μετράει από τα τέλη του Σεπτέμβρη. Στο 2,00 το διπλό της Τότεναμ (4-2-2 εκτός), ομάδας δυσκοίλιας που όταν κερδίσει το κάνει στο γκολ (7/8 νίκες της ήρθαν με αυτόν τον τρόπο), οι φιλοξενούμενοι λατρεύουν το σκορ 2-1 και μετράνε 6/8 over 2,5 και GG στις μέχρι τώρα εξόδους τους, θα μείνουμε σε απόσταση.

126. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Το 3-0 της Γιουνάιτεντ (7-1-1 εντός) επί της Λίβερπουλ αποδείχθηκε ότι ήταν υπερβολικό όταν την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Φαν Χάαλ κόλλησε στο 1-1 στο “Βίλα Παρκ”, έδρα όπου διατηρεί εξαιρετική παράδοση και παρότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για μισή ώρα με παίχτη λιγότερο. Η Νιούκαστλ έρχεται από δύο τεσσάρες στην πλάτη και την ήττα στο ντέρμπι με τη Σάντερλαντ (0-1, αλλά πόνεσε περισσότερο από τα προηγούμενα αποτελέσματα), οπότε όπως καταλαβαίνεται ο μήνας εκεχειρίας Πάρντιου-οπαδών έλαβε τέλος… Ανάξιο φαβορί οι κόκκινοι “διάβολοι”, όμως δεν υπάρχει και κόντρα.

127. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πάλεψε το παιχνίδι της κόντρα στην Τότεναμ η Μπέρνλι (2-4-3 εντός), δεν κατάφερε όμως να αποφύγει την ήττα με σκορ 2-1. 2-2-0 μετράει στα τελευταία ματς της στο “Τερφ Μουρ”, γενικά έχει σφίξει πολύ θυμίζοντας μας την περσινή ομάδα που τερμάτισε πρώτη στην Τσάμπιονσιπ, όπως σε αυτό το επίπεδο εξακολουθεί να στερείται ποιότητας. Η Λίβερπουλ (3-0-5 εκτός) ήταν καλή στο εντός έδρας 2-2 με την Άρσεναλ, όμως τον πόντο τον πήρε με γκολ στο 97’… Διπλό δεν υπάρχει, τουλάχιστον pregame.

128. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΧΑΛ

Φουλ ψυχολογία η Σάντερλαντ (1-6-2 εντός, 3-10-4 συνολικά) μετά το διπλό στην έδρα της μισητής Νιούκαστλ, υποδέχεται την εντελώς ντεφορμέ Χαλ (1-4-4 εκτός) που μετράει 0-2-6 στα οκτώ τελευταία και θα έχει σημαντικές απουσίες, κυρίως στα μετόπισθεν. Μοναδική ευκαιρία για την ομάδα του Πογιέτ να κάνει φέτος για πρώτη φορά δύο συνεχόμενες νίκες, ο άσος στο 2,00 όμως δεν είναι και κανένα λαβράκι. Λογικά χαμηλά θα κινηθεί το σκορ, πιο ασφαλή μοιάζουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

129. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Αλλοπρόσαλλη η Σουόνσι, 5-2-2 μετράει στο “Λίμπερτι” αλλά το μάτι δεν το γεμίζει, τουλάχιστον όπως άλλες χρονιές, η Άστον Βίλα κράτησε 1-1 απέναντι στη Γιουνάιτεντ παρότι έπαιξε το τελευταίο μισάωρο με παίχτη λιγότερο, στα επτά τελευταία έχασε μόνο από τη Γουέστ Μπρομ (με γκολ στο τέλος και ενώ και εκεί αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα), 2-5-1 ο απολογισμός της, με τον Μπέντεκε πίσω έχει βρει σημείο αναφοράς στην επίθεση αν και η απουσία του Αγκμπολανχόρ (τιμωρημένος) την αποδυναμώνει. Στο 1,90 το +0,75 ασιατικό διπλό αν μη τι άλλο είναι προκλητικό.

130. ΛΙΝΤΣ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μετριότητα φέτος η Λιντς (5-3-3 εντός), η Γουίγκαν άλλαξε προπονητή αλλά παραμένει κάτι παραπάνω από μέτρια, 0-1-6 μετράει στα επτά τελευταία, 1-2-8 είναι το εκτός έδρας ρεκόρ της, βρίσκεται σε σταθερή τροχιά υποβιβασμού. Σε μοιρασμένο σετ ίσως να υπάρχει μια μικρή αξία στον 0:0 ασιατικό άσο, το “Έλαντ Ρόουντ” συχνά φέτος έχει μιλήσει σε τέτοια παιχνίδια.

131. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Ελκυστικός στα μάτια μας ο άσος του 1,90, θεωρούμε τη Μίντλεσμπρο (5-4-2 εντός) καλύτερη ομάδα από τη Φόρεστ (3-5-3 εκτός) που στα τέσσερα τελευταία κόντρα σε βατούς αντιπάλους είχε απολογισμό 0-3-1, δείχνοντας ανικανότητα να επιβληθεί. 4-4-0 έτρεχε η ομάδα του Καράνκα πριν το 2-0 από την Ίπσουιτς, περιμένουμε να πάρει από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και αν προηγηθεί δύσκολα το σκηνικό θα ανατραπεί.

132. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Σε φουλ φόρμα η Μπέρμιγχαμ (4-3-4 εντός), 5-2-1 μετράει επί Ρόουετ, στα δύο πιο πρόσφατα διέλυσε με 6-1 τη Ρέντινγκ και έβγαλε μεγάλο διπλό στην έδρα της Χάντερσφιλντ (0-1). Σημάδια κοιλιάς από τη Ντέρμπι (5-2-4 εκτός) με 1-1-2 στα πιο πρόσφατα και 1-0-3 στις τελευταίες εξόδους της, ελλοχεύει έκπληξη…

133. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Ομάδα του μισό-μηδέν τελευταία η Μπόλτον (5-3-3 εντός), αυτή την σκληροτράχηλη εικόνα άλλωστε περιμέναμε από τη στιγμή που τα ηνία της ανέλαβε ο Νιλ Λένον και στο γήπεδο δικαιώνεται, αφού οι Γουόντερερς τρέχουν σερί 4-3-0 (κράτησαν παράλληλα το μηδέν πίσω στα τέσσερα τελευταία). Η Μπλάκμπερν (3-4-4 εκτός) το έχει το γκολ, μόλις σε δύο από 22 της παιχνίδια φέτος δεν βρήκε δίχτυα, θα αποφύγουμε πάντως το αμφίσκορο, δίνονταν ένα πόντο παραπάνω στον 0:0 ασιατικό άσο.

134. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΦΟΥΛΑΜ

Φωτιές πετάει η Μπόρνμουθ (6-3-2 εντός), μετά το 5-3 επί της Κάρντιφ συνέτριψε με 1-6 την ουραγό Μπλάκπουλ, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της σε 9-3-0. Μακράν της δεύτερης καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, σκοράρει 2,27 γκολ ανά ματς και παραμένει δικαίως στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, η Φούλαμ έρχεται από δύο σερί νίκες (0-1 Λιντς, 4-0 Σέφιλντ Γουένσντεϊ) και εκτός έδρας μετράει 3-2-6 με 9/11 over 2,5 και 4,00 γκολ κατά μ.ο., όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα γκολ.

135. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Όταν καλύτερος σου παίχτης είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντάρεν Μπεντ υπάρχει πρόβλημα… Ο λόγος για τη Μπράιτον (2-5-4 εντός) που δεν κατάφερε ούτε στο “Μολινιού” να επιστρέψει στις νίκες (0-3-3, ένα τρίποντο έχει από τον Αύγουστο!) ισοφαριζόμενη σε 1-1 στο 88’ και έτσι παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Χίπια επιτέλους παραιτήθηκε, οπότε πλέον θα μετρήσουμε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Μπράιτον . Τελικός για τους “γλάρους”, μπόσικος αντίπαλος η Ρέντινγκ (2-2-7 εκτός) των πολλών τραυματισμών τη φετινή σεζόν, όμως οι “βασιλικοί” έχουν νέο προπονητή τον ικανό Στιβ Κλαρκ και δεν αποκλείεται να βάλουν με τη σειρά τους δύσκολα στους γηπεδούχους, που σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Πάσο.

136. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Με γκολ στο 89’ η Νόριτς (4-5-2 εντός) πήρε τον πόντο στο “Πράιντ Παρκ” (2-2 Ντέρμπι), έβδομος βαθμός της στα τρία τελευταία και μπαίνει με υψηλό ηθικό στο εορταστικό πρόγραμμα, ως τώρα όμως την έχει πατήσει σε ματς ακριβώς όπως αυτό με τη Μίλγουολ (2-5-4 εκτός), που με μαζική άμυνα θα προσπαθήσει να μείνει μέσα στο ματς μέχρι το τέλος. Ζημιάρα η ομάδα του Χόλογουεϊ, μικρή κρίνεται η απόδοση του άσου.

137. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, η Ρόδεραμ (3-4-4 εντός) επέστρεψε στις νίκες μετά από 0-6-3 με το 1-2 επί της Γουίγκαν, στη Χάντερσφιλντ (2-2-7 εκτός) ο μήνας του μέλιτος με τον Πάουελ δείχνει να έχει τελειώσει, 1-1-5 μετράνε στα επτά τελευταία οι “terriers”, έρχονται από βαρύ 5-0 στη Νόριτς και εντός έδρας 0-1 από τη Μπέρμιγχαμ. 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

138. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Με ψυχή και μόνο κανείς δεν σώθηκε, έτσι και η Μπλάκπουλ (0-5-6 εκτός) μετά από ένα οριακό σερί 1-3-0 διασύρθηκε από την ποιοτικότερη Μπόρνμουθ με 1-6, σε ένα ματς που οι παίχτες του Κλαρκ έδειξαν να χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους. Από δυνατή σφαλιάρα (4-0 στη Φούλαμ) έρχεται και η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που δεν χάνει αλλά δεν κερδίζει και εύκολα (6-10-6 ρεκόρ, 2-5-4 εντός με 5-10 γκολ), είναι απολύτως ικανή να κολλήσει απέναντι στη χειρότερη ομάδα της Τσάμπιονσιπ. No Bet κατά κύριο λόγω, αν ρισκάραμε κάπου αυτό θα ήταν στην ισοπαλία.

139. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Τριπλή, η Γουόλσολ (4-4-2 εντός) έφυγε ζωντανή και από το “Μπράμαλ Λέιν” παρότι δέχθηκε πίεση και έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το τελικό 1-1 σηματοδότησε το έβδομο συνεχόμενο ματς στο οποίο παρέμεινε αήττητη (4-3-0), η Σουίντον από την άλλη στραβοπάτησε κόντρα στη Ντόνκαστερ (0-1) αλλά προηγουμένως μετρούσε πέντε σερί νίκες και το εκτός έδρας ρεκόρ της στέκεται στο εντυπωσιακό 6-2-2.

Πάμε στοίχημα LIVE

140. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Εξάποντο στην ουρά, η Κόλτσεστερ (2-2-6 εντός) μετά από πέντε σερί ήττες αντέδρασε με διπλό στο Γέοβιλ (0-1), η αναιμική εκτός έδρας (1-3-6 ρεκόρ) Τζίλιγχαμ απώλεσε αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών με το 2-3 από την Τσέστερφιλντ, δεν είναι κανένα κελεπούρι ο άσος στο 2,10 αλλά έχει τον πρώτο λόγο.

141. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Ομάδες σε τραγική κατάσταση αγωνιστικά, δεν θα πάρουμε πλευρά.

142. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΓΕΟΒΙΛ

Έμεινε με παίχτη λιγότερο στο 50’ και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (1-0) κόντρα στην ουραγό Κρου η Μπρίστολ Σίτι (7-2-1 εντός), παρέμεινε πάντως μόνη πρώτη στη Λιγκ 1 και τώρα καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στη Γέοβιλ (4-1-5 εκτός), που το Σάββατο έχασε με 0-1 από την Κόλτσεστερ αλλά στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της σημείωσε ισάριθμες νίκες. Έχει προβάδισμα ο άσος, σωστό το 1,66 που πληρώνει, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν και οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που βασίζεται στην επίθεση της, οπότε τα γκολ μοιάζουν προτιμότερη επιλογή.

143. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Με γκολ στο τέλος η Νοτς Κάουντι διατήρησε το φετινό εκτός έδρας αήττητο της (5-5-0) στο Ρότσντεϊλ (2-2), στην έδρα της μετράει μόλις 3-2-5 ενώ γενικά δεν έχει νίκη απέναντι σε ομάδα του πρώτου μισού της βαθμολογίας. Οι ΜΚ Ντονς σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι σκόρπισαν τους αντιπάλους τους (7-0 την Όλνταμ), 7-4-0 το αήττητο σερί της ομάδας του Ρόμπινσον, εκτός έδρας βγάζει κάποια δυσκολία (4-3-2 ρεκόρ) όμως με τη φόρα που έρχεται περιμένουμε να πάρει αμπάριζα τους φιλοξενούμενους. Διπλό.

144. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Άλλη μια ομάδα που τα πηγαίνει καλύτερα εκτός παρά εντός η Ντονκάστερ, επιβεβαίωσε την εξαιρετική φετινή εκτός έδρας παρουσία της το Σάββατο στη Σουίντον, αλώνοντας ακόμα μια πολύ ισχυρή έδρα (0-1), 6-2-3 μετράει στις εξόδους της, μόλις 1-3-5 στο “Keepmoat” όπου έχει να κερδίσει από τα μέσα Σεπτέμβρη. Η Κόβεντρι (2-3-5 εκτός) ισοφάρισε στο 80’ τη Φλίτγουντ για το τελικό 1-1, που τη διατήρησε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (2-2-0), στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της σημείωσε ισάριθμες νίκες. Η δυναμική του ζευγαριού γέρνει την πλάστιγγα προς τα δεξιά, θα πάμε με το Χ2.

145. ΟΛΝΤΑΜ – ΚΡΟΥ

Φαβορί για κόντρα οι γηπεδούχοι (5-3-2 εντός), στα δύο τελευταία δέχθηκαν 11 τέρματα χωρίς να σκοράρουν κανένα! Η μαχητική Κρου μπορεί να παραμένει στην τελευταία θέση της Λιγκ 1 αλλά έρχεται από μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Μπρίστολ Σίτι, 5,50 πληρώνει το διπλό, 4,00 το Draw No Bet των φιλοξενούμενων.

146. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Φαβορί λόγω ονόματος και μόνο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-2-3 εκτός), στα πέντε τελευταία μετράει τέσσερα 1-1 και μια ήττα με 0-1 από την ΜΚ Ντονς, το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Κλαφ Τζούνιορ παραμένει άθλιο βάσει της ποιότητας των ποδοσφαιριστών του. Η Πορτ Βέιλ (4-2-4 εκτός) έρχεται από καθαρό διπλό στην Κρόουλι, πάσο ή 1Χ.

147. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Μετά από μια μίνι-κοιλιά στις αρχές του προηγούμενου μήνα η Πρέστον (5-4-1 εντός) έχει επιστρέψει για τα καλά και το απέδειξε στο πρόσφατο τσαμπουκαλεμένο διπλό στην Πιτέρμπορο (0-1). Η Μπάρνσλεϊ (3-3-4 εκτός) εκτός από ταβάνι έχει και άμυνα-χωνί, δύσκολα θα λαθέψει η ομάδα του Γκρέισον.

148. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Ομάδες που αγαπούν τα γκολ, από πέντε σερί GG και 4/5 over 2,5 έρχονται οι γηπεδούχοι (3-1-5 εντός με 6/9 over 2,5 και GG), από πέντε σερί over 2,5 οι φιλοξενούμενοι (6-1-3 εκτός με 8/10 over 2,5, 6/10 GG και 3,80 γκολ κατά μ.ο.), περιμένουμε πολλά τέρματα.

149. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Δύσκολη νίκη για την Τσέστερφιλντ (4-3-3 εντός) το Σάββατο στην έδρα της Τζίλιγχαμ (2-3), δύο μόλις έχει σημειώσει στα 11 τελευταία παιχνίδια της για τη Λιγκ 1 (2-3-1 στα έξι πιο πρόσφατα), απέναντι της βρίσκει την πληγωμένη Πιτέρμπορο (5-1-4 εκτός) που στα οκτώ τελευταία μετράει 1-1-6 και οι μουρμούρες προς το πρόσωπο του Φέργκιουσον Τζούνιορ όλο και αυξάνονται. Μακριά και αγαπημένοι…

150. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

4-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ της σφιχτής πάντα Φλίτγουντ (7/10 under 2,5), η Μπράντφορντ τα πηγαίνει καλύτερα εκτός (5-3-2 ρεκόρ), αρκετά πιθανή μοιάζει η αλληλεξουδετέρωση.

151. ΓΙΟΡΚ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Φαβορί του 1,95 η Γιορκ του 0-6-4 εντός, απέναντι σε μια Άκρινγκτον που πατάει γερά στα πόδια της τελευταία και μετράει ένα υγειές 3-1-6 εκτός. Πάσο ή Χ2.

152. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΛΟΥΤΟΝ

Ντέρμπι κορυφής, καλύτερα τα πηγαίνει μέχρι στιγμής εκτός έδρας η Γουίκομ (5-3-2 εντός, 7-3-1 εκτός), αντίθετα η Λούτον είναι καθαρά ομάδα έδρας (8-1-2 εντός, 4-3-3 εκτός). Ένα κλικ παραπάνω στον άσο, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

153. ΕΞΕΤΕΡ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Πρώτη ήττα μετά από εννέα (5-4-0) για την Έξετερ (4-5-2 εντός) το 1-0 στη Στίβενεϊτζ, σταμάτησε και η εμμονή της με τα 2-3 γκολ και τα αμφίσκορα (10/11 μετράει εντός).Από πέντε σερί GG έρχεται η Τσέλτεναμ (3-2-5 εκτός), μόνο στατιστικά βγαίνει σημείο.

155. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Επέστρεψε στις νίκες η Μάνσφιλντ (5-2-3 εντός) με το 0-1 στη Γουίμπλεντον, στα 12 τελευταία σημείωσε πάντως μόλις δύο, ενώ και οι επτά της στο φετινό πρωτάθλημα ήρθαν στο γκολ. Η ουραγός της Λιγκ 2 Χάρτλπουλ (2-0-8 εκτός) έδειξε αναγεννημένη μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μουρ, από ατυχία έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Όξφορντ. Στο +0,75 η γραμμή για τους φιλοξενούμενους, αξίζει και μια πιστολιά στο διπλό Draw No Bet.

156. ΜΟΡΚΑΜ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Αναξιόπιστη η Μόρκαμ (5-2-3 εντός), 1-1-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της Καρλάιλ… Προχωράμε παρακάτω.

157. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Αξιόμαχη η Τρανμίρ (2-2-6), έρχεται από 2-1-0, αήττητη στα πέντε τελευταία η Μπέρτον (7-1-2 εντός) αλλά δεν βγάζει σιγουριά ότι μπορεί να κάνει τόσο εύκολα αυτό τον άσο.

158. ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. – ΠΛΙΜΟΥΘ

Κατραπακιά για τη Νιούπορτ (5-4-1 εντός) το 3-0 στο Λούτον, προηγουμένως έτρεχε 6-3-0 αήττητο. Η Πλίμουθ το Σάββατο στην έδρα της καθάρισε άνετα με 3-0 τη Ντάγκεναμ, μακριά από αυτή όμως χάνει μεγάλος μέρος της δυναμικότητας της (3-2-5 ρεκόρ εκτός). Πάσο.

159. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ

Πέντε ματς χωρίς νίκη η Μπέρι (2-3-5 εκτός), 0-1-5 μετράει στις τελευταίες εξόδους της, μπάζο από την άλλη και η Νορθάμπτον, με τους μπουκ να έχουν μοιράσει το καρπούζι στη μέση. No Bet.

160. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Πέντε ματς (2-3-0) αήττητη η Οξφόρδη (4-3-3 εντός), η Σριούσμπερι ως γνωστόν είναι καθαρά ομάδα έδρας (10-1-0 εντός, 2-3-5 εκτός). Διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό του διπλού και θα κοντράρουμε την ομάδα του Μέλον σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι της. +0,25 ασιατικός άσος.

161. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Δεν γεμίζει το μάτι η Γκέιτσχεντ (6-3-3 ρεκόρ εντός) σαν φαβορί, στα επτά τελευταία κέρδισε μόνο την αδύναμη Άλφρετον, στην έδρα της απέτυχε να φτάσει στη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Γνωστή ομάδα έδρας η Χάλιφαξ (3-3-6 εκτός), θα περιμέναμε πάντως το σετ πιο μοιρασμένο.

162. ΙΣΤΛΙ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Περνάει τα κρας-τεστ για τα πλέι-οφ η Ίστλι, επιβλήθηκε της Τέλφορντ με 3-4 το Σάββατο σε ματς που έπρεπε να κερδίσει, στην έδρα της έχει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στην Κόνφερενς (8-3-0) και τώρα καλείται να δείξει τις δυνατότητες της απέναντι σε μια άμεση ανταγωνίστρια της. 6-2-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της Γουόκινγκ, έρχεται όμως από τρεις σερί ήττες για το πρωτάθλημα, ανάμεσα τους κέρδισε την προσεχή της αντίπαλο εντός (2-0) για το Λιγκ Τρόφι. Στο 2,00 ο -0,25 ασιατικός άσος μοιάζει ελκυστικός.

163. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Τις κάνει τις ζημίες της τελευταία εκτός (3-0-10 ρεκόρ) η Άλφρετον, όμως η Λίνκολν (7-3-3 εντός) δείχνει σε καλό φεγγάρι. Άσος.

164. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Κάποια πράγματα δύσκολα αλλάζουν, ένα από αυτά φαίνεται να είναι η υποτίμηση της φετινής Μάκλσφιλντ από τους μπουκ… Με μόλις μια ήττα στα 13 τελευταία (8-4-1) ματς πρωταθλήματος και την έδρα τους να παραμένει απόρθητη (9-4-0 ρεκόρ) οι γηπεδούχοι δίνονται καθαρό αουτσάιντερ κόντρα στην Γκρίμσμπι (στο 2,15 το διπλό), που είναι από τα βαριά χαρτιά της κατηγορίας αλλά μέσα στο γήπεδο σπάνια θαμπώνει (5-5-2 ρεκόρ εκτός). Από εμφατικό 1-5 στην Άλφρετον έρχονται οι γηπεδούχοι, δεν βλέπουμε κανένα λόγο για να μην πάμε με το 1Χ του 1,70+.

165. ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΤΕΛΦΟΡΝΤ

Μονόφθαλμος εναντίον τυφλού, με αυτή τη σειρά εμφανίσεως… Θα τους αφήσουμε να σφαχτούν ελεύθερα, αν στο τέλος το ματς είναι στην ισοπαλία ίσως να έχει αξία το late goal, με ισοπαλίες δεν θα σωθεί καμία από τις δύο.

166. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Δυσκολεύονται και οι δύο να πάρουν αποτελέσματα, το Σάββατο που μας πέρασε πάντως κέρδισαν αμφότερες, η Ντάρτφορντ (3-6-3 εντός) με αρκετή δόση τύχης τη Ρέξαμ με 1-3, η Μπρέιντρι την Τορκί με 2-0, εκτός έδρας πάντως χάνεται (3-0-9 ρεκόρ). Έχει πολύ Χ μέσα.

167. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Άξιζε τη νίκη στην έδρα της Όλτρινχαμ η Ντόβερ (6-2-4 εντός), δύο φορές προηγήθηκε αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες (η δεύτερη στο 92’) για το τελικό 2-2, συνέχισε πάντως το αήττητο σερί της που πλέον εκτείνεται σε 8-5-0 σε όλες τις διοργανώσεις από τα μέσα Οκτώβρη. 4-2-1 μετράει στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα η Γουέλινγκ, εκτός έδρας όμως χάνει μέρος της δυναμικής της (3-1-9 ρεκόρ). Θα πάμε με τον άσο.

168. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΡΕΞΑΜ

Καλή κόντρα στη Ντάρτφορντ η Ρέξαμ (4-4-4 εκτός), τελικό αποτέλεσμα: 1-3… Αμφότερες ανάξιες εμπιστοσύνης, προχωράμε.

169. ΤΟΡΚΙ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Σε αποδόσεις αουτσάιντερ η Μπρίστολ Ρόβερς (3-7-3 εκτός), ποδόσφαιρο αξιώσεων δεν παίζει, όμως έχει τον τρόπο να φτάνει σε αποτελέσματα, μετρώντας μάλιστα 4-5-0 στα εννέα τελευταία. Η Τορκί (7-4-2 εντός) αντίθετα προσπαθεί να βάλει τη μπάλα κάτω αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα, γι αυτό και βρίσκεται εκτός πεντάδα. +0,25 ασιατικό διπλό, με έμφαση στο Χ.

170. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Ομάδα έδρας η Τσέστερ (7-3-2 ρεκόρ εντός), η Όλτρινχαμ παλεύει τα παιχνίδια της αλλά σε αυτή την αναμέτρηση φαίνεται να έχει την τρίτη τύχη (3-3-7 εκτός). Άσος.

171. ΛΙΡΣ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, ομάδα έδρας παραδοσιακά η Λιρς (2-4-3 φέτος), όχι και τρομερά αποτελεσματική εκτός η Κλαμπ Μπριζ (4-5-1 ρεκόρ), βρίσκεται όμως σε καλό φεγγάρι, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο παιχνίδι τους διασύρθηκαν με 6-0 στη Σαρλερουά.

172. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΠΡ

Λονδρέζικο ντέρμπι, στο 97’ ισοφαρίστηκε η Άρσεναλ (4-3-1 εντός) στο “Άνφιλντ” από τη Λίβερπουλ την Κυριακή, όμως δεν άξιζε τίποτα περισσότερο από τον πόντο, αφού δέχθηκε μεγάλη πίεση, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Η ΚΠΡ έφτασε σε επική ανατροπή (3-2 από 0-2) στο εξάποντο κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, κρατώντας για ακόμα ένα ματς την έδρα της, μακριά από αυτή όμως τα πράγματα είναι τραγικά για την ομάδα του Ρέντναπ, αφού μετράει 8/8 ήττες με 3-20 γκολ…

173. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΛΒΣ

Τρεις σερί δυνατές νίκες (0-5 Φούλαμ, 2-1 Γουίγκαν, 0-1 Ρέντινγκ) για τη Γουότφορντ (6-3-2 εντός), δεδομένη η ποιότητα της μεσοεπιθετικά, δείχνει να βρίσκει ξανά τη φόρμα της. Από τύχη δεν έχασε στα δύο τελευταία παιχνίδια της η Γουλβς (3-4-4 εκτός), προηγουμένως μετρούσε πέντε σερί ήττες. Δύσκολα η ομάδα του Τζάκετ θα καταφέρει να συγκρατήσει τον επιθετική ορμή των γηπεδούχων, άσος.

174. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Βρίσκει το αναμενόμενο πρόσωπο της η Γαλατάσαραϊ (5-0-2 εκτός με 4/7 over 2,5) επί Χαμζάογλου, 7 σερί νίκες μετράει στις εγχώριες διοργανώσεις, στα επτά τελευταία επίσημα (μέσα και το 1-4 από την Άρσεναλ) μετράει 6/7 GG και over 4,5! Επιθετικά πετάει φωτιές αλλά η άμυνα τη ακόμα έχει προβλήματα, ηλίου φαεινότερο στο ματς με τη Μερσίν (3-2) στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν φάσεις για να φτάσουν ακόμα και στη νίκη. Από νίκη επί της Κόνιασπορ με 5-0 έρχεται η “Γκεντσλέρ”, αήττητη στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια της, σε πέντε από αυτά σκόραρε τουλάχιστον από δύο φορές. Πρώτα over και μετά διπλό.

175. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Ανάξια φαβόρα η Άντερλεχτ (5-3-1 εντός), ακόμα και στις νίκες της σπάνια εντυπωσιάζει. Η Βέστερλο παίζει επιθετικά και βρίσκει δίχτυα (2-4-4 εκτός με 8/10 over 2,5, 7/10 GG και 7/10 over 3,5), καλύτερα να πάμε με τα γκολ.

Πάμε στοίχημα LIVE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ