ΜΠΑΣΚΕΤ

"Υψηλό το επίπεδο του «West side basketball» καμπ"

"Υψηλό το επίπεδο του «West side basketball» καμπ"

Ο προπονητής των ακαδημιών του Περιστερίου στο μπάσκετ, Γιάννης Θεολογίτης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3. Τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεών του (AUDIO).

Ο προπονητής των ακαδημιών του Περιστερίου στο μπάσκετ, Γιάννης Θεολογίτης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πρωινό στις 8», με τον Αντώνη Κυρίκο. Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεών του...

Για το «West side basketball» καμπ: " Με την υποστήριξη του Αντώνη και του Βαγγέλη Μάντζαρη, που μας δίνουν υψηλούς στόχους, δηλαδή τη δημιουργία αθλητών όπως αυτοί, θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να φτάσουν στο επίπεδο του συλλόγου που είναι υψηλό. Είναι ένα καμπ με υψηλές προδιαγραφές, αντιπροσωπευτικό της ιστορίας του συλλόγου, αλλά και της αξίας των δύο αθλητών, που το κάνουν με πολλή αγάπη.

Βέβαια, το πιο βασικό είναι βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να φεύγουν από την προπόνηση χαρούμενα. Να θέλουν να ασχοληθούν ξανά με κάτι που αγαπούν και τους κάνει καλό.

Άλλωστε η ιστορία του συλλόγου είναι γεμάτη με παραγωγή αθλητών που έχουν παίξει σε όλα τα επίπεδα και έχουν στελεχώσει και την εθνική ομάδα. Πολύ σημαντικό για εμάς είναι η επαναλειτουργία του… σπιτιού του Περιστερίου του γηπέδου «Ανδρέας Παπανδρέου» και αυτό μας βοήθησε να φτιάξουμε ξανά τον πυρήνα της ομάδας. Εκεί πλέον συναντιόμαστε αθλητές, προπονητές και γενικότερα όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ