ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαντάρ: "Ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία της Μακάμπι"

Χαντάρ: "Ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία της Μακάμπι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της Μακάμπι στο Βελιγράδι ήταν ο Ραμί Χαντάρ, εν αντιθέσει με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο Ραμί Χαντάρ δεν είπε πολλά στη συνέντευξη Τύπου μετά την πολύ κακή εμφάνιση της Μακάμπι και την κακή ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Παραδέχτηκε πάντως το προφανές: Οτι ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις που έχει κάνει η ομάδα του Ισραήλ σε επίπεδο EuroLeague...

Διαβάστε τι ειπώθηκε μετά το τέλος του αγώνα:

Ντέγιαν Ράντονιτς (προπονητής Ερυθρού Αστέρα): " Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εξαιρετική εμφάνιση. Και ευχαριστώ τους υπέροχους οπαδούς που μας βοήθησαν να πάρουμε την πρώτη μας νίκη σε αυτό το γήπεδο φέτος. Ξέραμε τι είδους ομάδα έχει η Μακάμπι, αλλά ήμασταν έτοιμοι να βρούμε λύσεις για το ατομικό ταλέντο που έχουν.

Παίξαμε και τρέξαμε καλά στο transition, είχαμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και δημιουργήσαμε μία διαφορά, πάνω στην οποίαν χτίσαμε. Ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς. Κυριαρχήσαμε απόλυτα κόντρα σε μία ομάδα, που λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους πριν από το παιχνίδι, θα έπρεπε κυριαρχήσει αυτή πάνω μας".

Ραμί Χαντάρ (προπονητής Μακάμπι): " Ήταν ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία της Μακάμπι; Συμφωνώ με αυτή την περιγραφή. Προσωπικά, θα προτιμούσα να κρατήσω τις σκέψεις μου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι δύσκολο να πούμε κάτι έπειτα από τόσο δύσκολη ήττα".

Μάρκο Σιμόνοβιτς (παίκτης Ερυθρού Αστέρα): " Είναι μία μεγάλη και σπουδαία νίκη για εμάς. Από την αρχή πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα. Είχαμε πολλούς αιφνιδιασμούς, εύκολους πόντους και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να παίξουμε 40 λεπτά με τον ίδιο τρόπο. Συγχαρητήρια σε όλους, είναι μεγάλη νίκη, αλλά μετά το αποψινό βράδυ θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε να παίξουμε.

Ήταν να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε δύο παιχνίδια που κρίθηκαν με μικρή διαφορά, αλλά χάσαμε και τα δύο. Ελπίζω τώρα να αρχίσουμε να κερδίζουμε. Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μπορούμε ακόμα να παλέψουμε για μια θέση στα Playoffs. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε κάθε παιχνίδι στο 100%".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ