ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς Κοζέρ στο Προολυμπιακό η Γαλλία

Χωρίς Κοζέρ στο Προολυμπιακό η Γαλλία

Η γαλλική ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ο Φαμπιάν Κοζέρ δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά των Φιλιππίνων (4-10/7) λόγω του προβλήματος στη μέση.

Η Γαλλία θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στις Φιλιππίνες το διάστημα 4-10/7, κόντρα στην Τουρκία, τη Σενεγάλη, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία και τους διοργανωτές.

Στο μεταξύ, ο Βενσάν Κολέ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φαμπιάν Κοζέρ, ο οποίος ενημέρωσε ότι " η χρονιά ολοκληρώθηκε" ενώ η γαλλική ομοσπονδία ενημέρωσε σήμερα (27/5) ότι ο γκαρντ της Λαμποράλ Κούτσα δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα.

Ο Κοζέρ παραμένει εκτός δράσης της τελευταίες εβδομάδες λόγω του προβλήματος στη μέση.

ΤΑ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Χωρίς Κοζέρ στο Προολυμπιακό η Γαλλία

Προολυμπιακό Φιλιππίνων (Mall of Asia Arena, Πασάι Σίτι)

Group A

1.Τουρκία

2.Σενεγάλη

3.Καναδάς

Group B

1.Γαλλία

2.Νέα Ζηλανδία

3.Φιλιππίνες

Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους είναι οι ΗΠΑ (παγκόσμια πρωταθλήτρια), Βραζιλία (διοργανώτρια), Νιγηρία (πρωταθλήτρια Αφρικής), Αυστραλία (πρωταθλήτρια Ωκεανίας), Βενεζουέλα (νικήτρια στο Παναμερικανικό τουρνουά), Αργεντινή (φιναλίστ στο Παναμερικανικό τουρνουά), Ισπανία (πρωταθλήτρια Ευρώπης), Λιθουανία (φιναλίστ στο Ευρωμπάσκετ) και Κίνα (πρωταθλήτρια Ασίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ