ΜΠΑΣΚΕΤ

Ωρα 18:40: Μπλοκαρισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Τακσίμ!

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αν και η πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού βρίσκεται από τις 16:30 στο Σινάν Ερντέμ Ντομ, κάποιοι έχουν μπλοκαριστεί από την τουρκική αστυνομία στην πλατεία Τακσίμ!

Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού έφτασε στο Σινάν Ερντέμ Ντομ από τις 16:00-16:30 και έχει ήδη καθίσει στο σημείο που προβλέπεται. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, όμως το χειρότερο είναι πως μερικοί Έλληνες παραμένουν μπλοκαρισμένοι στην Πλατεία Τακσίμ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης δηλαδή, καθώς η τουρκική Αστυνομία δεν αφήνει τα πούλμαν που θα τους μεταφέρουν στο γήπεδο να ξεκινήσουν!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Έλληνες οπαδοί δεν παίρνουν κάποια ξεκάθαρη απάντηση και δεν γνωρίζουν τι ώρα θα μπουν στο Σινάν Ερντέμ Ντομ. Φυσικά έχουν πληρώσει για να παρακολουθήσουν και τον μικρό Τελικό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, αυτό δεν θα συμβεί. Μένει να δούμε τι ώρα θα αναχωρήσουν από την Τακσίμ και πως θα ξεμπερδέψουν από το πλήθος των οπαδών της Φενέρμπαχτσε που επίσης πηγαίνει στο γήπεδο.

UPDATE: Τα πούλμαν με τους περίπου 200 οπαδούς αναχώρησαν από την Τακσίμ στις 19:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ