ΜΠΑΣΚΕΤ

VIDEO: Η επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στο σύνδεσμο της ΑΕΚ

VIDEO: Η επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στο σύνδεσμο της ΑΕΚ

Δείτε το video που κάνει το γύρο του διαδικτύου από την επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στο σύνδεσμο της ΑΕΚ που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Σάββατο το μεσημέρι, πριν τον τελικό Kυπέλλου.

Ένα video σκληρής οπαδικής βίας κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και δυο μέρες και δείχνει την επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στο σύνδεσμο της ΑΕΚ στο Ηράκλειο το Σάββατο το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ.

Την ώρα που τα περισσότερα μαγαζιά ήταν ανοικτά στο Ηράκλειο το μεσημέρι του Σαββάτου, τουλάχιστον 40 οπαδοί του Ολυμπιακού με μαύρα ρούχα και κουκούλες επιτέθηκαν στο σύνδεσμο της ΑΕΚ όπου βρίσκονταν 20 οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" και παρακολουθούν τα όσα γίνονται από το μπαλκόνι.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού με καδρόνια, πέτρες, μολότοφ, φωτοβολίδες, αλλά και αντικείμενα που βρίσκουν μπροστά τους από τα διπλανά μαγαζιά όπως τραπέζια και καρέκλες επιτίθενται και προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα του συνδέσμου των οπαδών της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα οι καταστηματάρχες προσπαθούν έντρομοι να κλείσουν τις βιτρίνες από τα μαγαζιά τους και να φύγουν από το διάβα των οπαδών του Ολυμπιακού ενώ στο βίντεο ακούγονται γυναίκες που κλαίνε και ουρλιάζουν βλέποντας όσα γίνονται!

Η επίθεση των χούλιγκαν των "ερυθρόλευκων" που μάλιστα φωνάζουν και συνθήματα για να δηλώσουν την ταυτότητά τους κρατάει όπως φαίνεται και από το βίντεο τουλάχιστον δυο λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ