ΜΠΑΣΚΕΤ

Βεργίνης: "Ο Απόλλωνας με ήθελε περισσότερο"

Βεργίνης: "Ο Απόλλωνας με ήθελε περισσότερο"
INTIME SPORTS

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" του Sport 24 Radio 103.3 ήταν ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Πατρών

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε στον Sport 24 Radio και στην εκπομπή “Τάπες και καρφώματα” με τον Γιάννη Σταυρουλάκη και τον Χάρη Σταύρου για την μεταγραφή του στον Απόλλωνα Πάτρας.

Για την συμφωνία του με τον Απόλλωνα: “ Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μίλησα και με ομάδες εξωτερικού, αλλά και με κάποιες καλές Ελληνικές ομάδες. Τις τελευταίες μέρες όμως ο Απόλλωνας Πάτρας έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για την απόκτησή μου. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξα να αγωνιστώ φέτος στον Απόλλωνα. Διάλεξα την ομάδα που μου έδειξε ότι με ήθελε πολύ”.

Για τους στόχους της ομάδας: “ Ο Απόλλωνας κάθε χρόνο ανεβαίνει. Έχει ιστορία, κόσμο και κάθε χρόνο τερματίζει μια θέση πιο πάνω στον πίνακα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος. Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή και αρκετούς νέους παίκτες”.

Για την περσινή εμπειρία του με τον Πανιώνιο: “ Πέρσι ήταν μια περίεργη χρονιά και για τον Πανιώνιο και για εμάς τους παίκτες. Αλλιώς ξεκινήσαμε και αλλιώς κατέληξαν τα πράγματα. Είναι κρίμα που μια ιστορική ομάδα δεν θα είναι πια στην Basket League”.

Για την Εθνική ομάδα: “ Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Οι παίκτες ξέρουν το στυλ παιχνιδιού του προπονητή και πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα από τα φιλικά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ