ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλειάδης για Γκάλη: "Νικ σε ευχαριστούμε για όσα μας χάρισες"

Βασιλειάδης για Γκάλη: "Νικ σε ευχαριστούμε για όσα μας χάρισες"
EUROKINISSI

Ο Νίκος Γκάλης βρίσκεται στο Springfield και ετοιμάζεται για την είσοδό του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έσπευσε να αποθεώσει τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Ο ένας και μοναδικός, Νίκος Γκάλης, βρίσκεται στο Springfield και ετοιμάζεται για την είσοδό του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε στη χθεσινή (7/9) τελετή, στην οποία η κλάση του 2017 πήρε τα παραδοσιακά jackets του Hall of Fame και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για να δουν τον Bob McAdoo να τον βάζει ανάμεσα στις μεγαλύτερες μορφές της καλαθοσφαίρισης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έσπευσε να αποθεώσει τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών και να χαιρετήσει την τεράστια διάκρισή του. Άλλωστε, δεν υπάρχει έστω ένας που να μην ομολογεί ότι ο Νίκος Γκάλης είναι το ίδιο το ελληνικό μπάσκετ!

"Πολύ μεγάλη τιμή για την Ελλάδα η είσοδος του τεράστιου Νίκου Γκάλη στο Naismith Hall of fame. Νικ σε ευχαριστούμε για όσα μας χάρισες", ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ