ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζόρτζεβιτς: "Το λάθος μου ήταν ότι του έδωσα άδεια!"

Τζόρτζεβιτς: "Το λάθος μου ήταν ότι του έδωσα άδεια!"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας της εθνικής Σερβίας και τόνισε με νόημα πως "για να μάθεις να τρέχεις, πρέπει πρώτα να μάθεις να περπατάς...".

Η πορεία της προετοιμασίας της εθνικής Σερβίας δεν εξελίσσεται όπως πιθανότατα θα περίμενε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, από τη στιγμή που ο ομοσπονδιακός κόουτς των "Αετών" μετράει μαζεμένες απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έθεσαν ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, ο Νέμανια Μπιέλιτσα ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί πόδι ενώ ο Μίλαν Μάτσβαν υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού ενώ βρισκόταν στο σπίτι και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

"Ο Μάτσβαν έσπασε το δάχτυλό του αφού χτύπησε στην πόρτα του σπιτιού του. Έβαλε νάρθηκα και τις επόμενες 15 ημέρες θα φοράει ειδική μπότα. Θα επανεκτιμήσουμε την κατάστασή του μετά την επιστροφή μας από τη Γαλλία. Μπορώ να πω ότι έχω μετανιώσει! Ήταν λάθος μου ότι του έδωσα δυο μέρες παραπάνω άδεια! Αν ερχόταν αμέσως στις προπονήσεις, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Αστειεύομαι φυσικά... Όλοι νιώθουμε άσχημα για αυτό το περιστατικό" εξήγησε ο "Σάλε" στη Media Day των Σέρβων ενόψει της επικείμενης συμμετοχής τους στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Πρόσθεσε, δε, πως "δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ζήσουμε και να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα. Υπάρχει τεράστια θέληση, ευθύνη και περηφάνια για αυτή τη χώρα. Είμαστε ανυπόμονοι για το Προολυμπιακό τουρνουά και θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Ρίο".

Η Ανγκόλα και το Πουέρτο Ρίκο είναι οι πρώτοι αντίπαλοι της Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά ωστόσο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε με νόημα: "Ποιος είπε ότι η διοργάνωση θα είναι εύκολη και ότι η Σερβία θα προκριθεί στο Ρίο; Για να μάθεις να τρέχεις, πρέπει πρώτα να μάθεις να περπατάς. Είμαι ικανοποιημένος με τη στάση των παικτών μου και των συνεργατών μου. Θα δείξουμε σοβαρότητα για να τιμήσουμε τα χρώματα αυτής της χώρας".

Οι Σέρβοι θα αντιμετωπίσουν τη Γαλλία σε δυο φιλικό προετοιμασίας και στη συνέχεια θα παίξουν κόντρα στην Ελλάδα πριν από την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά στην Kombank Arena.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ