ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσαρτσαρής: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, μην ξεγράφετε τον Παναθηναϊκό"

Τσαρτσαρής: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, μην ξεγράφετε τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας, Κώστας Τσαρτσαρής, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3, στην εκπομπή "Πρωινό στις 8" και μίλησε για την εκδήλωση ενίσχυσης του συλλόγου "Φλόγα" και τους "αιώνιους".

Ο Κώστας Τσαρτσαρής φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3, στην εκπομπή "Πρωινό στις 8" και μίλησε για την εκδήλωση ενίσχυσης του συλλόγου "Φλόγα" και τους "αιώνιους".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το φιλανθρωπικό αγώνα της Δευτέρας: «Το σημαντικότερο είναι ότι παίζουμε για ανώτερο και ιερό σκοπό. Ως σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαιριστών έχουμε συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις για την ενίσχυση οργανώσεων που ασχολούνται με τα παιδιά. Μαζευόμαστε όλοι, καθώς πέραν του σκοπού μάς αρέσει αυτό που κάνουμε. Όλη μας η ζωή είναι το μπάσκετ και ίσως τώρα το ευχαριστιόμαστε περισσότερο, αφού δεν υπάρχει άγχος και πίεση και παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Επίσης έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε πάλι τα αποδυτήρια, που είναι τα μόνα που πραγματικά μας λείπουν, μετά την ολοκλήρωση της καριέρας μας».

Για τον προπονητή της ομάδας των βετεράνων, Γιάννη Ιωαννίδη: «Το ταμπεραμέντο του είναι στο ίδιο επίπεδο με παλαιότερα. Συνεχίζει να βάζει τις φωνές για το δικό μας καλό, διότι μερικές φορές μπαίνουμε πιο χαλαροί. Αν ήταν άλλος προπονητής, ίσως να μην έδινε τόσο σημασία».

Για την πορεία των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα: «Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εκπληκτικά τη σεζόν, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ και παίρνοντας αποτελέσματα, παρότι είχε αρκετές προσθήκες και νεαρό σε ηλικία υλικό. Από τον Ιανουάριο και μετά κάνει μία μικρή… κοιλιά και προσπαθεί να βρει σταθερότητα. Από ότι φαίνεται δε θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ, αλλά έχει «βαριά» φανέλα, έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει μπρέικ και κανείς δεν πρέπει να τον ξεγράφει. Από τη μεριά του, ο Ολυμπιακός είναι πιο σταθερός και θεωρώ ότι είναι φαβορί για την πρόκριση στο Final 4, ακόμα και με μειονέκτημα έδρας. Παράλληλα με την επιστροφή του Σπανούλη θα είναι πάρα πολύ δυνατός».

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει: «Η ΤΣΣΚΑ είναι η πιο σταθερή και σοβαρή ομάδα. Περίμενα περισσότερα από τη Ρεάλ, που δύσκολα θα κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει πολλά αμυντικά κενά που φάνηκαν και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Για την ενασχόλησή του με την προπονητική: «Έχω ήδη ξεκινήσει την προπονητική, έχοντας αναλάβει παίκτες με σκοπό να τους βελτιώσω, ειδικά στη ρακέτα, που ξέρω δέκα πράγματα παραπάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ