ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσακώθηκαν Καββαδάς και Αγραβάνης στο "3x3"

Τσακώθηκαν Καββαδάς και Αγραβάνης στο "3x3"

Βασίλης Καββαδάς και Δημήτρης Αγραβάνης τσακώθηκαν στο "3x3" στην Σύρο και παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Ένταση μεταξύ των δύο παικτών, τους ηρέμησαν οι ψυχραιμότεροι (VIDEO).

Κατά την διάρκεια του "3x3" στην Σύρο, ο Βασίλης Καββαδάς τσακώθηκε με τον Δημήτρη Αγραβάνη και οι δύο παίκτες παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι δυο παίκτες είχαν εκατέρωθεν σκληρά μαρκαρίσματα (ή τουλάχιστον αυτά που δεν περιμέναμε να δούμε σε τέτοια διοργάνωση), με την κατάσταση να ξεφεύγει όταν ο πρώτος προσπάθησε να "κόψει" τον δεύτερο, σε προσπάθεια που έκανε για κάρφωμα. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τού ζήτησε τον λόγο, τονίζοντάς του πως πρέπει να παίξει πιο χαλαρά. Ακολούθως, ο σέντερ του Άρη εκνευρίστηκε, αγρίεψε και οι δύο άνδρες παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ τους, αλλά οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση.

Στην συνέχεια, οι δύο παίκτες αντάλλαξαν ορισμένα... γαλλικά μεταξύ τους, με τον Βασίλη Καββαδά να παραμένει αγριεμένος και τον Δημήτρη Αγραβάνη να απορεί για την συμπεριφορά του σέντερ του Άρη. Ακολούθως ηρέμησε η κατάσταση στην Σύρο.

Λίγη ώρα μετά το ατυχές συμβάν και τη λήξη της αναμέτρησης, ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το περιστατικό εξηγώντας πως " ξεκινήσαμε λίγο δυνατά, έγιναν κάτι περίεργα. Δέχθηκα μια λεκτική επίθεση, χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν ήταν σωστό, γι' αυτό αντέδρασα κι εγώ έτσι. Δεν χρειάζεται κάποια παιδιά να έχουν αυτή την συμπεριφορά στο γήπεδο. Σίγουρα είναι λήξαν, αλλά όταν κάποιοι ξεπερνούν τα όρια, πρέπει να μάθουν να δέχονται και την ανάλογη συμπεριφορά".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε πως " είναι κρίμα να κάνουμε τέτοιες φάσεις που είναι επικίνδυνες (εννοώντας την προσπάθεια τα τάπα του Βασίλη Καββαδά, απ όπου ξεκίνησαν όλα). Ενοχλήθηκα λίγο, αλλά είναι κρίμα να χαλάμε το σόου σε τόσο κόσμο. Εγώ το έχω ξεχάσει, απλά εγώ είμαι εδώ για να τιμήσω τον Γιώργο Πρίντεζη. Εμείς είμαστε εδώ για να γίνουμε πρότυπο στα παιδιά, γιατί με εμάς θα μεγαλώσουν και πρέπει να προσέχουμε όλοι τι κάνουμε. Πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο, γιατί είμαστε όλοι επαγγελματίες παίκτες και είναι κρίμα να χτυπήσει κάποιος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ