ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρινκιέρι: "Ζήσης και Σπανούλης σημάδεψαν την καριέρα μου"

Τρινκιέρι: "Ζήσης και Σπανούλης σημάδεψαν την καριέρα μου"

Ο Αντρέα Τρινκιέρι εξήγησε ότι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης θα έχουν ένα σημαντικό κομμάτι στο βιβλίο που θα γράψει αφού πρόκειται για δυο από τους παίκτες που έχουν σημαδέψει την καριέρα του.

Η Μπάμπεργκ ολοκλήρωσε ιδανικά την εφετινή σεζόν που συνδυάστηκε με την πρόκριση στο Top-16 της Euroleague, την κατάκτηση του back2back πρωταθλήματος με sweep στη σειρά με την Ουλμ και την πρόκριση στην κορυφαία διοργάνωση της νέας σεζόν ως πρωταθλήτρια στην Bundesliga!

Από την πλευρά του, ο κόουτς των πρωταθλητών, Αντρέα Τρινκιέρι παραχώρησε συνέντευξη στο basketuniverso.it όπου επανέλαβε την πρόθεσή του να παραμείνει στην Μπάμπεργκ ενώ κλήθηκε να σχολιάσει την πρόοδο του Νικολό Μέλι, κάνοντας αναφορά στον... Βασίλη Σπανούλη και τον Νίκο Ζήση.

"Είμαι πολύ περήφανος για το πώς έπαιξε, πόσο βελτιώθηκε και για το γεγονός πως συνάντησε έναν τέτοιο παίκτη στην καριέρα μου. Θα του αφιερώσω σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι στο βιβλίο που θα γράψω, όπως θα γίνει και με τον Σπανούλη, τον Ζήση τον Ουοναμέικερ και τον Ματζαρίνο. Είναι άνθρωποι που για διάφορους λόγους έχουν σημαδέψει την καριέρα μου".

Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κοουτσάρει κάποια στιγμή στο ΝΒΑ: "Είναι σίγουρα ένας στόχος. Όταν προπονούσα στην Serie B, ήθελα να φτάσω στην Εuroleague. Τώρα θέλω κάτι περισσότερο. Δεν περιμένω να πάω στο ΝΒΑ ως πρώτος προπονητής, αλλά ο αμερικανικός τρόπος ζωής με ελκύει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ