ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τον λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη"

"Τον λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη"

Ο δικηγόρος του δημοσιογράφου της 24 MEDIA, Σωτήρη Γεωργίου, Ν.Π. Μιχαλόλιας υποστήριξε πως ο πελάτης του έχει στοχοποιηθεί άδικα μετά το περιστατικό με τον Γιώργο Μπόγρη.

Ο Παναγιώτης Μιχαλόλιας στον απόηχο της καταγγελίας του Σωτήρη Γεωργίου για τον Γιώργο Μπόγρη, τόνισε πως ο πελάτης του έχει πέσει θύμα άδικης στοχοποίησης και δημόσιου κανιβαλισμού από όσους "προέτρεξαν αυτόκλητα" να υπερασπιστούν τον σέντερ του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Ν.Π. Μιχαλόλια αναφέρει:

"Τις τελευταίες μέρες, μετά το θλιβερό περιστατικό βίας με θύμα τον γνωστό δημοσιογράφο αθλητικών εκπομπών κ. Γεωργίου, για την αξιολόγηση του οποίου το λόγο έχει μόνο η ελληνική δικαιοσύνη, έχει ξεκινήσει μια προσβλητική για τη δημόσια εικόνα διαδικασία, στην οποία πολλοί νιώθουν την ανάγκη ή επιθυμούν να λάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο κύριος Γεωργίου επέλεξε με απόλυτη νηφαλιότητα και με αίσθημα αξιοπρέπειας να απέχει μιας τέτοιας δυσάρεστης εικόνας, απόλυτα αντιλαμβανόμενος ότι περιστατικά σαν αυτό που έλαβε χώρα εις βάρος του δεν προσφέρονται για δημόσια εκμετάλλευση. Βεβαίως, ούτε και ο ίδιος προσφέρεται σε αυτό το δημόσιο κανιβαλισμό και σε όσους προσέτρεξαν αυτόκλητα προς υπεράσπισή του κυρίου Μπόγρη χειροκροτώντας αυτή την ενέργεια του.

Η αναπαραγωγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε οποιοδήποτε μέσο θριαμβευτικών παραληρημάτων και πολεμικών ιαχών σε μια προσπάθεια να παρασύρουν οπαδικές εξέδρες σε μία υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση, αντιθέτως προσβάλλει τον αθλητικό χώρο, οδηγεί αποκλειστικά και μόνο στην άδικη στοχοποίηση του, στην επανάληψη με βεβαιότητα εις βάρος του ενός παρόμοιου περιστατικού ωμής βίας, στον καθημερινό του δημόσιο εξευτελισμό.

Κανείς δεν είναι διατεθειμένος σε μια υγιή κοινωνία, πολύ περισσότερο ο ίδιος κ. Γεωργίου να ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές και αναφορές. Θα ήθελε δε με την ευκαιρία αυτή να υπενθυμίσει ότι ο εγκωμιασμός αδικημάτων και η προτροπή σε πράξεις βίας συνιστούν εγκληματικές ενέργειες, ασφαλώς κοινωνικά καταδικαστέες και ηθικά επιλήψιμες.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά όσους με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης τήρησαν τις αυτονόητες αποστάσεις από την απρόκλητη εις βάρος του επίθεση και εξέφρασαν δημόσια την συμπαράσταση τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ