ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ tweet του Τζαμόν Λούκας

Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ tweet του Τζαμόν Λούκας
Εξαντλημένος από την προσπάθεια μοιάζει ο Τζαμόν Λούκας INTIME SPORTS

Υπάρχουν αθλητές που λατρεύουν τα social media. Υπάρχει κι ο Τζαμόν Λούκας που χρησιμοποίησε τα social media για να εξηγήσει πως και πότε έμεινε ορφανός.

Θα τον θυμάστε από τη θητεία του στο Μαρούσι και τον Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια έπαιξε στην Τουρκία και αυτή τη στιγμή, στα 32 του χρόνια, παραμένει free agent. O Τζαμόν Άλφρεντ Λούκας Γκόρντον ήταν πάντα τρομερός επαγγελματίας, αλλά και αθλητής που ξεχώριζε πνευματικά από τους υπόλοιπους.

Σήμερα, λοιπόν, ο Αμερικανός περιφερειακός θυμήθηκε τα γενέθλια του πατέρα του.

Του πατέρα του, που δεν γνώρισε ποτέ.

Του πατέρα του που δολοφονήθηκε πριν εκείνος γεννηθεί.

" Ήμουν τριών μηνών στην κοιλιά της μητέρας μου όταν ο πατέρας μου δολοφονήθηκε. Ήμουν επτά όταν η γιαγιά μου μου είπε ότι εκείνος ήταν νεκρός. Ήμουν 15 όταν κάποιος μου ζήτησε να μην αφήσω αυτό το γεγονός να με αποτρέψει να αποδράσω από το γκέτο. Χρόνια πολλά Τζέιμς Γκόρντον. Σε αγαπώ και μου λείπεις κάθε μέρα" είχε γράψει πριν από έναν χρόνο και σήμερα επανέφερε στα προφίλ του στα social media εκείνη τη συγκλονιστική δημοσίευση.

Ο Τζαμόν Άλφρεντ Λούκας Γκόρντον "επιβίωσε" παρά τις δυσκολίες και τα ζόρικα παιδικά χρόνια, έκανε μια καλή καριέρα, ήταν πάντα υπόδειγμα στις ομάδες που αγωνίστηκε και ένας από τους πιο λογικούς Αμερικανούς που είδαμε στα ελληνικά παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ