ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Sport24.gr σε στέλνει δωρεάν στο LG AegeanBall Festival

Το Sport24.gr σε στέλνει δωρεάν στο LG AegeanBall Festival

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Σύρος θα φιλοξενήσει το κορυφαίο 3x3 της Ελλάδας, το LG AegeanBall Festival. Από τις 4 έως της 9 Ιουλίου η καρδιά του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπά στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα των Κυκλάδων, με οικοδεσπότη, τον εμπνευστή του Τουρνουά, Γιώργο Πρίντεζη.

Σπουδαίες προσωπικότητες του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ, διαγωνισμοί, πολλές εκπλήξεις και ένα μαγευτικό τοπίο περιμένουν τους συμμετέχοντες για ένα ακόμη καλοκαίρι.
Το Sport24.gr σε στέλνει δωρεάν στο LG AegeanBall Festival, προσφέροντας σε μια ομάδα τη συμμετοχή της στο μεγαλύτερο StreetBall Event της χώρας!

Τι πρέπει να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό:
Κάνε like στη Σελίδα του LG AegeanBall Festival στο Facebook
Κάνε δημόσιο share το σχετικό post της Σελίδας του Sport24 στο Facebook.
Και... ετοίμασε βαλίτσες για Σύρο!
Πληροφορίες διαγωνισμού:
Το Sport24 προσφέρει δωρεάν εγγραφή σε μία ομάδα για το κορυφαίο 3x3 StreetBall Event της χώρας, το LG AegeanBall Festival, που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο ‪από τις 4 έως τις 9 Ιουλίου‬.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ο συμμετέχων να έχει κάνει like στη Σελίδα του LG AegeanBall Festival στο Facebook και να κοινοποιήσει δημόσια το post του διαγωνισμού.
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί ‪την 25η Ιουνίου‬ και η ανάδειξη του νικητή θα γίνει την ίδια ημέρα από την Σελίδα του LG AegeanBall Festival.
Μετά την ανάδειξη του νικητή, η νικήτρια ομάδα θα πρέπει να δηλώσει κανονικά την συμμετοχή της στην Φόρμα Εγγραφής και στο πεδίο «Συμπληρώστε το όνομα της ομάδας σας» να συμπληρώσει σε παρένθεση το ‪Sport24.gr‬, μετά το όνομα της ομάδας του.
Το δώρο περιλαμβάνει μόνο το κόστος δήλωσης συμμετοχής στο Τουρνουά.
Η ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει από τρεις έως πέντε παίκτες.
Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας, δηλώνοντας συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ