ΜΠΑΣΚΕΤ

"Το ΟΑΚΑ να ονομαστεί... Δημήτρης Διαμαντίδης"

"Το ΟΑΚΑ να ονομαστεί... Δημήτρης Διαμαντίδης"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ανακοίνωσε στον Νίκο Γκάλη την απόφαση να δοθεί το όνομα του "Gangster" στο κλειστό του ΟΑΚΑ ωστόσο υπάρχει... εναλλακτική πρόταση.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε σήμερα (23/5) με τον Νίκο Γκάλη, στον οποίο και ανακοίνωσε την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να δοθεί το όνομά του στο κλειστό στάδιο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας .

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών ωστόσο υπάρχει... εναλλακτική πρόταση.

Στο Facebook δημιουργήθηκε ένα γκρουπ, προφανώς από φίλους του Παναθηναϊκού, με όνομα "Απαιτούμε το ΟΑΚΑ να ονομαστεί «Δημήτρης Διαμαντίδης»", όπου ξεκίνησε συλλογή υπογραφών για το αίτημά του !

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Στην Ελλάδα υπάρχει ήδη ένα γήπεδο με την ονομασία «Nick Galis», το Αλεξάνδρειο στη Θεσσαλονίκη. Ας τιμήσουμε λοιπόν έναν άλλον μεγάλο και αγαπητό αθλητή! Έναν αθλητή ο οποίος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το γήπεδο αυτό, τον καλύτερο παίκτη που είδε το Ευρωπαϊκό μπάσκετ τον 21ο αιώνα, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 βάζει τον επίλογο στην πλούσια καριέρα του!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ