ΜΠΑΣΚΕΤ

Το νέο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου ανοίγει τις πύλες του

Το νέο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου ανοίγει τις πύλες του

Το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Παλαιού Φαλήρου ανοίγει τις πύλες του, με την ομάδα να είναι έτοιμη να λάβει μέρος στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, έχοντας ένα σύγχρονο "σπίτι". Δείτε τις εικόνες.

Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου απέκτησε το νέο δικό της "σπίτι", καθώς είναι έτοιμο το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της περιοχής, το οποίο θα φιλοξενήσει την ομάδα, στην προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Το νέο κλειστό γήπεδο του ΑΟΠΦ θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή (22/9, 19:30), με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου να πραγματοποιεί εκεί την πρώτη της προπόνηση. Ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται χρόνια στον σύλλογο, Διονύσης Γκιουλέας, έκανε το πρώτο σουτ στο νεόκτιστο γήπεδο, λέγοντας τα εξής για το γεγονός: "Μετά από 18 συνεχόμενα χρόνια στον ΑΟΠΦ ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδωσε το δικαίωμα να βάλω το 1ο καλάθι στο Νέο Κλειστό Π. Φαλήρου. Μία μέρα στον ΑΟΠΦ για πάντα ΑΟΠΦ".

Δεν πρόκειται για το περίφημο "Ρέστειο", γήπεδο στο οποίο το Παλαιό Φάληρο είχε κατακτήσει την κορυφή στην Α2 (2002-2003), παίρνοντας παράλληλα την άνοδο στην Α1, στην οποία και ουδέποτε αγωνίστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Το συγκεκριμένο γήπεδο γκρεμίστηκε στο πλαίσιο των εργασιών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Το νέο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου βρίσκεται στην παραλιακή πλευρά της πόλης, κοντά στην Μαρίνα Φλοίσβου και ολοκληρώθηκε ύστερα από δύο χρόνια εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ