ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπάσκετ μοίρασε χαρά!

Το μπάσκετ μοίρασε χαρά!
24MEDIA

Το μπάσκετ έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ, ο ΣΕΠΚ και η μεγάλη χορηγός εταιρεία του πρωταθλήματος Stoiximan.gr βρέθηκαν στο Χριστοδούλειο Ιδρυμα και πρόσφεραν δώρα, χαρά και αγάπη στα κορίτσια που φιλοξενούνται σε αυτό.

Ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ, ο ΣΕΠΚ και η Stoiximan συμβάλλουν έμπρακτα στους σκοπούς του Ιδρύματος και αυτό το απέδειξαν για ακόμη μία χρονιά, καθώς αντιπροσωπεία τους βρέθηκε την Πέμπτη (21/12) στο Χριστουδούλειο για να μοιράσει χαρά και δώρα.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής και ο Γιώργος Κονδύλης, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος (Γυμναστικός Λάρισας), ο Βασίλης Ξανθόπουλος (ΑΕΚ), ο Δημήτρης Κομποδιέτας (Χολαργός), ο Σπύρος Γεωργούτσος (Δάφνη Δαφνίου), Σπύρος Κοροβέσης (Δάφνη Δαφνίου), ενώ στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος βρέθηκαν και ο Κώστας Αλεξανδρίδης από τον ΠΣΑΚ και ο διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση ανέφερε: " Με μεγάλη χαρά και πολλή συγκίνηση σας καλωσορίζω στο Χριστοδούλειο. Μέσα στη γενική παρακμή μόνο το μπάσκετ πάει μπροστά. Ευχαριστώ τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ, τον ΣΕΠΚ και την η Stoiximan. Είναι η 10η χρονιά που γίνεται αυτή η επίσκεψη και η 2η που συμμετέχει ηη Stoiximan. Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε εδώ και χαίρομαι που βλέπω ένα δικό μας παιδί, τον Μάνο".

Ο διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, έδωσε " συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε. Stoiximan κι ΕΣΑΚΕ είναι συνώνυμο της κοινωνικής προσφοράς. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Ο ΕΣΑΚΕ είναι 10 χρόνια εδώ κι εμείς ερχόμαστε για δεύτερη χρονιά".

Το μπάσκετ μοίρασε χαρά!
24MEDIA

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 δήλωσε πως "δεν πρέπει να μένουμε σε αυτές τις κινήσεις μόνο σε αυτές τις μέρες. Οι ανάγκες υπάρχουν 365 μέρες το χρόνο και δυστυχώς μεγαλώνουν καθημερινά, λόγω της κρίσης. Σήμερα στα πλαίσια της χορηγίας μας με την Basket League, ως μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος, πραγματοποιούμε μία παραδοσιακή επίσκεψη, που γίνεται στο «Χριστοδούλειο Ίδρυμα». Είναι η δεύτερη χρονιά που ερχόμαστε. Προσπαθούμε αυτές τις άγιες μέρες να δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα κορίτσια και να θέσουμε τις υπηρεσίες μας στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που τρέχουν το ίδρυμα και καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες".

Για τις εικόνες θα ήθελε να μοιραστεί με τους ακροατές κατά την επίσκεψη του στο «Χριστοδούλειο Ίδρυμα», είπε πως "είχαμε πει και στην ανακοίνωση της χορηγίας μας με τον ΕΣΑΚΕ ότι δεν θα μέναμε σε μία απλή χορηγία. Οι χορηγίες μας είναι απλά ένα όχημα, καθιώς κοιτάμε να συνδυάζουμε την κοινωνική προσφορά και την επιστροφή στην κοινωνία, μέσα από τις δράσεις που θα κάνουμε με χορηγίες σε ομάδες, σε αθλητές, σε λίγκες. Με βάση τη σημερινή επίσκεψη, αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι τα κορίτσια αυτά πήραν μεγάλη χαρά βλέποντας αυτούς τους αθλητές, λαμβάνοντας κάποια μικρά δώρα. Αυτό είναι το λιγότερο, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τα σκέφτονται και φροντίζουν για τις συνθήκες διαβίωσης τους. Είναι κορίτσια από μικρές ηλικίες μέχρι εκείνα που πάνε πανεπιστήμιο, οπότε αντιλαμβάνεστε ότ οι ανάγκες τους είναι πολλές. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να έρθουμε εδώ με τους αθλητές και να δώσουμε χαρά αυτές τις μέρες".

Ο Σταύρος Δουβής από την πλευρά του ανέφερε πως " σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είναι υποχρέωση να είμαστε εδώ. Οποιος ξέρει την δουλειά που γίνεται εδώ, καταλαβαίνει. Να είστε δυνατοί και να συνεχίσετε το έργο σας".

Ο Μανώλης Παπαμακάριος συνδέεται με πολύ στενούς δεσμούς με το Ίδρυμα, καθώς η γιαγιά του βοηθούσε το Χριστοδούλειο με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε: " Είναι μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ. Είναι ιδιαίτερο για εμένα το Χριστοδούλειο Ιδρυμα. Μας συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί από την γιαγιά μου ως την κόρη μου. Ευχαριστούμε τον ΕΣΑΚΕ και την Stoiximan. Είναι ιερό καθήκον να επιστρέψουμε στην κοινωνία κάτι από όσα έχουμε πάρει από το μπάσκετ. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ανάλογες εκδηλώσεις. Τα μεγαλύτερα κορίτσια μάλιστα θα φιλοξενηθούν στην Πάτρα στο All Star Game", ο οποίος παρατήρησε επίσης "αυτό που λαμβάνουμε από τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς. Μόνο το χαμόγελο τους τα λέει όλα"

Οι συμμετέχοντες στην κοινωνική δράση εν συνεχεία μοίρασαν δώρα στα παιδιά, τα οποία τους ευχαρίστησαν τραγουδώντας τους και γεμίζοντάς τους με συγκίνηση. Τα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν την φιλόξενη αίθουσα και τα κορίτσια με την χαρά που πήραν από την επίσκεψη μας θύμισαν πως πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα τους όλον τον χρόνο, όπως πράττουν ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ, ο ΣΕΠΚ και η Stoiximan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ