ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μήνυμα του Ντέιβιντ Ρίβερς στους Έλληνες!

Το μήνυμα του Ντέιβιντ Ρίβερς στους Έλληνες!

Η άλλοτε δόξα του Ολυμπιακού, ο Ντέιβιντ Ρίβερς, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στέλνει ένα μήνυμα υποστήριξης στους συμπατριώτες μας. Διαβάστε ποια φράση του Σωκράτη επικαλέστηκε.

Ο παλαίμαχος Αμερικανός που αγωνίστηκε στους Λος Άντζελες Λέικερς, στην Τιμσύστεμ Μπολόνια, στην Αντίμπ, στην Τόφας Μπούρσα και στον Ολυμπιακό (κατακτώντας το τριπλ-κράουν το 1997), παρακολουθεί στενά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης στους συμπατριώτες μας μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Προς όλους τους πολίτες της Ελλάδας: ξέρω ότι δεν χρειάζεται να σας θυμίσω εγώ πόσο όμορφη χώρα έχετε. Ελπίζω ότι όλοι σας, νέοι και πρεσβύτεροι, θα ενωθείτε για το μεγαλύτερο καλό και την ευημερία της χώρα σας. Τώρα είναι η ώρα όλοι σας, ατομικά και συλλογικά, να δείξετε το μεγάλο σας πάθος και τη δύναμη, ώστε να ξεπεράσετε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι προσευχές μου είναι μαζί σας. Να σας έχει ο Θεός καλά".

Το post του είχε και μια φωτογραφία με ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα, την ελληνική σημαία και χελιδόνια να πετούν στον συννεφιασμένο ουρανό. Παράλληλα αναγράφεται και ένα γνωμικό του Σωκράτη: "Το μυστικό της αλλαγής είναι να συγκεντρώσεις την ενέργεια σου όχι στο να παλεύεις με το παλιό, αλλά στο να χτίζεις κάτι καινούργιο".

To all the citizens of Greece, I know, that, I need not remind you of what a beautiful country you have! I hope and...

Posted by David L. Rivers on Wednesday, July 1, 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ