ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ έρχεται στην Ελλάδα

Το Κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ έρχεται στην Ελλάδα

Έχεις πάθος με το μπάσκετ; Ψάχνεις τρόπο να συνδυάσεις το αγαπημένο σου άθλημα με τις σπουδές στο υψηλότερο επίπεδο; Θα ήθελες να δεις αν αξίζεις μία αθλητική υποτροφία στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου; Το Hoop Camp μηδενίζει τις αποστάσεις και για ένα τριήμερο φέρνει στην Ελλάδα το Κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ.

Σε μία ανταγωνιστική κοινωνία που θέλει να έχεις τα καλύτερα εφόδια για να αντεπεξέλθεις οι λύσεις δεν είναι πολλές. Οι ευκαιρίες, όμως, είναι! Το όνειρο χιλιάδων παιδιών είναι να βρουν τρόπο να... ξεκλειδώσουν την πόρτα σε κάποιο Κολέγιο της Αμερικής, όμως αυτή η διαδικασία μόνο εύκολη δεν είναι.

Aν είσαι γεννημένος/η από το 2000 μέχρι το 2006 τότε ένα όνειρο σου μπορεί να γίνει αληθινό. Το Hoop Camp σε συνεργασία με το Hoop Group Elite της Αμερικής διοργανώνει στο κλειστό της Νέας Πεντέλης στις 27, 28, 29 Οκτωβρίου το 2ο Hoop Group Skills Camp.

Ο Διευθυντής του Hoop Group Elite, Austin Kelly και ο Διευθυντής του Hoop Group Skills από το Κολέγιο "Queens" της Νέας Υόρκης. Mike Murray. έρχονται στην Ελλάδα και για τρεις ημέρες μέσα από απαιτητικές προπονήσεις θα δουν το επίπεδο των παιδιών, θα λύσουν όποιες απορίες υπάρχουν σχετικά με τη διαδικασία φοίτησης σε Κολέγια των ΗΠΑ και θα κάνουν την απαραίτητη αξιολόγηση για τις υποτροφίες.

Η αποκλειστική συνεργασία του Hoop Camp College με την κορυφαία διοργάνωση skills and recruitment μπάσκετ, δίνει σε όλους τους επίδοξους Έλληνες φοιτητές-αθλητές μια "χρυσή" ευκαιρία να προετοιμαστούν, να αναγνωριστούν και να αξιολογηθούν από τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια.

Αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά του Hoop Camp, καθώς η πρώτη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Κατά την περσινή σεζόν, έγιναν δύο event στην Ελλάδα, ενώ πραγματοποιήθηκε κι ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου αρκετοί Έλληνες αθλητές συμμετείχαν στο Hoop Group Academic Elite Camp. Αρκετοί εξ αυτών έλαβαν προσκλήσεις και προσφορές από τουλάχιστον 15 Πανεπιστήμια των ΗΠΑ μεταξύ των οποίων ήταν το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το Massachusetts Institute of Technology και το Amherst College.

Την ερχόμενη σεζόν οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανάδειξη ακόμα περισσότερων νέων αθλητών και ήδη αρκετά Πανεπιστήμια έχουν προσεγγίσει τους αθλητές που ξεχώρισαν με σκοπό την πρόσκληση τους στα ιδρύματα.

Για να εγγραφές στο event: http://hoopcamp.gr/event/hoop-camp-october-2017/

Περισσότερες πληροφορίες: www.hoopcamp.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ