ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κάλεσμα του Γκιστ για το "Gist & Friends"

Το κάλεσμα του Γκιστ για το "Gist & Friends"

Από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου, οι καλοκαιρινές διακοπές θα συνδυαστούν με μπάσκετ στην εντυπωσιακή Costa Navarino και ο Τζέιμς Γκιστ απεύθυνε κάλεσμα στους νεαρούς φίλους του μπάσκετ (VIDEO).

Οι νεαροί φίλοι του μπάσκετ θα έχουν φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, την ευκαιρία να συνδυάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με το αγαπημένο τους άθλημα, στην Costa Navarino και το The Westin Resort Costa Navarino .

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι διοργανωτής του φετινού basketball camp στο Costa Navarino, που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου. Ο φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού θα είναι ο... πρωταγωνιστής της υπόθεσης, με τον ίδιο να δηλώνει ανυπόμονος για τη στιγμή που θα ξεκινήσει η διαδικασία και να απευθύνει κάλεσμα για το καμπ που θα συνδυάζει διασκέδαση και μπάσκετ.

"Μια σπέσιαλ πρόσκληση για όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους να έλθουν στο Costa Navarino, το διάστημα 26-30 Ιουνίου στο «Gist and Friends». Θα περάσουμε καλά, θα παίξουμε μπάσκετ, θα γνωρίσουμε νέους φίλους σε μια πολύ όμορφη εμπειρία! Να είστε εκεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ