ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "ευχαριστώ" του Δήμου Σύρου στους συντελεστές του LG AegeanBall Festival

Το "ευχαριστώ" του Δήμου Σύρου στους συντελεστές του LG AegeanBall Festival

Ο Δήμαρχος Σύρου, Γιώργος Μαραγκός, ευχαρίστησε τους συντελεστές του LG AegeanBall Festival και τον Γιώργο Πρίντεζη, για το πετυχημένο τουρνουά "3x3" που διεξήχθη για δεύτερη σεζόν. "Ξεκινάμε τον σχεδιασμό για το 2018", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης αποτέλεσε αρωγό και του 2ου LG AegeanBall Festival. Ο Δήμαρχος, Γιώργος Μαραγκός, και οι άμεσοι συνεργάτες του έκαναν το καλύτερο δυνατό για την πραγματοποίηση και της φετινής διοργάνωσης. Μετά την ολοκλήρωση της τεράστιας επιτυχίας, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, με την οποία συνεχάρη όλους τους συνεντελεστές του κορυφαίου 3×3 StreetBall Event του καλοκαιριού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η κορυφαία πλέον στην Ελλάδα αθλητική μπασκετική διοργάνωση του καλοκαιριού LG AegeanBall Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, τέτοια μάλιστα η οποία ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Κορυφαίοι αθλητές από το ελληνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ αγωνίστηκαν και εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους, επισκέπτες και κατοίκους του νησιού μας, οι οποίοι κατέκλεισαν ασφυκτικά την πλατεία Μιαούλη, προκειμένου να απολαύσουν τα ινδάλματά τους, να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν μαζί τους, αλλά και να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές, οι οποίες θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη τους για πολλά χρόνια.

Η μοναδική στο είδος της και πολυδιάστατη διοργάνωση LG AegeanBall Festival, με αθλητικό, τουριστικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα διαφήμισε την Ελλάδα και τη Σύρο, καθιερώνοντας την ως κορυφαίο αθλητικό προορισμό, διαμέσου των ΜΜΕ, του Internet και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και του τηλεοπτικού σήματος της ΕΡΤ, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά σε 6 χώρες (ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Γερμανία, Ισραήλ και Σερβία), προκειμένου να το απολαύσουν εκατομμύρια τηλεθεατών, απ’ όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 5ημέρου διεξαγωγής της διοργάνωσης (28/6 – 2/7), εκτιμάται, σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Σύρου, ότι βρέθηκαν στο νησί μας περισσότεροι από 4.000 αθλητές και επισκέπτες, προκειμένου να αγωνιστούν και να ζήσουν από κοντά τις συγκινήσεις που προσέφερε το LG AegeanBall Festival.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον μοναδικό αθλητή, άνθρωπο και Συριανό, Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος είναι ο εμπνευστής και η ψυχή αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας η οποία ξεκίνησε ως μια σκέψη και ένα όνειρο του Γιώργου, πριν από τρία χρόνια, και η οποία εξελίχθηκε, ήδη από το δεύτερο χρόνο της, σε σημείο αναφοράς για την αθλητική και τουριστική πραγματικότητα της χώρας μας, συμβάλλοντας πέραν των άλλων, και ίσως αυτό να είναι το σημαντικότερο, στη δημιουργία αθλητικών προτύπων για τη νεολαία και τα παιδιά μας, που τόσο έχουν ανάγκη, παρακολουθώντας αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως ο Γιώργος Πρίντεζης και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του.

Προκειμένου όλοι μας να απολαύσουμε και να θαυμάσουμε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, πολλοί συντελεστές, μαζί με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, και για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμμετείχαν και συνεργάστηκαν στον σχεδιασμό, στην προετοιμασία και στην υλοποίησή του.

Νιώθουμε, λοιπόν, την ανάγκη, παρ’ όλο που είναι σίγουρο ότι θα παραλείψουμε άθελά μας να τους αναφέρουμε όλους, να ευχαριστήσουμε επίσης του συνδιοργανωτές, χορηγούς και υποστηρικτές του LG AegeanBall Festival και ιδιαίτερα την LG Hellas, που είναι ο Χορηγός Ονοματοδοσίας της διοργάνωσης, τον Μεγάλο Χορηγό μας ΟΠΑΠ, την Cosmote, την Blue Star Ferries, την Adidas, την ΙΚΕΑ, την Welder, το ΖΑΓΟΡΙ, τη ΔΕΗ, την επιχείρηση ΚΟΗΣ, την Human Tecar, τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, την HopeGenesis, τους χορηγούς επικοινωνίας, το Υπουργείο Τουρισμού, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την FIBA, η οποία συμπεριέλαβε στο επίσημο καλεντάρι της τη διοργάνωση, ιδιαιτέρως την ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε ζωντανά τηλεοπτικά τους ημιτελικούς και τελικούς, την 1 και 2 Ιουλίου 2017, δίνοντας παράλληλα δορυφορικό σήμα για τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση σε τρεις ηπείρους, τις επιχειρήσεις Ελληνικό Καφενείο και ΟΝΟ, καθώς και άλλες επιχειρήσεις του νησιού μας, οι οποίες συνέδραμαν με διάφορους τρόπους στην εξυπηρέτηση αναγκών της διοργάνωσης, τους εθελοντές μας, καθώς επίσης τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης (τεχνική υπηρεσία, υπηρεσία καθαριότητας, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανογράφηση, γραφείο Δημάρχου, τμήμα αθλητισμού), οι οποίοι για πολλούς μήνες υπερέβαλαν εαυτούς, μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Γουλιέλμο Πρίντεζη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολίτικης Προστασίας κ. Μάριο Βουτσίνο, και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Φραγκίσκο Βακόνδιο, καθώς και την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου μας, προκειμένου να υλοποιηθεί μια άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση.

Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε προς τους συνδιοργανωτές μας, την εταιρεία Progame και τους εκπροσώπους της, κ. Φάνη Ξηνταβελώνη και κ. Γιάννη Λάσκαρη, οι οποίοι ανέλαβαν τον γενικό συντονισμό και την ευθύνη της διοργάνωσης, καθώς και εταιρεία TCS και τον εκπρόσωπό της Μάικ Φουντεδάκη, η συνδρομή του οποίου αποτέλεσε για μια ακόμη φορά σημείο αναφοράς στο 2ο LG AegeanBall Festival.

Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη για όσους ενδεχομένως παραλείψαμε να ευχαριστήσουμε, άλλωστε είναι τόσοι πολλοί, καθώς επίσης ζητάμε την κατανόηση από τον κόσμο, ο οποίος κατέκλεισε ασφυκτικά την πλατεία Μιαούλη, αλλά εξαιτίας των περιορισμών των κερκίδων (περίπου 2.000 καθίσματα) δεν κατέστη δυνατό να εισέλθουν στις κερκίδες του γηπέδου.

Το 2ο LG AegeanBall Festival έριξε αυλαία και ήδη ξεκινάμε, με μπροστάρη τον Γιώργο Πρίντεζη, τον σχεδιασμό και την προετοιμασία για το 3ο LG AegeanBall Festival του 2018, για το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερο, περισσότερο εξωστρεφές και πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

Μετράμε ήδη αντίστροφα και παραμένουμε συντονισμένοι.

Σας ευχαριστούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ