ΜΠΑΣΚΕΤ

Το έπος του '87 στο περίπτερο της 24MEDIA στη ΔΕΘ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΛΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "87 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ" (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΛΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "87 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ" (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Ευρωμπάσκετ '87 είναι ένα ορόσημο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Ο αρθρογράφος του Sport24.gr και διευθυντής της εφημερίδας "ΦΩΣ των Σπορ", Γιάννης Φιλέρης, έζησε από κοντά τον θρίαμβο και τον εξιστορεί, στο βιβλίο του "'87 - Τίποτα δεν μας σταμάτησε". Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην παρουσίαση.

Το απόγευμα (18:00) της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, ελάτε στο περίπτερο της 24MEDIA στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης να ζήσετε από κοντά το έπος του 1987. Της παρέας του Γκάλη, του Γιαννάκη (ο οποίος θα είναι από τους κεντρικούς ομιλητές, του Φασούλα, του Χριστοδούλου και των άλλων παιδιών, που ανέβασαν την Ελλάδα στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Γιάννης Φιλέρης, αρθρογράφος του Sport24.gr και διευθυντής της εφημερίδας "ΦΩΣ των Σπορ", ήταν εκεί, έζησε κάθε στιγμή και εξιστορεί κάθε ανάμνησή του, στο βιβλίο "'87 - Τίποτα δεν μας σταμάτησε" που κυκλοφορεί από τη Physical Goods, με τη σφραγίδα της 24MEDIA.

Τριάντα χρόνια από την επέτειο του Ευρωμπάσκετ, ο συγγραφέας συγκεντρώνει τις καλύτερες αναμνήσεις των πρωταγωνιστών και αναβιώνει τις στιγμές που έκαναν όλη την Ελλάδα να ανατριχιάσει και δακρύσει.

Πέραν του συγγραφέα, Γιάννη Φιλέρη και του Παναγιώτη Γιαννάκη, ομιλητής στην παρουσίαση του βιβλίου θα είναι ο Κώστας Αρβανίτης, Διευθυντής Ραδιοφώνων της 24MEDIA.

Oποιος επιθυμεί, θα μπορεί να προμηθευτεί το βιβλίο και μάλιστα να του το υπογράψει ο συγγραφέας, Γιάννης Φιλέρης.

Ελάτε να τον ζήσετε κι εσείς από κοντά στην παρουσίαση του βιβλίου, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (14/9) στις 18:00 στο περίπτερο της 24MEDIA στη ΔΕΘ.

Το έπος του '87 στο περίπτερο της 24MEDIA στη ΔΕΘ
Το έπος του '87 στο περίπτερο της 24MEDIA στη ΔΕΘ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ