ΜΠΑΣΚΕΤ

Το 3x3 επιστρέφει στην καρδιά της Αθήνας!

Το 3x3 επιστρέφει στην καρδιά της Αθήνας!

To 3x3 Urban Legends στα Βριλήσσια τελείωσε και επιστρέφει στο κέντρο της πόλης στο Κουκάκι! Εκεί θα διεξαχθεί το επόμενο ραντεβού το Σαββατοκύριακο (4-5 Ιουνίου).

Το 3x3 Urban Legends και ο δρόμος για την πρόκριση για το FIBA 3x3 World Tour πέρασε και από τα Βριλήσσια, στο τουρνουά συμμετείχαν 70 ομάδες και πάνω από 280 αθλητές!!! Οι "μάχες" στις κατηγορίες Elite, Amateur & U18 ήταν συγκλονιστικές! Οι Έλληνες παίκτες που κυνηγούν την πρόκριση για το World Tour στην Πράγα, αντιμετώπισαν δυο κορυφαίες ξένες ομάδες, την ομάδα 3x3 Ljubljana από την Σλοβενία, που αποτελείται από αθλητές στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης του 3x3 (www.3x3planet.com), και την ομάδα Sorun istemiyorum από την Τουρκία!

Τελικοί νικητές ήταν οι Σλοβένοι που μαζί με τους Τούρκους (βγήκαν δεύτεροι) προκρίθηκαν για τον μεγάλο τελικό του 3x3 Urban Legends στις 26 Ιουνίου! Στην Amateur κατηγορία πρώτοι αναδείχθηκαν οι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ (ΟΡΦΑΝΟΣ Π, ΧΑΤΖΗΜΩΡΑΚΗΣ Τ. & ΚΟΥΜΟΥΤΣΗΣ Ν.), στον τελικό θα τους ακολουθήσουν φυσικά και οι δεύτεροι HAVALAKERS (ΟΟΥΕΝ Η., ΚΕΤΕΜΑ ΑΛΕΞ, GODWIND E.).

Το tour του 3x3 Urban Legends στην πόλη συνεχίζεται, αυτή τη φορά επιστρέφει στον κέντρο, στο Κουκάκι σε συνεργασία με τον ΠΑΟ Κουκάκι! Οι ευκαιρίες για την πρόκριση στον τελικό για τις κατηγορίες Elite, Amateur & U18 λιγοστεύουν και οι καλύτερες μέχρι στιγμής ομάδες περιμένουν να μάθουν και τους υπόλοιπους φιναλίστ!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο επίσημο site

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ