ΜΠΑΣΚΕΤ

To 3x3 Urban Legends ξεκινά

To 3x3 Urban Legends ξεκινά

Δύο ημέρες απομένουν για την έναρξη της φετινής σεζόν του 3x3 Urban Legends! Η αρχή θα γίνει όπως κάθε χρόνο στα ανοικτά γήπεδα της πλατείας Πλυτά και σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Αρίων Αγίου Αρτεμίου αυτό το Σαββατοκύριακο (08-09/04).

Η «μάχη» της διεκδίκησης των θέσεων που δίνουν την πρόκριση για τον τελικό του 3x3 Urban Legends αναμένεται συναρπαστική καθώς σε αυτό το πρώτο event έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή παραδοσιακές ομάδες του 3x3, στην κατηγορία Elite, αλλά και μια ομάδα από την Γερμανία (DER STAAM) και μια ομάδα από την Ρωσία (Torpedo). Όσον αφορά στην κατηγορία των +18 Amateur και εκεί θα γίνουν συναρπαστικοί αγώνες, με κίνητρο την κατάκτηση των δυο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στον τελικό! Οι υπόλοιπες κατηγορίες του Σαββατοκύριακου αναμένονται επίσης θεαματικές! To Σάββατο πρωϊ αγωνίζονται οι κατηγορίες των αγοριών, και την Κυριακή το πρωϊ οι κατηγορίες των κοριτσιών και των εφήβων (γεννημένοι το 2000 και 2001).

Το 3x3 Urban Legends δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αγωνισθούν με μερικές από τις καλύτερες ομάδες του 3x3 στα ανοικτά γήπεδα της Αθήνας, στον παραδοσιακό χώρο του 3x3, και να προκριθούν στο FIBA 3x3 World Tour στην Πράγα! Στο 3x3 Urban Legends o star είσαι εσύ!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τη σελίδα μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ