ΜΠΑΣΚΕΤ

Θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ στο Περιστέρι για καλό σκοπό!

Θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ στο Περιστέρι για καλό σκοπό!

Φιλανθρωπικός αγώνας στις 31/1, παρουσία των Τσαρτσαρή, Ντικούδη, Παπαλουκά, Χατζή, Γιαννούλη, Μιλόσεβιτς, Πεδουλάκη και άλλων.

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και το Sportsroom.gr στέλνουν το δικό τους μήνυμα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης. Ο ΓΣ Περιστερίου συναντά τους βετεράνους σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές.

Ονόματα που έχουν "γράψει" ιστορία στα παρκέ όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δήμος Ντικούδης, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Νίκος Χατζής συναντούν παλιούς και νέους αγαπημένους παίκτες του ιστορικού ΓΣ Περιστερίου όπως ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Γιάννης Κομματάς, ο Γιάννης Κρητικός, ο Γιάννης Λαλάκης, ο Αντώνης Μάντζαρης, ο Κίκι Κλαρκ, ο Γάιος Σκορδίλης, ο Αλκιβιάδης Παππάς, ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και πολλούς άλλους.

Θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ στο Περιστέρι για καλό σκοπό!

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 19:00, στο Κλειστό Περιστερίου "Ανδρέας Παπανδρέου" θα διεξαχθεί ο αγώνας με στόχο τη στήριξη των παιδιών της "Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή" και το σύλλογο "Αγάπη για Ζωή".

Tο event θα παρουσιάσει ο Βασίλης Σκουντής ενώ τηλεοπτικά θα είναι αρωγός η Cosmote TV.

Για 46 χρόνια η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών χαράζει μια σημαντική και αναγνωρισμένη πορεία στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Σήμερα 240 παιδιά, νέοι και ενήλικες εξυπηρετούνται καθημερινά στο Πρότυπο Κέντρο "Πόρτα Ανοιχτή" στην Αργυρούπολη. Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η εταιρεία και τα παιδιά της χρειάζονται πραγματικούς φίλους που θα τους δώσουν ένα χέρι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ