ΜΠΑΣΚΕΤ

Θρήνος στην Οκλαχόμα με τον θάνατο παίκτη του Κολεγίου

Ο 21χρονος Αμερικανός φόργουορντ, Τάιλερ Κόγκερ, παίκτης του Κολεγίου της Οκλαχόμα, άφησε την τελευταία πνοή, ύστερα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του. "Χάσαμε ένα μέλος της οικογένειας μας", ανέφεραν οι άνθρωποι του Κολεγίου.

Θρήνος στις ΗΠΑ και στην πόλη της Οκλαχόμα, καθώς πέθανε σε ηλικία 21 ετών ο Αμερικανός φόργουορντ, Τάιλερ Κόγκερ, ύστερα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του.

Ο Τάιλερ Κόγκερ μόλις είχε μεταπηδήσει στο Oklahoma State University και είχε γίνει μέλος της ομάδας, έχοντας πάρει μεταγραφή από το Raleigh της North Carolina. Ο αθλητής λιποθύμησε μετά την τελευταία προπόνηση που έκανε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Stillwater Medical Center και ακολούθως οι γιατροί γνωστοποίησαν τον θάνατο του.

Οι άνθρωποι του Κολεγίου μίλησαν για τον Τάιλερ Κόγκερ, λέγοντας τα εξής: "Ο Τάιλερ ήταν ενθουσιασμένος που έγινε μέλος του Oklahoma State. Είχε πάθος για το παιχνίδι και ανυπομονούσε να αγωνιστεί με την ομάδα μας, τους OSU Cowboy. Χάνοντας ένα μέλος της ομάδας μας, είναι σαν να χάνεις ένα μέλος από την οικογένεια σου. Είναι μία απώλεια για εμάς, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν συγκρίνεται με τον πόνο που έχει η οικογένεια του".

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, ο Τάιλερ Κόγκερ, ύστερα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του στο γήπεδο Boone Pickens Stadium, υπέστη θερμική εξάντληση και λιποθύμησε στις σκάλες του σταδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ