ΜΠΑΣΚΕΤ

Τηλεφωνική παρέμβαση στους 103,3: "Γι' αυτό έκοψε ο Γιαννάκης τον Οικονόμου από την Εθνική"

Τηλεφωνική παρέμβαση στους 103,3: "Γι' αυτό έκοψε ο Γιαννάκης τον Οικονόμου από την Εθνική"
Γιαννάκης

Καταγγελία στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" του Sport24 Radio 103,3 με τους Παντελή Βλαχόπουλο - Γιώργο Συρίγο έκανε ο Αλέξανδρος Οικονόμου, πατέρας του παλαίμαχου παίκτη Νίκου Οικονόμου.

Παντελής Βλαχόπουλος και Γιώργος Συρίγος περνούσαν ένα "ήσυχο" απόγευμα στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3. Συζητούσαν για μπάσκετ και ξαφνικά... Το τηλέφωνο χτύπησε! Ήταν ο Αλέξανδρος Οικονόμου, πατέρας του παλαίμαχου forward και νυν προπονητή του Πανιωνίου, Νίκου Οικονόμου. Η παρέμβασή του εξελίχθηκε σε καταγγελία εναντίον του Παναγιώτη Γιαννάκη!

" Ακούω την εκπομπή σας. Ξεχνάτε πολλά πράγματα ρε παιδιά. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκοψε τον Νίκο από την Εθνική Ελλάδας. Ξέρετε γιατί τον έκοψε; Ξέρετε γιατί; Γιατί του είπε "έλα εδώ ρε" και του απάντησε ο Νίκος "Παναγιώτη, όχι ρε". Τον έκοψε την επόμενη μέρα, τον κατέβασε από το πούλμαν. Τα ξέρετε αυτά;" είπε ο Αλέξανδρος Οικονόμου στους... σαστισμένους παραγωγούς του Sport24 Radio 103,3 και συνέχισε: " Τον Νίκο τον αδίκησαν στην Εθνική. Τον ρώτησε τότε τον Γιαννάκη γιατί δεν του το είπε πιο πριν, να μην πάει καν. Στον Παναθηναϊκό ήταν πρώτος σκόρερ μετά τον Ντομινίκ και ο κόσμος δεν τον ψήφισε στους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Δεν ξαναπήγε στο γήπεδο από τη μέρα που πήγε στον Ολυμπιακό. Δεν τον συγχώρεσε ο κόσμος".

Ήταν αν μη τι άλλο κάτι διαφορετικό, κάτι αναπάντεχο, κάτι που δεν περίμενε το δίδυμο Βλαχόπουλου - Συρίγου. Ακούστε και το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ