ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα ζευγάρια των playoffs και οι διασταυρώσεις στο Final Four

Τα ζευγάρια των playoffs και οι διασταυρώσεις στο Final Four
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H κανονική περίοδος της EuroLeague μας αποχαιρετά. Δείτε τα ζευγάρια των playoffs, αλλά και πως οι ομάδες που θα προκριθούν στο Final Four θα διασταυρωθούν στους ημιτελικούς.

" It was fun while it lasted" που θα έλεγαν και οι Αμερικανοί. Η κανονική περίοδος της EuroLeague μας αποχαιρετά, μετά από έναν υπέροχο "μαραθώνιο" 30 αγωνιστικών, αμέτρητων σπουδαίων αγώνων, τρομερών ανατροπών και έντονων συγκινήσεων. Ο τρίτος Ολυμπιακός και ο τέταρτος Παναθηναϊκός γνώριζαν από το βράδυ της Πέμπτης (6/4) τους αντιπάλους τους στα playoffs της διοργάνωσης, όμως απόψε μάθαμε και τα άλλα δυο ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν οι δυο ομάδες του Final Four.

Αυτά είναι τα ζευγάρια των playoffs της EuroLeague:

1. Ρεάλ Μαδρίτης - 8. Νταρουσάφακα

2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας - 7. Μπασκόνια

3. Ολυμπιακός - 6. Εφές Αναντολού

4. Παναθηναϊκός - 5. Φενέρμπαχτσε

Οι σειρές κρίνονται στις τρεις νίκες, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και τον ενδεχόμενο πέμπτο και τελευταίο αγώνα στην έδρα τους.

Από εκεί και πέρα, οι διασταυρώσεις στο Final Four έχουν ως εξής: Ο νικητής της σειράς Ρεάλ Μαδρίτης - Νταρουσάφακα θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σειράς Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε και όποιος προκριθεί από το ζευγάρι ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπασκόνια, θα παίξει με όποιον "επιβιώσει" από τη σειρά του Ολυμπιακού με την Εφές.

Και κάπως έτσι, όλοι ευχόμαστε και προσευχόμαστε στον Τελικό της 21ης Μαϊου στο Σινάν Ερντέμ Ντομ της Κωνσταντινούπολης να δούμε τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Και ο καλύτερος ας φέρει την κούπα πίσω στην Ελλάδα...

Η κατάταξη μετά την 30η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague:

Τα ζευγάρια των playoffs και οι διασταυρώσεις στο Final Four
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ