ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα πρώτα "κοψίματα" του Σκαριόλο

Τα πρώτα "κοψίματα" του Σκαριόλο

Η εθνική Ισπανίας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς τους Γκιγιέμ Βίβες, Πάμπλο Αγκιλάρ, Ντάνι Ντίεθ και Αλμπέρτο Αμπάλντε κι έτσι ο Σέρτζιο Σκαριόλο υπολογίζει σε 16 παίκτες.

Οι Γκιγιέμ Βίβες, Πάμπλο Αγκιλάρ, Ντάνι Ντίεθ και Αλμπέρτο Αμπάλντε δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της εθνικής Ισπανίας που θα παραταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πλέον ο Σέρτζιο Σκαριόλο μπορεί να υπολογίζει σε 16 παίκτες κι ενώ οι Ίβηρες βρίσκονται εν αναμονή του Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα των Γκρίζλις με τους Μπλέιζερς τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με το αν θα είναι απόλυτα έτοιμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι 16 παίκτες που συνεχίζουν: Άλεξ Αμπρίνες, Χοσέ Μανουέλ Καλδερόν, Βίκτορ Κλαβέρ, Ιλιμάνε Ντιόπ, Ρούντι Φερνάντεθ, Μαρκ Γκασόλ, Πάου Γκασόλ, Ουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Νίκολα Μίροτιτς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Φελίπε Ρέγιες, Πάου Ρίμπας, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ρίκιο Ρούμπιο, Φερνάντο Σαν Εμετέριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ