ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα δύο συνεχόμενα "τρελά" καλάθια του Δούκα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Τα δύο συνεχόμενα "τρελά" καλάθια του Δούκα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Δούκα ευστόχησαν σε δύο σερί επιθέσεις σε σουτ που δεν... γίνεται να μπουν. Δείτε τα δύο circus shots που έβαλαν οι "μπλε" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα (VIDEO).

Για να κερδίσεις ένα ντέρμπι χρειάζεσαι ικανότητα (κατά κύριο λόγο), αλλά και τύχη (δευτερευόντως). Ο Δούκας είχε κι από τα δύο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό , που τον φέρνει πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του σε Πανελλήνιο Εφήβων Μπάσκετ. Οι "μπλε" επικράτησαν των "ερυθρόλευκων" (70-58) σε ένα ντέρμπι που προσέφερε δύο φάσεις για highlights.

Σε δύο διαδοχικές επιθέσεις, οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου απέδειξαν πως... όλα μπαίνουν.

Η αρχή έγινε με τον Γιώργο Καμπερίδη (αδερφός του Μιχάλη, που παίζει στο Ρέθυμνο), ο οποίος πόσταρε τον προσωπικό του αντίπαλο, φτάνοντας όμως μέχρι τα όρια της baseline. Αποτέλεσμα; Πήγε πίσω από το ταμπλό, αλλά δίνοντας πολύ μεγάλη καμπύλη στην μπάλα, αυτή -ως δια μαγείας- κατέληξε στο καλάθι του Ολυμπιακού.

Κι αν αυτό είναι ένα καλάθι που έχουμε ξαναδεί (σίγουρα πάντως, όχι σε αυτό το επίπεδο), το επόμενο είναι ακόμη πιο "τρελό". Ο Δούκας επιχείρησε να ανοίξει αιφνιδιασμό, με τον Αλέξανδρο Προίσκο να κάνει απόπειρα για άλεϊ ουπ πάσα στον Άγγελο Δραγάτη. Μόνο που η πάσα του, υπό ασφυκτική πίεση, δεν κατέληξε στα χέρια του συμπαίκτη του αλλά στο αντίπαλο καλάθι. Ακόμη τρεις πόντοι στο "σακούλι" για τον Δούκα, που σε εκείνο το σημείο έφτασε στο +15 (49-34 στο 26'28'').

Δύο τρομερές φάσεις (ξαναλέμε, σε διαδοχικές κατοχές των "μπλε") που αποδεικνύουν πως κι οι μικροί... μπορούν. Κάτι που διαπιστώσατε ιδιοίς όμμασι χάρη στην ΕΟΚ, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους της πορτοκαλί μπάλας να δουν (και να επεξεργαστούν) αναλόγως τα παιχνίδια του Πανελληνίου Εφήβων Μπάσκετ, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Youtube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ